*LMA Ghiocei de Martie Aprilie 2006* (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Andra Simons, ai o adevarata domnisoara!Am vazut ca a fost la o onomastica la McDonalds. Am dat si eu pe la cel din Buzau acum 2 saptamani in lipsa de alta optiune -eram in trecere prin oras, 5 dupa-amiaza si inca nu luasem pranzul. Eu am avut parte de un Mcfisher care m-a pus la pat 3 zile cu senzatie de rau de masina, asta in conditile in care eu mananc orice fara sa am probleme. Asa ca de acolo in afara de cartofi prajiti si inghetata nu cred ca am sa mai iau ceva vreodata. Irina, multa sanatate. Si Alex are probleme cu hainele noi, cu tunsul. E tare conservator omul. V-ati luat casa?Mihaser, masina merge bine. O conduce doar sotul pentru ca la miopia mea as fi un real pericol. Avem doar 16000 km facuti cu ea, viteza maxima la care am testat-o a fost de 150km/h pe autostrada si concluzia a fost ca merge mai bine decat la 120. Suntem multumiti si de consum: 5,2% in afara orasului, cam 7-8 in oras. Si suntem multumiti si de scaunul auto. Deja copilul e setat ca dupa 40 de minute sa adoarma, sa nu se suie in masina daca nu are scaunul lui in care sta cuminte fara sa bazaie ca vrea sa fie dezlegat si sa misune in masina cum fac prea multi copii in Ro. Am vazut nu o data cum eram depasiti-noi mergeam pe DN1 cu 90 la ora- si in Logan se vedea in geamul din dreapta spate fundul unui copil de-o seama cu Alex. Nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca soferul ar fi pus o frana brusca. Si nu-i pot intelege pe parintii care-si lasa copii sa patruleze in masina cand sunt la drum, mai ales in afara orasului. Am primit de la ei argumente de genul: dintotdeauna am mers asa cu copilul, conduc bine, si pe noi parintii ne-au crescut la fel. Eu ii vad inconstienti, ei ma vad pe mine ciudata, snoaba sau/si risipitoare ca i-am luat scaun si inca unul de 6 milioane (daca masina ar fi avut isofix, i-as fi dat pe spate cu un pret in jurul a 10 milioane)DianaD & Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Andra Simona, bravo ! Eeeeee ... ce fetita frumoasa are mama Dar nici cu mamica nu mi-e rusine
Da, mai vrem poze, mai pune !

Diana, noua ne expira contractul de inchiriere la 1 iulie .... pana atunci trebuie sa cumparam casa ...
Ai mare dreptate cu scaunul de masina ...

Laura Ioana, scumpa .... Te cred ca (mai ales in perioada asta) iti vine greu sa mai intri la noi ... noi te intelegem (sau incercam) si te iubim ... Eu, daca as fi in locul tau, cred ca m-as concentra pe Thea ...
Si zici ca merge, vorbeste ? Bravo, ai fetita mare, si in curand ai sa vezi ca o sa turuie nonstop, dar cu mii de explicatii
Am cautat sa vad in albumul tau poze mai recente, de anul asta dar nu am gasit. Nu i-ai facut petrecerea de 1 an ? Ce a ales de pe tava ? (sau la voi nu e obiceiul asta )

ciuf, dragutza ... bea un pahar mare de suc, sa ti se duca nodul din gat. Azi e ziua cea mare, pleca Luca la Romanica, cred ca am inteles bine, nu ? Lasa, gandeste pozitiv, o sa-si cunoasca radacinile, o sa vorbeasca romaneste si cu alti copii, o sa se maturizeze un pic, fara parinti langa el. O sa devina independent si puternic, ceea ce e bine pentru viitor, nu ?
Si pe mine ma condamnau multe persoane ca l-am lasat pe Andrei la mama langa Craiova timp de 1 an (bine, eu nici nu am avut de ales) dar cat a alergat pe afara pe acolo ... si cate a vazut : animale, pasari, pomi (stia fiecare ce e : mar, prun ...) ... plus ca a fost foarte rar bolnav, ceea ce nu pot spune despre el de cand l-am adus inapoi la Constanta ! Ca m-a tampit cu bolile de asta toamna si pana acum ...

Irina, mami de Andrei (03.03.2006)

www.dropshots.com/Irina71
www.flickr.com/photos/14891034@N08/sets/" target="_blank">Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Irina,vazui si eu pozele voastre de revelion si am vazut un Andrei urias, zambitor si frumos ca un print.Cum se manifesta fata de verisoara-bebelusa,o iubeste sau o gelozeste un pic?Sau nu va vedeti prea des ca sa aiba sentimente dintr-astea fata de ea?

Laura-Ioana,pupam pe Thea cea iubitoare de mami si de copii,...si din pacate durerile astea nu dispar,....Bunica mea a avut 3 baieti si unul,mijlociul i-a murit la 5 anisori,....si bunica tot plangea dupa el des si vorbea zilnic de el,....la mai bine de 40 de ani de la intamplare,...si ea avea trecut de 70.Poate totusi nu ar fi o idee rea peste 2-3-4 ani,....cand te simti pregatita sa mai vina barza cu o surioara /fratior pentru Tea,...?
catrinutza ,tare ma bucur ca mai scrii de atomici.I pupacim zgomotos si pe ei
ciuf,cum a ajuns Luc in Romania?cand va veni inapoi?
Noi,...facem azi curatenie,...si Rudy e tare harnic,...da cu aspiratorul lui de jucarie,....deci am ajutor de nadejde.Vreau sa urez tuturor HAPPY VALENTINE'S DAY,SA FITI IUBITE CU PASIUNE SI SA SIMTITI LA FEL SI VOI PENTRU AI VOSTRI IUBITEI! RUDY si-a gasit ieri 2 valentine,....una i-a si dat o bomboana in forma de inimioara,....iar dupa aceea tot o striga "HONEY", adica dulceata cum ar veni la noi,...si toti ne prapadeam de ras in jur,....si uite asa a trecut mai usor timpul de asteptare la politie,...unde ajunsei pentru primul meu ticket luat pentru depasirea vitezei,....A,...si sa nu uit sa-mi mai laud baiatul un pic ,saptamana asta m-a surprins cu numaratul pana la 10 si pe romana si pe engleza,....binenteles ca astea se datoareaza bunicutei si celor de la gradinita,...caci eu nu-l stresez cu astea deocamdata ci cu cateva cantecele pe care le repetam zilnic....dar cine stie,...poate i va place matematica,..asa ca la mami si ca la tati,of course.Urez de pe acum si LA MULTI ANI ghioceilor care urmeaza sa-si sarbatoareasca 3 anisori in urmatoarele 2 saptamani!
A,..uite ca nu m-a lasat memoria de tot,...azi e si ziua de nastere a Valentinei,...deci LA MULTI ANI scumpa si sa fi fericita! Il pupam si pe David care-i tare frumos dupa cum vazui eu in pozici acum cateva luni cand scrisesi la englezoaice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Happy Ballantine's Day!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Diana Irina Delia va multumesc mult, fetelor!
Nu cred ca-i vorba de perioada asta, ca ma simt asa de multa vreme, adica plang la unele melodii sau cand citesc ceva legat de mamici si bebici...uneori imi intorc lacrimile in gat, ca e Thea langa mine si se uita ce fac Vorba Deliei, e ceva ce nu trece, pot doar sa incerc sa ignor, sa ma prefac ca nu-i nimic!
Of, nu vreau sa fiu trista, puiul meu ar trebui sa fie un motiv suficient sa ma gandesc doar la viitor...asta trebuie sa fac!
Diana sa stii ca ma gandesc la asta, ca n-as fi avut-o pe Thea Offf, e tare greu. Imi pare rau ca si fratele tau a trecut prin asa o pierdere
Irina nu am pus, inca, poze de la ziua Theei. I-am facut-o, sigur, si cu luat din motz si cu ales de pe tavita A ales in ordinea urmatoare: forfecuta (cea cu care-i tai unghiutele), o iconita si banii (euro, nu lei - desi aveam si din aia). Am asa o lene la pus pozici, ca-s pe un cd si tre' sa le copiez Dar tot promit de o luna si ceva
Va pup cu mare drag

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),

Atat sunt de mare
Filmulete
Octombrie - Noiembrie 2008
Craciun 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Dia ce ma bucur ca va merge bine masinuca...noi avem si mai putini km facuti...si eu sunt mioapa da ma aventurai in trafic...macar cat sa iau copilul de la gradi...ca am si remorcuta cu mine...Cu scaunul ai 100% dreptate...noi acum cautam un scaun ptr eli desi as putea sa iau inaltator ptr cri...dar mai bine asa! Eli a avut o soica super de la Maxi Cosi...acum scaun tot asa fain vreau ptr ea.

Tina la multi ani si o traista de bani! O caruta de cioco de la mine poate iti trece supararea!

Aseara a plans rau Cri ca-l doare urechea...ne-am dus noaptea sa luam Otocalm ca la dr nu vroia. Slava domnului ca i-a trecut!

Nu mai doarme cu pampers...a zis ca ne spuneel cand vrea pipi...nici la gradi nu mai uda pampersul...s-a culcat cu acelasi toata saptamana.

I-am luat dvd cu cartita...o sa-l pun cu rapid share pe net sa il luati si voi...Mi-a zis Mersi mami can i-am dat dvd-ul...m-a facut KO!

Maine e ziua lu` husband...ma apuc de cucareala...duminica viitoare mergem la botez...abia astept! Nu am mai iesit in lume de veacuri!

Laura ptr Mariuca ta! Ce bine ca mai dai pe la noi!

Andra Simona bine ai revenit! Mutumim ptr poze!

Micaalsa felicitari ptr fetita! Iulia!

Irina...pai ai intuit bine...tot pe acolo as modifica si eu...numai ca nu sunt asa curioasa ca ballantines al nostru! si nici 2-4000 de euro nu pot sa-i arunc pe fereastra...for now!

Va pup! Tuturor ghioceilor o primavara minunata!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

O intrare scurta inainte de ma avnata in focurile treburilor casnice...

Va ziceam de febra la pitic?! dintoreala, nu?!...ete ca nu...suntem intr-un fel de carantina...de roseola infantum...3 zile febra mica, 3 zile de eruptie si inca trei de ce-o mai fi...pare ca asta era motivul principoal al agitatiei peste masura a micului meu ardelean, si nicidecum dintii...sau asa sper ...
Ii ziceam maica-mii ca as vrea si eu sa dorm macar o noapte cap coada si ea imi zice: "da' n-ai dormit pana la 29 de ani? iti ajunge..."...

Intrebare: vreunul din ghiocei are probleme cu zgomotele puternice sau zgomotele in general? ca uneori mariuci ma sperie cu acoperitul urechilor cu manile...inteleg sa o deranjeze zgomotul de la muzica de la circ de ex, dar uneori o deranjeaza bazaitul acela de la tv cand nu-i program sau piuitul de la UPS...ieri n-a vrut la Tandarica pentru ca "e zgomot acolo mami"...drept care relatia tata-fiica nu s-a mai intarit in felul acesta...

Diana...si noi suntem pro scaun de masina...si nu se pune problema ca suntem noi soferi buni...vine altul prost si te face din om ne-om...drumurile lungi nu exista fara scaunel, chiar daca e cu urlete si nemultumiri, dar din pacate uneori o mai las fara scaunel, cand e vorba de gradinita (care-i la cateva strazi departare) sau vreun drum fulger si cineva mi-a scos scaunelul din masina ...

Andra..vazut poze cu domniosara...astept continuarea pt ca nu au fost in cantitate satisfacatoare pt ochiul meu

Delia, incerc sa ma tin de voi ....cum merg planurile cu bb 2?

Irina, Miha si cine mai e prin zona...salutari si voua...

fuuuuuuuuuuuuuug.....

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si Stefanutzi
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefanna spune:

Catrinutza da, Bianca are aceeasi problema.La zgomoele mari raspunde de-a drepul crizata.De ex pe vremea cand avea vreun an jumate am mers la Niagara si e acolo o straduta de "distractiuni" cu muzica maxima.De cate ori mergem la Niagra ne spune inainte de a iesi pe usa sa nu o ducem la strada cu la-la.Si daca trecem pe langa ea, incepe sa planga.La artificii la fel.Acum si numai daca vede artificii cu sonorul dat pe mute ea tot plange.Si si la sunete nu ff grovaze face ca Mariuca, isi acopera urechiusile, ca cica o dor de la zgomot. Sincera sa fiu nu mi-am pus inca problema sa ma duc sa o cat de urechi....
sanatate la micul ardelean.sper ca replica mamei tale s-a vrut o gluma...
Pt tot poporul pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

catrinutza, Ana isi acopera si ea urechile cu mainile si la circ,dar si, mai nou, la zgomotul pe care-l fac uscatoarele alea de maini care sunt prin toaletele publice,ma rog,alea "mai spalate',adica un zgomot ca de uscator de par,dar mai puternic. Si la gradinita,la serbare,tot mereu e un zuzmzet continuu,nu chiar tare,dar asa,un zgomot de fond si eu una cred ca din cauza asta (si din cauza asta)mandra mea nu e deloc destinsa in atare situatii.

Azi a venit de la gradinita tinand ceva ascunc la spate, cica "secret", n-are voie sa spuna,dar,dupa ce a ascuns "secretul", mi-a spus si unde l-a ascuns, i-am spus : "bine,nu poti sa-mi arati secretul,dar poti sa-mi spui despre ce e?" "da,e o serbare ,mami". Banuiam,dar voiam sa-mi spuna ea...

Bunica-sii,care a ajutat-o sa se ridice de la olita (fiindca se lipise) i-a spus "bunico,tu ai pielea stramba pe gat.."

Astea din urma fara legatura cu intrebarea catrinutzei,da'asa mi-au venit mie in minte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici

Imi cer scuze ca dau buzna(iar) in topicul vostru, multe dintre voi stiti deja ca este deschis un bazar pentru Sonia si Andrei. Vrem sa va spunem ca am mai deschis un bazar pentru Mihaita, care a fost diagnosticat cu autism. Puteti citi mai multe despre el aici .Costurile terapiei sunt mari, iar parintii nu dispun de acesti bani.

Aici este topicul dedicat bazarului pentru Mihaita.
De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru acest bazar.

Orice ajutor, oricat de mic, ii aduce pe acesti copii mai aproape de sansa lor la o viata normala!

Multumim mult de tot pentru sprijin!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Bazar pentru Sonia, Andrei, Mihaita

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

Mergi la inceput