*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)
Raspunsuri - Pagina 13
Delia21 spune:
Catrinutza,...planul e in desfasurare
.Sper sa am vesti bune si motiv de dat sampanie la toata gasca luna viitoare
.Pupam pe rares cel bolnavior.Si mie mi-e dor rau de o noapte intreaga dormita.Rudy imi avu febra mare ieri noapte,39 cu 7 si l-am schimbat de 6 ori de pijama transpirata leoarca.Nu am dormit mai nimic,...la gradi mi l-au luat si nu avu febra in timpul zilei,....sa speram ca nu repeta episodul febril si sa pot dormi linistita,...nu ma mai plang daca ma trezeste de 3-4-5 ori ca sa-mi ceara apa.
Irina71 spune:
La multi ani ! urmatorilor ghiocei
:
Pentru ieri :
Maia si Stefana de doublemom 
Ana-Lia de Cat 
Pentru azi :
Markus de Mariana1976 
Tudor de Cameliada 
Sa cresteti mari, sanatosi si cu mult noroc ! 
Miha, La multi ani! si tie, sa-ti traiasca sotiorul ! 
Aoleu ce subtila ai fost cand mi te-ai adresat, abia dupa ce am citit de 3 ori am inteles ce ai vrut sa spui. ![]()
Pup Raresul si pe Rudy bolnaviori, sa se faca bine !
ciuf, haide ..... iesi din butoiul cu melancolie .... 
Irina, mami de
Andrei (03.03.2006)
www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine
mihaser spune:
Neata!
Irina multumesc! 
Vreau si eu sa le urez
gemenelor Maia si Stefana si micutei Anna Lia de Cat!
Markus!
Tudor!
Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!
tuturor!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
ciuf spune:
Salutare
Mai, Catrinutza, dar ce va mai chinuiti!!! La voi se tin bolile astea in lant. Roseola asta de la ce se face? Sanatate multa lui Rares. Mariucu e bine acum?
Sa stii ca si Eva isi acopera urechile la zgomot si imi zice ca o dor de la zgomotul prea tare. Cred ca e o chestie generala. Dar nu mi-am facut probleme, chit ca o stiu cu infectii tznspe pe la ele.
Delia, felicitari pentru numarat. Nici eu nu m-am stresat prea tare cu invatatul. Sunt arsa de la Luca. Uite ca invat si eu din mers ce e bine sa faci cu copiii si ce nu. Am realizat ca vine varsta propice cand copilul invata cu mai mare usurinta decat atunci cand vreau eu sa ii bag cu palnia. Stiu ca se facusera candva studii despre invatatul copiilor si reiesea din acel studiu ca intradevar unii copii invata mai de timpuriu dar cu ceva efort din partea "invatatorului", iar alti copii invata mult mai repede atunci cand e timpul sa asimileze informatia respectiva.
Si cu cat depasisi viteza, mataluta? Ceva puncte? Am furat si eu o amenda din asta si m-am dus in Court sa ma mai spal de pacate. Care mi s-a parut o mare tampenie, intre noi fie vorba, ca pentru a ma scapa de 2 puncte din patru am promis ca nu mai fac
si mi-a aparut in record cum ca am mers fara un far sau nu stiu ce problema am avut la lumini
. Minciuna asa pe fata
. Dar ma rog, pentru minciuna lor platii mai mult si am pierdut si ceva timp pe acolo.
La multi ani, dragei noastre Tina, de care nu mai stim nimic.
Irina, Luca a ajuns cu bine in Ro. Pe tot drumul a dormit numai doua ore. Drum ce cred ca a durat vreo 24 de ore. dar de la Buc la Craiova a furat vreo trei ore jumate de somn. Inca nu este refacut, il apuca somnul asa pe la ore ciudate, se trezeste dimineata pe la vreo 4:30. Ma rog, nu pare deranjat de faptul asta.
Daaar, in sufletul meu ma simt foarte linistita.Copilului ii este foarte bine acolo. Are atata atentie cat nu a primit el aici in 5 ani. Toata lumea roieste in jurul lui. Familia mea este foarte apropiata (nu facem un partzuletz ca sa nu fie aflat de neamuri
) si se vad foarte des.
Ai mei l-au dus la piata de i-au cumparat papagal. Initial a fost vorba sa cumpere o pereche de papagali, insa nenea de acolo le-a recomandat sa cumpere unul, mic, ca sa il invete sa manance din palma, sa cante, bla-bla-bla. Din o varietate de papagali multicolori, cat mai frumos colorati, Luca isi alese unul blond ca el
, pe care il cheama Dl. Emil Boc
. Banuiesc eu ca porecla vine de la socrii. Si acum pe unde merge Luca isi ia si "copilul" cu el, cu colivia aferenta.
Mama l-a dus si la medic pentru a-i lua un aviz medical cum ca e apt de colectivitate. Doctora a spus ca are amigdalele un pic inflamate, criptice. Habar n-am ce e aia, dar cert e ca in 5 ani copilul nu a avut o problema cu ele.
Ma rog, cica sa ii dam ceaiuri cu miere si lamaie.
Miercuri va merge la gradinita, adica maine. Eu am zis sa stea si el vreo 4 ore ca sa se obisnuiasca, iar vineri va sta toata ziua. Am hotarat sa mearga de trei ori pe saptamana. Sper sa se organizeze ceva de 8 Martie ca de-aia ma si grabesc sa il trimit mai repede la gradi. As vrea sa vada si el cum este o serbare in Ro.
Cu socrii ne-am ciondanit un pic, ca nah nu se poate sa mearga totul ca pe roate. Nu sunt deloc incantati de ideea ca Luca va merge la gradi si ca va sta in prima saptamana la ai mei. Dar se pare ca intra totul pe fagas. Luca a dormit deja o noapte la ei si a fost totul bine.
El nu are timp sa vorbeasca cu noi la telefon sau pe calculator. Tot timpul are ceva de facut sau se vede cu cineva. Dimineata isi serveste micul dejun cu vecinul de dedesubt, David, care este mai mic decat el cu un an. A primit o gramada de jucarii, toti vor sa il vada, iar Luca e innebunit de o asa socializare. Banuiesc ca o sa primesc inapoi un pui tare rasfatat
.
Dar nu imi pasa, invatul are si dezvat. El sa fie fericit acolo si sa aiba o vacanta de neuitat la bunici.
Nu va spun ce incantat a fost cand a vazut pisicile bunicii. De-abia astept sa se faca mai cald sa vada cum cresc plantele, cum se culeg fructele. Sper sa apuce caisele pana nu pleaca.
Hai ca vorbii o gramada de el. dar dupa cum reiese din logoreea mea sunt in al noualea cer de aceasta experienta.
Eva, pe de alta parte, e aeriana rau de tot. Nu o deranjaza nimic, nu ii duce dorul lui Luca absolut deloc. Ea e fericita ca acum are toata atentia noastra. Acum s-a obisnuit sa adoarma la noi in pat. De maine merge si ea la "gadanita" ei. Ne bate gandul ca vara urmatoare sa o trimitem si pe ea in Ro. Cand il vad pe Luca asa de fericit acolo ma invinovatesc ca nu am trimis-o si pe Ea dar ne-a fost teama sa nu aiba probleme cu urechiusele pe acolo.
Despre "imbunatatirea" imaginii si eu
, daca as avea curajul, mi-as cumpara niste "balonase". Ca ma costa cam cat am dat pe aparatul dentar, daca nu mai ieftin. Ca asta m-a ajuns la vreo $6000. Apropos, azi mi-am pus elastice roz la aparat. Zici ca sunt o licceanca. Ce fuse in mintea mea, nu stiu, dar vrusei sa mai incerc si alta culoare. Si deja dintii incep sa se indrepte. Nu imi vine sa cred ca incep sa vad diferente.
Dianad, imi place atitudinea ta vis-a-vis de purtatul scaunului de masina. Aici nu degeaba e obligatoriu scaunul de copil in masina. Si crede-ma traficul e mult mai lejer ca in Ro. De-abia acum l-am trecut pe Luca in inaltator. Pana acum nu a avut greutatea si lungimea necesara. Si are 5 ani deja. I-am cumparat un booster cu care l-am si trimis in Ro cu specificatia sa il foloseasca in masina in care va merge el. Exceptia facand la taxiuri, ca vreau sa le evite. Mai bine il plimba cu autobuzul, ca tot e dorit copilul de asa ceva. Nu ma intereseaza ce vor zice alti romani ca deja e mare copilul si nu mai are nevoie. Asta e. Avem si noi pretentia ca sa il stim safe.
Despre scoala mea, ce sa spun. Ca de abia sunt in anul doi si mai am inca vreo doi jumate pana o termin.
Catrinel, si Evei ii ies niste maselute. Mi s-a plans rau cateva zile si imi tot arata in gurita, in spate, ca o deranjaza. A facut si un pic de febra, nu mare.
Miha, sa iti traiasca sotul si sa fiti fericiti si impliniti cu asa minunatii de copii.
Andra Simona, bine ati revenit!
Laura Ioana, un
pentru durerea ta. Fii fericita ca ai o fetita sanatoasa si frumoasa. Dzeu ne ia ceva si ne da altceva in schimb ca sa ne mai aline durerea. Stiu ca e greu sa dai uitarii asa ceva, dar ia partea frumoasa a lucrurilor. Toti trei sunteti sanatosi si va aveti unul pe altul. Restul se rezolva. La multi ani Theei!!!
Delia, sanatate lui Rudy. Ce o avea? Nasucul ii curge?
Hai ca luai mesajele la care sa raspund tare haotic.
La multi ani gemenelor noastre, Anei de Cat, Markus si Tudor. Sa primiti jucarele faine si tortulete frumoase.
Noi duminica alergaram ca disperatii sa ne cumparam frigider. Nu spun ce obosita era Eva de atata trambalat pe la nu stiu cate magazine. Ba la ultimul se intinsese pe carpeta gata-gata sa faca nani. Am venit acasa sa cautam pe Internet reviews sa vedem ce produs sa cumparam si ce nu. Seara ne-am intors la magazin sa cumparam frigiderul si plecaram acasa cu ... aragaz
. Nu suntem intregi la minte, I know. Dar sunt tare incantata de el. L-am luat cu finishul din inox. Merge super la dulapurile noastre rosii. O sa pun poze. Aragazul cel vechi troneaza acum in living pana ne hotaram ce vrem sa facem cu el. Va spun ca mi-e si rusine sa ma uit la el. Nu imi vine a crede ca l-am folosit asa urat cum era el, dar functiona super. Probabil ca voi pune un anunt pe o pagina de Internet care este gen Ebay, numai ca e local, in care sa mentionez ca il donez.
Ah, Delia, gandeste-te bine la trimisul in Ro. Crede-ma ca am fost o egoista si posesiva pana acum. Il privezi pe Rudy de niste amintiri tare frumoase. cat ai vrea tu sa il faci sa fie fericit, ce va vedea el acolo va fi diferit. E o alta lume pe care copilul trebuie sa o cunoasca. Regret al naibii de tare ca nu l-am trimis de anul trecut. Ah, Luca habar n-avea ce e ala ou Kinder. Nu stia ca are surpriza
. ca noi nu prea cumparam dulciuri. Am emis pretentii la bunici ca sa nu cumpere copilului sucuri gen Sprite, Cola, (noi daca bem asa ceva o data pe an e eveniment), branza topita sau salamuri. Daca mai stiti voi ceva ce nu e bun pentru copil de mancat spuneti-mi si mie. Ca dau mai departe.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
tania2 spune:
sal,
wow, a scris Ciuf, ma pun pe citit si scriu si eu mai tarziu!
va pupez
pa
Bianca Alexandra Iris 15.04.2006
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Delia21 spune:
Ciuf,ma bucur nespus sa aud ca LUC se simte bine in tara si ca beneficiaza de atentie.Si sa nu-ti para rau daca vine rasfatat ,...mai bine asa decat sa sufere dupa voi,...sau din alta cauza.Si asa cu Eva,...bine face ca se rasfata si ea,doar e printasea casei,nu?De RUDY,...nu pot sa promit vreodata ca il voi lasa in Ro fara mine,...poate cand o avea la 10 ani,...sa fie el maricel,....nu stiu,nu promit nimic.Stiu ca sunt posesiva,...dar efectiv nu ma vad taind cordonul ombilical anytime soon,.....maica-mea imi bate mereu apropouri,...si eu i le retez rapid.Nu pot si nici nu o sa ma fortez in privinta asta.Sa stea langa mama pana la n-zeci de ani
!Poate o sa fu mai relaxata cand oi avea 2-3-4 prunci,...sau poate nu,ramane de vazut.Si -a revenit cu fevra,....dar azi veni lovit la manutza rau de tot,...si imi vine sa le bat pe alea de acolo caci au zis ca nu stiu ele cum s-a intamplat si ce,...caci fetele care au fost de fata au plecat deja acasa.maine dimineatza sunt la ele,...ca un balaur,....vreau sa stiu tot.mana e bandajata de la cot pana la rist,...nu ma lasa sa-l defac,...nici nu stiu daca sa-l duc la doctor sau nu,....noroc ca sotul uneia dintre vecine e pediatru si il asteptam acasa in jumate de ora,...si ne va spune el ce si cum,....crede dupa ce-l vede pe Rudy.
Tina_Welsh spune:

Salut fetelor! Va pup cu mult mult drag pe toate! Mi-a fost dor sa intru si sa mai palavragesc cu voi dar nu am mai avut timp deloc... E o scuza ridicola...S-o iau de la capat? Ei lasa mai bine las asa cu scuza asta ridicola...ca voi oricum ma intelegeti.
Va multumesc enorm de mult pentru urarile de ziua mea...iaca am facut 25 de ani...si voi ma stiti de cand aveam 21! Va vine sa credeti? 4 ani de cand suntem impreuna!
Am multe multe de scris dar este prea tarziu in noapte sa ma apuc sa plavragesc dar o sa mai revin si o sa va spun povesti si intamplari!
Noi suntem toti bine slava Domnului.
La multi ani tuturor bebelusilor si mamicilor sarbatariti pana acum si lasa ca de azi incerc sa intru in mod regulat. Inca nu am pus poze mai noi cu David dar urmeaza in curand!
Am observat pe listuta o gramada de gravidute! Va invidiez pentru curajul vostru si va urez o sarcina extrem de usoara!

micaalsa spune:
La Multi Ani!!!
de la mic la mare
. N-am intrat de cateva zile pe-aici si am parte de multe noutati. Asa si trebuie, chiar ma bucur.
Ciuf, ma bucur ca esti asa linistita si impacata cu plecatul lui Luca. Si eu as trimite-o oricand si cu ochii inchisi la mama, pentru ca stiu ca are grija de ea mai bine ca si mine dar la socrii ... no way.
Sa vezi cand se va intoarce acasa ce de povesti si intamplari o sa-ti spuna. Cat timp il lasi aici?
Tina, bine ai revenit. Am intrat fuguta in albumul tau sa va vad dar sunt tot pozele vechi. Asa ca te asteptam cu noutati, si in materie de poze si in materie de intamplari
Sa nu dispari iarasi ca venim dupa tine ![]()
JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII ![]()
www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA
BIJUTERII FANTEZIE
Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006) si
17+ cu 
BB-lina noastra 
mihaser spune:
Salutare!
yupppiii s-a intors Tina!...Ce tanara esti! Eu la anu` schimb prefixu`! 
Cameliada cum ati petrecut?
Ciuf si eu am schimbat de curand frigiderul...ala vechi l-am vandut rapid pe un pret modic...functiona f bine! Tot inox am ales si eu...noi avem arin cu grena bucataria. 
Tania ce tare esti!
Micaalsa pupici fetitelor!
Io-s cam gripata! Am cautat si eu pantofiori ptr eli...am gasit pe site-urile di Franta unii super! Va dau adresele si voua:
http://www.dpam.com/
http://www.orchestra.fr/
Ambele livreaza in Ro
Pup!
www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!
Delia21 spune:
IUHUUU, A VENIT TINA, cu multa pofta de viata cum o stim noi!!!Asteptam cu nerabdare pozele si povestile despre voi
.Si la fel zic si eu ESTI FOARTE TANARA LA 25,...frumoasa varsta,....chiar daca ti se poate parea mult ca-i un sfert de veac.