*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 17
micaalsa spune:
Mai fetelor, pai atunci inseamna ca eu stau bine cu socroseniile > Macar a mea nu cred ca trece o zi fara sa-si faca prezenta si din cand in cand o mai si scoate la plimbare sau o duce in vizita la ea. Bine, stam casa in casa, cred ca as
sa nu vina defel.
alinaalex, si mama care sta la Bistrita si face 4-5 ore cu autobusul incoace, sta mai mult decat ale tale
. Nasol, io-s mai razboinica din fire
, cred ca as da cu ele sa-mi faca de-astea.
Deci o sa ma mai temperez, inseamna ca tot e bine la mine
.
mihaser, azi e Dragobete? pai sa stiu sa bat un apropo ![]()
ciuf, lasa mai, auzi 9 la examen. Pai la mine era nota super traznet. Felicitari!!! Si zici ca i se facu dor la Luca de casa. Chiar cand ai scris ca a plecat si e incantat, ma gandeam eu asa in sinea mea ca oare cat il tine
. ca asa fac copii de obicei, la inceput, incantare maxima, dupa aceea incep dorurile. Se obisnuieste el, si acum cu gradinita, va avea o preocupare in plus.
Eu sunt bine, suuuper bine pot zice. Cateodata ma trezesc dimineata si imi pipai burtica sa vad daca exista, ca la cat mi-e de bine nu realizez ca-s graviduta. Am intrat si in luna 5
, nu-mi vine sa cred ... nu mai e mult si vine bebelina. Tot astept numele, ca cica e randul lui al meu sa aleaga numele ... si am niste emotiii ... sper sa nu-mi vina cu vreo idee de telenovela ca-l
. Mie mi-ar place Irina sau Paula ... parca vad ca nu le alege 
In weekend am fost la ziua unei prietene, a mea a fost nebunita de atatea cadouri, lume, pregateli ... parca era ziua ei. Am pus si cateva poze incepand de AICI. Acum se vede ca altfel intelege totul. De-abia astept sa vina si ziua ei ... deja i-am comandat catelul, ii luam un www.dogwishes.com/images/Golden_Retriver_Dogs.jpg" target="_blank">Golden Retriver, parca vad ce-o sa-l mai iubeasca. O sa ajunga mai repede de ziua ei, ca asa s-a nascut saracutul de el ... dar e bine primit la noi oricand.
Cam atat de la noi ![]()
PRODUSE BEBE PE COMANDA ![]()
www.abc-cosmetics.ro/catalog" target="_blank">COMENZI COSMETICE
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
Catrinel_17 spune:
OK, repede despre noi. Oana tot cu dureri de urechi… de acum 2 saptamani a inceput, i-am dat picaturi, a fost mai bine, si am facut o tampenie si am intrerupt. Sapt trecuta a avut o noapte graoznica, cu dureri mari de urechi saraca, a dormit cred ca 2 ore in noaptea aia. Am reluat picaturile, dar a progresat incet, si noaptea trecuta mi-a facut febra. Am lasat-o asa putin, sa lupte organismul, si apoi i-am dat sosete cu apa si spirt… le-am schimbat de 2 ori si vad ca acuma e destul de OK. Doctorita noastra a fost plecata, dar vine maine si as vrea sa ma duc sa se uite putin la ea, sa-mi spuna ce e nevoie sa mai fac.
Sunt iarasi zombie, am dormit cu ea in pat, ba in pat, ba pe saltea pe jos… sper ca acuma sa treaca.
CIUF, sa stii ca si eu am comandat pantofi pe Amazon.com pt Oana (cam 28 USD), pantofi care aici ajung la 60 de euro. Mi-i trimite o prietena. Stiu marcile, Oana a mai avut, dar nu mai fac greseala sa mai dau atatia bani.
Luca o sa se adapteze, ai sa vezi. Ii mai trebe niste prieteni!!!
hai ca-i OK cu examenul!!! Urmatorul!!!
Uaaa, ce fain MICAALSA, Golden retriever! Tar frumosi si destepti!!
Mai citesc ce ati mai scris…
Pupice!!!
La multi ani
Maia si Stefana, Ana-Lia, Ana-Maria, Markus si Tudor 
Delia21 spune:
Mica alsa,frumoase nume Irina si Paula

,imi plac la nebunie.Oare nu ai putea sa-l indupleci pe sot sa aleaga el un nume si tu unul,...si asa sa fie toata lumea fericita?E tare fain ca va luati catel,rasa aleasa o iubesc la maxim,dar,....un catel mic e ca un copil,....te va solicita din plin.deci pregateste-te sufleteste caci daca nu te ocupi de el sa-i faci educatie,pe bune,fara gluma,...poate sa-ti faca o gramada de neplaceri,eu am patit-o cu LOLA noastra...
.Eu in martie care vine acum sper sa fiu mutata cu scoala,nu stiu daca am mai zis,ma mut la community college ca-i de 3 ori mai ieftin
.De pe 16 martie incep acolo,...sper sa ma acomodez rapid.Pup pe Luc cel cu dor in sufletel
Catrinel,bietul copil,....of.Din pacate stiu si eu cat de groaznice pot fi durerile de urechi.I-ai dat antibiotic?Noi pe Rudy il sarbatorim mai nou de 3 zile,....i aprind 3 lumanari i cantam happy birthday si el le sufla si iarasi le aprind si iar le sufla iar cantam,....si facem asta cam jumate de ora in fiecare seara caci tare se mai distreaza.Deci in loc de povesti noi cantam pana ragusim eu si mama,...caci de-ar fi dupa el nu stiu cat timp am canta

.
Stefanna spune:
LA MULTI ANI RUDY, sa te petreaca familiunea cu mare dichis si sa primesti cadouri multe.
SI cu anticipatie pt MARIA-RUXANDRA LA MULTI ANI!, la cat mai multe nazbatii si un an fara nici o raceala.Vezi sa dai si la Rares o bucatica din tortuletul tau, si sa imparti jucariutele cu el.
Nota pt mami de Mariuci, nu o fac de lene ca sa nu mai scriu peste vreo 2zile, da atunci vom fi plecati si nema acces la DC.SI vreau sa experimentez si eu varianta cu mai devreme, ca posibil sa se fi saturat lumea de textul meu preferat... mai bine mai traziu decat niciodata![]()
VA pup fetele si dulce in inimioare sa va fie.
Catrinel_17 spune:
la multi ani Rudy!!!!
sa traiesti voios, norocos si sanatos!
La multi ani Adrian!! mama Ariadna, mai treci pe la noi!!
catrinutza spune:
repejor, repejor...
Rudy...La muuulti ani fericiti, plini de sanatate si poate iti face mami repejor si o fratioara sau un surior....sa te distrezi la gradi cu colegii ...
Stefanna, multumesc pt anticipatie...
Noi am reusit sa facem rotarixul la puslamaua asta mica, inainte sa expire dead-line-ul de la 6 luni...in rest e cam marait, are nopti si nopti...
Despre Maria va pot spune atat...de abia asteapta ziua de sambata cand avem programata o mini petrecere (atata cat poate fi de mini in conditiile in care pe langa fratii sotului, 4 la numar, am mai invitat si vreo 2 perechi de parinti ca pana la urma e ziua copilului si s-o fi saturat sa tot vada fete de mosi si babe si mi s-a parut normal sa chem copii)...deci sunt in fuga continua pentru pregatiri...nu vreau sa fie nici ceva supersofisticat, momentul cheie fiind tortul...oricum Mariuci e suparata ca nu ii vin copii "acum" (asta se intampla si aseara si azi dimineata la sculare si probabil ca in fiecare ceas pana la momentul 0 )...aseara si-a luat scaunelul si s-a asezat sa pazeazca pe hol sacosele cu cumparaturile pt petrecere...zicea ca sta acolo ca-i mai bine ca in casa-i prea mult zgomot![]()
...dar de fapt inca mai rumega la ce ii spusesem despre ce inseamna petrecere (si a inceput sa ia cateodata o fata atat de serioasa si ganditoare de ma sperie![]()
)...
Acum fug ca si Nasucel e cam agitat si nu vrea sa faca nani....puuuuuuuup
------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de
Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
mihaser spune:
Salut!
ginerica Rudy sa cresti mare ca frumos esti, bogat esti...numai sanatate si viata lunga sa-ti dea Dzeu!
Te astept la petit peste 25 sau hai 20 de ani...dar pana in ora 23!![]()
Adrian Mark! Sa cresti mare!
D-na Catrinutza vad ca si voi sunteti dupa principiul vreau un copil din Africa acum! ![]()
Am votat poze minunate de ciuf, noe si nshiro...Mai e cineva?
Tania mami stiu cum e cu inoxu`...tocmai mi-am luat un gel Cif si ma pun pe lustruit...deh lux mi-a trebuit!
Micaalsa iti dai seama ca si io am batut apropouri...dar degeaba!![]()
Azi ar trebui sa ne aduca cineva un pachet cu ca am comandat la H&M...totusi ce-si face omu` cu mana lui se numeste lucru sigur!![]()
Sunt frumoase numele alese...dar ai grija...si eu am laes intial Stefan!![]()
Stefanna ia intra tu mai des pe la noi! 
Pupici tuturor!
PS...intrebat de sotu aseara ce face...Dl Cri, care isi pusese inaltatorul din baie in cp...a raspuns f nevinovat : "o prostie" ![]()
micaalsa spune:

La Multi Ani!!! Rudy, multa multa sanatate iti dorim si numai bine. Si o surioara cat de curand ![]()

PRODUSE BEBE PE COMANDA ![]()
www.abc-cosmetics.ro/catalog" target="_blank">COMENZI COSMETICE
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
18+ cu 
BB-lina noastra 
ciuf spune:
Fetelor, cum inregistrez niste muzica de pe Youtube? Ma gasii pofta de ascultat Pussycats Dolls si am tot incercat aseara sa fur ceva si nu mai reusesc cu ce luam eu inainte, adica Vixy net. Voi cum saltati muzica? Daca stiti, va rog sa imi dati sfaturi asa mura-n gura.
Multam si revin mai incolo. Sunt la scarbici
.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
Delia21 spune:
Multumim de urari fetelor si va doresc si eu la toate ceea ce-mi doresc si mie:iubire,fericire,sanatate,liniste sufleteasca,puiuti sanatosi si norocosi si muuuulte impliniri pe toate planurile!!!
Miha,venim in petite peste 20 de ani,caci la 21 de ani nora Eli e 100% majora