*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

sal,

Biu doarme, eu am de calcat grupa mare dar lenea este grupa si mai mare, asa ca m-am pus pe citit si vazut poze.

Laura Ioana, tare frumoasa este Theea, sa va traiasca, se vede ca sunteti tare fericiti!

Catrinutuleeee, pai am nevoie de printesa pentru ziua Biancai, acum stiu la cine sa apelez!
Stefan e tare dulce, i-as manca falcutele, iar mariucu este ... superba, mai ales cu codite! Mi-au placut pozele cu baietii de MP, chiar nu a mai scris de mult! Pupa-i tu pe toti!

Ciuf, ma bucur ca Luca a ajuns cu bine in ro.
Cum este Eva? Nu te-au sunat inseamna ca de la rasfat i se trage! Mai zi de aparatul ala, ca si eu am dintii strambi si tare i-as mai indrepta dar tre sa-mi scoata vreo 2 masele ca sa se poata deplasa. Inca nu mi-am facut curaj, dar daca treaba merge asa rapid la tine parca m-as incumeta si eu.

Delia, ooo, papagal, nici mie nu-mi plac, dar Bianca e innebunita dupa asa ceva. are soacra mea si ar sta ore intregi langa colivie. Cred ca nu o sa scap pana la urma, dar asa cum ziceai si tu, daca copilului ii place..... Pupacim manuta de Rudy sa nu ramana semn!
Micaalsa, si soacra mea e antitalent la ingrijit Bia. Mi-a luat ceva timp sa-mi dau seama ca totusi o iubeste tare mult. Asta e, cere-i omului ce n-are. Pentru o perioada scurta de timp merge. Cand o sa vina bebelina o sa-ti prinda tare bine.

Tina, bun venit! Ai deja 2 zile restanta la scris dar te iertam cu muuuulteee pozeeeee!

Nshiro, doar atat! Zi-ne de Maria ! Ne este dor de voi! Pupiciiii

Miha, si noi avem frigider de inox. De fapt toata bucataria este cu inox, sa vezi fericire. Trebuie degresat, spalat, lustruit. Munca multa, multa....
ce face Eli, mai mergeti la masaj?

Dianad, si noi suntem fan scaun de masina. Bia are unul cu isofix, foarte usor si dragut, ea se aseaza singura in el cand urcam in masina si asteapta sa i se puna centura. E drept ca uneori se mai plictiseste dar cand faci 6 ore pana la Brasov este imposibil sa stea pironita numai acolo. Asa ca pe scurte perioade sta pe bancheta masinii numai daca se merge in coloana si nu avem viteza. Ea mai are o problema ca, daca nu este in scaun la viteza vomita.

Irina, pupam Andrei sa nu mai fie bolnavior! Tu esti bine, a trecut gripa?

Stefana, mai zi-ne de voi! Vrem si noi la Niagara!!! pupam dulce Bia

Acum,
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, la multi ani!
Pentru toti ghioceii care au facut 3 anisori
!

Noi am umblat la munte. Am fost la Predeal, Bia ca de obicei f incantata de zapada. Statea afara pana ingheta de tot nu zicea nic de teama sa n-o bagam in casa. Am facut om de `apada, ne-am alergat, pentru prima data a papat un tzutzue, adica un turture.

A, si inca ceva, prietena mea cea mai buna are un bebe la burtic. Se straduieste de vreo 3 ani , este tare fericita, si eu la fel. Are 37 ani si este singura, adica nu are sot.

Va pupacim cu muuult drag

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

LA MULTI ANI FERICITI GHIOCEILOR CARE AU SERBAT IMPLINIREA CELOR 3 ANISORI:
Maia si Stefana
Anna- Lia
Markus
Tudor !!!

N-am mai apucat sa intru...doar sa citesc.
La noi a nins aproape fara incetare zile intregi, asa zapada n-am mai vazut in Oradea cred ca din copilarie! Normal, Marc e in culmea fericirii, zilnic, dupa ce iesim de la cresa musai sa stam afara la zapada si sanius o ora-doua. Cu traficul e mai greu, cu chiu cu vai ajung dimineata la servici.
In rest, toate bune si frumoase, cel tarziu in aprilie speram sa mergem la gradi (Marc e obsedat de ideea ca vrea la o gradi cu copii mai mari, s-a saturat de cresa), avem o gradi apropape de noi, dar nu au locuri pana in toamna, asa ca am gasit alta unde sa ne primeasca, si aia e in drum spre servici, asa ca e ok.

CIUF, ma bucur ca ii prieste vizita in Ro lui Luca, mama, ce de noutati pt. el, si zii, deja e la gradi? wow! super!
MIHA, aveti zapada multa? si io vreau silicoane, vreau demult, am o colega de servici care tocmai si-a pus (aici, in Oradea, si ieftin!), arata super!
NSHIRO, mai scrie-ne cate ceva despre Maria! noutati?
LAURA IOANA, Theea ta e scumpa si f. frumusica! sa va traiasca, am vazut pozele, sunt f. faine, mai ales alea in care e imbracata cu rochita, tare bine o prinde!

Ma bucur ca au scris fete de care nu mai stiam nimic de multa vreme:
bine ati revenit, DIANAD, ANDRA SIMONA, TINA!
sper sa scrieti mai multe despre voi si de acum incolo.

tre sa fug, ma duc dupa Marc. Revin.
Bye!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Alina,...tanjesc dupa zapada rau de tot,mi-e o ciuda mare ca nu am ajuns anul asta la zapada cu puiul meu,...of.Asta e,...or mai veni ele ninsori si in anii viitori.Mi-a trimis si sora-mea niste poze de la sanius cu micuta ei,...mai ca-mi venea sa iau avionul,...dar nu-mi permit acum impulsivitati dintr-astea caci ica mai am de plata la biletele de avion luate in vara pentru vacanta din Ro.

Tania,aia-i formula perfecta cu copii sa aibe animalute la bunici.Dar nu-i rau deloc sa invete sa fie responsabili si sa iubeasca natura,animalele,ba dimpotriva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Fetele sunteti niste dragute , eu citesc tot sunt la zi si cu pozele dar asa am o lene de scris...

Despre Maria ce sa va zic, parca s-a mai linistit in ultima vreme, nu mai sta mereu agatata de gatul meu dar tot eu sunt pe departe no 1 in topul preferintelor. Acum e fan inrait al clasicelor de la Disney. A inceput cu Alba ca zapada, a urmat Cenusareasa, Winnie the Pooh, 101 dalmatieni, Frumoasa din padurea adormita, Peter Pan, zilele astea e cu Alice in tara minunilor. Am inceput sa-i pun "perlele"! pe un blog: http://nshiro.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui nshiro

Fetele sunteti niste dragute , eu citesc tot sunt la zi si cu pozele dar asa am o lene de scris...

Despre Maria ce sa va zic, parca s-a mai linistit in ultima vreme, nu mai sta mereu agatata de gatul meu dar tot eu sunt pe departe no 1 in topul preferintelor. Acum e fan inrait al clasicelor de la Disney. A inceput cu Alba ca zapada, a urmat Cenusareasa, Winnie the Pooh, 101 dalmatieni, Frumoasa din padurea adormita, Peter Pan, zilele astea e cu Alice in tara minunilor. Am inceput sa-i pun "perlele"! pe un blog: http://nshiro.blogspot.com/search?updated-min=2009-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=12

Rocsana, mami de Maria-san (3 martie 2006)

Fata-Rocsana (iti aduci aminte?)am ras cu lacrimi, dar la modul cel mai sincer cu putinta...io cand zic ca Mariile astea au ele ceva al lor, nu ma crede nimeni...am trimis link-ul si la sotz, ca nu puteam sa ma distrez singurica...cu riscul de a ma considera copiici, cred ca bag si io un blog dintr-asta

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Delia...la noi a inceput sa ninga cu flocotei imensi...ti-am facut pofta?!

Tania...s-a inregistrat...imi pun aripioarele si zbor...da' io stiam ca zanele tre sa fie frumoase si suple, nu?! ca sa poata veni in zbor.......voi transmite pupicii mai departe...

Alina, Miha si cine mai vrea...daca maia steptati va dau materie prima de la mine...ca in ritmul asta, io o sa ajung sa ma duc sa scot nu sa pun....

Micaalsa...sta toata ziua aici mama-soacra si tot ttrebuie sa ii las toate pregatite ca s anu ma trezesc cu cine stie ce...de la mancare la haine...da' macar hainele stie unde sunt, nu le si nimereste pe alea care trebuie ...idem la gogu mic...pana m-am prins, de ex, ca ii facea laptele in biberoanele pe care le gasea si nu le lua pe cele din sterilizator, iar apa o punea cam ochiometric...dar macar pt o perioada ffff scurta de timp pot sa plec sa imi fac o treaba ceva...

Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Catrinutza, fain modelul. Cine fuse pictorul? Tu banuiesc. Rares ce falcutze bune de papat are!!! Il alaptezi exclusiv sau ai inceput diversificarea? Cum ii mai este?

Io-s zana prea buna care fac desene...no, acum ca imi iesa sau nu nu stiu...da' sotu' saracu arata ca si cum ar fi primit un cap in gura, scuzata sa imi fie expresia...

Cat despre Raresutzu...pai a fost pe san pana pe la 4 luni, numai la masa de seara bagam un bibe prafuit ca sa ma mai lase si pe mine de tzitzileala la 2 ore, la 2 ore...si de la 4 luni juma am bagat diversificare ca sa ma dea jos din sunculitze, ca sa nu il bage la regim mai drastic...masa de pranz e deja inlocuita, seara papa fructe... si suncile sunt tot la loc de cinste....

_

Mergi la inceput

ROCSANA, m-am distrat copios citind perlutzele lui Maria
mare figura!
Marc e la fel, asta pe langa faptul ca e guraliv, turuie intr-una vrute si nevrute, "de ce" -uri pana ma innebuneste, pretentzii, fitze etc. As umple mii de pagini cu perlele pe care le scoate. Plus, n-are stare nici o secunda, la desene nu se uita aproape deloc ca n-are timp (zice el), alearga, vesnic tre sa-i gasesc o ocupatie, orice, numai sa nu respire macar o secunda!
Am zis ca mi-as mai face un copil numai sa vad cum e sa ai unul mai cuminte si linistit.
Mai nou vrea sa-i aduc acasa o "pisicutza, un catelus si o surioara" pe care sa-i iubeasca. A vazut reclama de la Wiskas cu pisicuta in zapada si de atunci:
"mami, de ce nu avem pisicuta? noi de ce n-avem nici catelus?"
"ca nu stam la casa, n-avem curte"
"da de ce nu cumperi o casa? vreau o casa maaare si sa aibe si o curte mare!!! cumpara o casa mare!"
i-am zis ca n-avem bani acuma pt. asa ceva, sa vezi circ! "vreau o casa mareee! tu nu intelegi???"

CATRINUTZA, am vazut pozele voastre, cu tati si Mariuci pictati pe fata , banuiesc ca tu ai fost autorul?
auzi, in poza aia cu bradul de Craciun, aia 2 baietei langa Maria nu-s cumva ai lui Monica (MP)?

Marc nu ma mai lasa sub nici o forma sa-i pun peste noapte scutecel, ca cica "nu mai sunt bebelus, tu nu intelegi?" . Asa ca am incercat cateva nopti la rand fara, fiasco total, bineinteles ca a murat patul in somn, de a trebuit sa schimb noapte de noapte toata lenjeria, ba o data si pijamaua de pe mine Dar el nu se lasa! acuma ii pun pampers in timpul noptii cand somnul e profundis si nu simte. Primul lucru cand se trezeste si constata ca are scutec pe el (plin pana la refuz, bineinteles) il smulge si ma cearta: "tu nu intelegi mai ca n-am nevoie de pampers ca nu sunt bebe?"

pozele noastre

Mergi la inceput

MICAALSA, soacra-mea vine la noi max. de 2 ori pe an. Prima data la ziua lui Marc, apoi daca mai are vreme. Si sta in Oradea, plus e pensionara, deci n-are prea multe pe cap. Ba, mint, are 3 caini pe care ii iubeste la nebunie. Dar m-a avertizat din start ca nu si-a crescut nici copiii ei, darmite nepotii!!! Macar a fost sincera...
Asa ca se poate si mai rau.
Maica-mea vine la 2-3 sapt in vizita, si aia pe scurt. Si sta tot in Oradea. Lucreaza in ture, la spital. Si e mega ocupata. Trebuia sa se pensioneze luna asta, dar a scapat, si-a prelungit cu inca 5 ani ca vezi Doamne a venit criza financiara.
Si daca zic ceva, zice ca-s impotriva ei. Ca doar ea a crescut 2 copii (nu conteaza ca noi aveam femeie si mai aveam si bunici), iar io ma plang cu unul??? Io nu mai zic nimica...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

LA MULTI ANI, Biuta !
Sa fii sanatoasa, fericita, si mai intra pe la noi sa ne povestesti despre Anthony !

LA MULTI ANI, Magda de Mariana1976 !
Sa cresti maaare si cu mult noroc, alaturi de toti fratiorii tai !

Tania, mi-e si frica sa zic ca mi-e mai bine .... sa nu cobesc !
In schimb, lui Andrei i-au iesit niste bubite pe fata, si una chiar pe pleoapa, sper sa nu-i iasa urcior ....

Miha, daca face varicela, ar trebui sa-i iasa si pe corp bubite, sau nu ? La Cri cum a fost ?

nshiro, m-am distrat copios cu perlele Mariei. Si Andrei transpira muuuult, seamana cu tac-su. De exemplu, el niciodata nu a suportat sa-l invelesc cand doarme ... doarme asa ! Iar daca ii dau o pijama mai groasa, transpiraaaaaa .....
Auzi, care era figura cu lingura de lemn, remediu pt urcior ? Mai tii minte ? Oare merge si la copii ?

Laura Ioana, ai o frumusete de fetita ! Ce de rochite a primit la ziua ei ! Dar vreau sa te vad si pe tine mai des in poze.

ciuf, ce bine se distreaza Luca in Romania ! Si eu vreau sa-l cresc pe Andrei mai independent, sa stie sa se descurce in viata, sa nu astepte pe mami sau tati sau pe altcineva sa-i rezolve problemele .... Dar ... offff ! greu mai e cu pestisorii astia ... dependenti foc .... al meu nici nu mananca singur, doar deschide gura, nici nu vrea sa se lege singur la sireturi sau la geaca ... asteapta sa fie servit ... mor de ciuda, caci eu am fost un copil tare independent, care adora sa stea singur ....

Tina, bine ai revenit ! Haide, acuma nu mai astepta sa te chemam noi, scrie-ne tu, despre tine, despre David .... hai, hai !

alinaalex, pana la urma ce ai decis, in legatura cu jobul ?

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput