Bobocei de septembrie-octombrie 2008(41)
Raspunsuri - Pagina 12
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi...hmmm, ce buna e cafeaua
Fata mea nu are somn de la 6.30, a mancat, facut kk, am schimbat-o...abia acum pare ca o ia somnul 
La Multi Ani Alina 

si LA MULTE LUNITE boboceilor 

Monica ai sa vezi ca va fi bine acum, nu iti mai face ganduri rele 

Tati a fost la rand azi noapte cu bibe...nici macar nu am auzit-o cand s-a trezit ![]()
fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
felicic76 spune:
neatza!
Gaia: si vladut s-a speriat si a inceput sa planga cand mi-am suflat nasul pe langa el
dar adora aspiratorul
claudina: ce bine o fi
eu de-abia astept sa se intorca singurel pe burta ptr ca pana atunci trebuie sa-l intorc eu, altfel nu-i chip sa adoarma
parc-l si vad pe Razvanel cum se munceste el acolo
babytza:
poezioara!
monica:
si 
Mamica de
VLAD 19.10.2008
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
angelynna82 spune:
MIe imi este frica sa o pun sa doarma pe burta, de cand e acasa doarme ori pe spate ori intr-o parte.
Incearca si ea sa se intoarca...numai ca e fundul greu
, tot eu trebuie sa o intorc. Ii place sa ii cant, nu conteaza ce...am inceput sa invat cutiutele muzicale 
LE: am uitat sa spun ca gangureste mult...scoate din ea diverse: nghe, inc, ama, ma, bei, ai..etc plus ca are gropite in obraji...una proeminenta in obeazul stang si una mai micuta in cel drept dar nu vrea sa zambeasca cand o fotografiez 

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
andy.p spune:
Buna dimineata...uarat si la noi

ALINA

sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi
Si sarbatoritilor de azi!!
Speriata e si Alexia la orice zgomot tresare,iar daca vreau sa aspir,gata frate nu se poate ca incepe un plans![]()
Moni numai optimism vreau sa fii
baby boy multu de cafea,pe vremea asta eff buna![]()
babytza ff tare poezia.
gaia,claudinna,feli,ange
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
claudinna spune:
angelynna, stramba-te si tu la ea! eu pana sa faca sha, iesea razvan numai serios in poze...cam tarziu mi-am dat seama:)) si razvi face gropite in obraji, ma moshteneshte, deh![]()
andy.p,
feli, sa vezi ce mai distractie! sa te trezesti in puterea noptii si el sa nu vrea decat sa-l intorci...si dupa 5 minute..maxim! iar tzup pe burta...si tot asha...uneori doarme si cateva ore, isi muta capul de pe o parte pe alta, alteori...nici el nu stie cum aterizeaza asha...
se agatza cu mainile de marginea patului, ca atunci cand se rostogoleste nu are loc, se da de tot in perete. si ca sa poata sa-si scoata mana de sub el, se agatza cu celalta de marginea patului si se inclina un pic intr-o parte...am zis ca din seara asta cobor salteaua...ziceam ca o fac mai demult, dar m-am gandit ca in somn nu-l apuca escaladatul...
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
claudinna spune:
fetele, vreau sa-mi fac si eu ticker si nu mai stiu cum
dati-mi si mie site-ul, pls!
poze noi cu bebelushull
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
angelynna82 spune:
Laura 
Claudinna
fac in toate felurle posibile si imposibile...dar vede telefonul (cu el ii fac poze), rade pana sa ii fac poze si atunci cand vreau...gata sta serioasa
....mai perseverez ![]()

fericita de
Crina Alexandra
Crinul Meu
Eco
Crina
angelynna82 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna fetele, vreau sa-mi fac si eu ticker si nu mai stiu cum dati-mi si mie site-ul, pls! poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
http:// lilypie.com /index.html scoate spatiile
fericita de
Crina Alexandra Crinul Meu
Eco
Crina
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudinna fetele, vreau sa-mi fac si eu ticker si nu mai stiu cum dati-mi si mie site-ul, pls! poze noi cu bebelushull mamica de Florin Razvan (14.08.2008) |
Claudinna daca dai pe numele copiilor scrie acolo site-ul...lilypie parca,sper sa nu fie reclama
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
bitza2008 spune:

Mami de Alexa si Cipri
Nausica m-a intristat mesajul tau.Cu siguranta ne va fi dor de tine, dar e decizia ta...te asteptam mereu cu bratele deschise ca pe o prietena draga!
Ma duc sa citesc din urma......I'll be back!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze