*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, fete dragi
Am pus si eu, in sfarsit, poze noi la semnatura. Daca vreti sa vedeti cum a crescut minunea mea va invit la vizionat

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

enjoy

La muuuuulti ani sanatosi: Maia si Stefana, Ana-Lia, Ana-Maria, Markus si Tudor... sa fiti cuminti, dar nu prea ca sa nu se plictiseasca ai vostri parinti, sa aveti parte de tot ce-i mai bun...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tina, bine ai revenit. Te poftim la povesti. Si poze musai .
Laura, uite ce mare si frumoasa s-a facut strangarita ta!!! Si cum pozeaza ea in acele toalete. E un bobocel frumusel foc. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Delia, deci e bine acum Rudy? A mai facut febra? Nasol incidentul cu manuta. Dar sa stii ca se mai intampla. Si unii copilasi sunt si rau voitori si educatoarele nu prea pot sa ii tina in frau pe toti. La gradinita unde merg ai mei, copiii cu probleme erau supravegheati mai cu atentie de teama sa nu atace pe cei pasnici.
Miha, baga poze cu bucataria ta ca am nevoie de inspiratie. Eu am spus ca mi-am luat aragaz la care frec toata ziua . Deh a fost alegerea mea.
Despre site-urile care le postasi tu nu pot spune decat ca lucrurile sunt foarte scumpe. Ce mi-a placut este de la 40 de Euro in sus. Ba pardon, nu dau banii astia pe o pereche de incaltari pentru mine. Si stiu ca ii port ani la rand. Dar la copii cum le poarta numai un sezon nu vad rostul sa cumpar asa scumpete. Eu ce am luat de pe Amazon am vrut sa fie pana in 23 de dolari. Asta mi-a fost limita. mai mult nu am vrut sa dau. Dar stiu ca Europa e mult mai scumpa decat America. Chiar scria o fata din Ro care a venit in vizita in America si scria la topicul cu americancele in care intreba cum poate sa trimita colete in Ro ca a gasit asa deal-uri bune la lucruri, mai ales pentru copii, ca a cam pierdut limita la bagaje .
Ma sunara mama si cu Luca la serviciu sa imi povesteasca impresiile din prima zi de gradinita. Luca deja a invatat un cantecel cu Elefantul Cici care are nu stiu ce cipici are (mi-l canta la telefon) si e tare incantat.
Eva, se trezi de dimineata cu fundul in sus, nu vru sa fie imbracata, nu vru sa se spele pe dinti ... dar se pare ca la gradi nu facu scandal. Stau cu ochii pe telefon sa vad daca ma suna sa imi spuna ce face fata.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Catrinutza, fain modelul. Cine fuse pictorul? Tu banuiesc. Rares ce falcutze bune de papat are!!! Il alaptezi exclusiv sau ai inceput diversificarea? Cum ii mai este?
Fetelor, cand ma trezii de dimineata avusei marea surpriza sa imi vad dintele ce il aveam eu mai stramb drept . E aproape drept. Ieri am fost la ortodontist sa imi schimbe elasticele alea si am simtit ca am o mai mare tensiune pe dintii ce necesita o mai mare indreptare. Dar ca sa vad dimineata o asa diferenta, nu visam eu . Oricum aparatul asta il tin 2 ani jumate .
Aida, cum te simti? Esti obosita? Alexandra ce mai face?
Mica, Luca va sta pana la sf. lui iunie. De ce nu o trimiti pe Iulia la socrii? Poate ei ii va fi bine.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

lauraIoana,e o dulce Thea ta,...eu tot te bat la cap sa-i faci o surioara,tu ai 3,....si vezi ce fain e ca le ai,nu te supara

Ciuf,deci se misca repede ai tai cu gradinita.La grupa lui Rudy la 16 copii sunt 3 supraveghetoare,...si ieri au lipsit 4 copii.Derci nu prea au scuza cand din 3 niciuna nu stie cum s-a intamplat .Mi-au zis ca a czut,....bon,si ia sa vad in ce a cazut,....am inceput sa fac acolo pe detectivul,...nu am fost multumita de raspunsul lor si tare m-am necajit caci nici mutulica asta al meu nu mi-a dat detalii.Le-am zis ca ma vad nevoita sa mut copilul curand la o gradinitza care are camere de supraveghere peste tot,care si inregistreaza si in asemenea caz poti vedea exact,din moment ce costurl este acelasi,adica la 5 zile full daca il duc costa 287,dar eu in general il duc doar 3 ca-i de ajuns cred eu,....programul fiind lung,de la 8 dimineatza la 5 dupamasa.singurul avantaj mare e ca gradinita asta este la maxim 200 de metri de casa,deci nu e nevoie sa-l duc cu masina si il poate aduce si maica-mea de acolo din moment ce-i distanta asa de mica de mers pe jos.Dar sunt in cautare de ce spusei caci aci in zona la noi sunt gradinite cu duiumul,fara exagerare,chiar necrezut de multe.este si una Montessori, la 2 semafoare de noi,...cam 5 minute maxim cu masina,dar acolo trebuie sa fie potty-trained,....deci pentru mai tarziu un pic,poate din vara-toamna acolo.Na hai ca m-am intinins.Si Rudy a primit un papagal de la tati in dar,...si tare il indrageste,are o culoare superba uite aci http://good-times.webshots.com/photo/2115458800072337911CseGbQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Laura, ti-am vazut printesa. Ai o domnisorica scumpa foc. sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va umple viata de bucurii.
catrinutza, pai pe stefan ai uitat sa-l pictalesti ... se poate Imi place poza in care e Mariucu cu tati, asa seriosi amandoi
ciuf, socrii mei stau aici langa noi, peste gradina cum ar veni. Dar nu interactioneaza atat cu ea cat mama, care vine o data la luna. Mai o duce dincolo, cate-o ora ... dar atat. Soacra-mea nu s-a prea implicat in cresterea ei, ca urmare si cand plec de acasa si o lasam cu ea, ii las mancarea si toate asa la vedere ca altfel nu stie ce sa-i dea, cu ce sa o imbrace ... chestii din astea.

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 17+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Micaalsa, eu zic sa o lasi mai des la soacra si sa vezi cum se va obisnui .
Delia, si voi aveti papagal!!! Mi-e rau. Nu suport pasarile . Na ca am spus-o. am impresia ca direct in parul meu se vor aseza . Nebunie in mintea mea, stiu, dar sper Luca sa nu ma pricopseasca cu asa ceva in casa mea.
Gradinita aia Montessori suna fain. Si noi am vrut sa o ducem pe matza de Eva la asa ceva numai ca ne era cam peste mana locatia. Si asa in zilele cand merge Eva la gradinita eu am serviciu, scoala, iar serviciu. Si pana la locul meu de munca merg vreo 12 mile numai dus. Deci nu prea as fi avut timp de ocol. Oricum dusul fetei la gradinita a picat in grija sotului ca serviciul lui e aproape de gradi.
Uite ca ma apucai sa mananc. Am la mine soia cu carne de vita. Carnea nu o pot manca deloc ca ma dor dintii, noroc cu soia asta. Sper sa imi tina de foame pana diseara la 7 cand ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,pasarea sta in colivie ,iar colivia afara in timpul zilei caci e vremea insorita,20C temperatura,....deci nu o tin inauntru sa-mi puta casa.Eu am zis ca nu mai vreau animale,....dar tac'su zise ca papagalu nu e animal ci pasare,....Si cand l-am vazut pe Rudy entuziasmat,...iar lighioana trage la copil ca musca la miere,....parca simte cine-l iubeste,zau,...iar maica-mea nu a suportat/indragit nici un fel de pet-uri toata viata,decat pasarile,...Deci si la noi majoritatea decide iar minoritatea,adica moi,....se supune.Adevarul e ca nici mie nu-mi displace,mi-era teama sa nu fie galagioasa,dar nu e,si cu mirosul o rezolvaram.Ma bucur ca porti apratul dentar,....eu nepoatei mele cele mari,de 15 ani,....i-am cumparat 3 aparate din acelea pe care le lua jos ziua si le purta doar noaptea,....si le-a pierdut pe toate,pe rand intr-un an.Copil neglijent si cu fitze de domnisoara,....i-am zis ca daca mai vrea sunt dispusa sa-i iau unul care se poarta permanent,....si sa vedem rezultate,....caci bani de aruncat in vant,...nu mai sunt.

Miha,mai zi ceva de puiuti tai,mai zi-mi de nora,pliiiiiz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciuf

Micaalsa, eu zic sa o lasi mai des la soacra si sa vezi cum se va obisnui .

Eu o las, iti dai seama, mai suflu si eu ... numai sa mi-o tina

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 17+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tinaaaa bine ai revenit!!!!!! Sper ca ai revenit, nu?!

LA MULTI ANI tuturor ghioceilor care au inceput sa implineasca anisorii! Multa sanatate si tot binele din lume!!!

Mergi la inceput