Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 18
CarlaV spune:
Brazuca, ti-am vazut printesa, a crescut foarte mult de cand ne-am vazut, sa fie sanatoasa. Am vazut si aparatoarea de pat, bine ca a stat Deni in el, la noi trebuie ceva mai inalt. Saby avea mai putin loc in lateral sa coboare cand am gasit-o dormind pe covor in mod repetat. A, si noua ne place Pooh
.
Am venit acum din Cora, unde m-am cam zgariat pe ochi. Ghetutele de piele pe care am dat in septembrie 70-80 lei acum sunt 29 lei, sunt si numere mai mari (23-24), sunt si unele cu piele si pe interior, daca vreti sa gasiti ceva de primavara, acum este momentul.
Carla,
s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
E vorba de Cora Pantelimon. Si tot nu am gasit alta tablita magnetica...
Carla,
s.20 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
oanamada spune:
Ioanaiubpoti fi purtatoare sanatoasa de varicela si da, o poti transmite...asa ca mai bine amanati vizita.
Musetto, Catinca stie sa numere pana la cinci, dar nuc red ca intelege ea ce si cum...in afara de unu care stie ca atata are ea...unu![]()
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
CarlaV spune:
Musetto, chiar despre invatat sa numere discutam azi cu sotul. Saby stie unu-una si doi-doua, adica intelege proprietatea termenilor, nu le zice ca pe poezie. La 3 inca nu am trecut. Stie ca are 1 an, 2 manute, 2 ochi, un cap etc. Eu am preferat sa stie ce spune decat sa numere 1-5 sau 1-10 ca o poezie, sa nu inteleaga despre ce este vorba.
Ieri mi-a citit primul cuvant, se juca si taica-su' i-a scris MAMA si a intrebat-o pe rand literele: ce e asta? M, ce e asta? A, etc. si la sfarsit a intrebat-o ce cuvant e acela si ea a zis ".mama". Ii place enorm sa invete jucandu-se, deja ii turuie gurita continuu in propozitii, incepe sa ma doara capul.
Cafera, nu ma pot abtine sa zic de soacra, cum sa stea linistita ca asa respira copilul de la pranz???
. Uite, si din cauza asta am facut copil la batranete, ca sa nu il las cu bunicii (nu ca s-ar fi inghesuit sa stea cu ea
).
Carla,
CarlaV spune:
Faza tare dimineata: Saby are obiceiul sa scoata niste aparatori de la scaune, ca niste dopuri si sa le puna la loc, uneori le trece si prin gurita. Dimineata taica-su' i-a dat portia de cereale si ultimele 2 lingurite le-a luat cu el in sufragerie, ca se saturase copilul. Dupa cateva minute i-a oferit o lingurita, fata a deschis gura mare si a primit lingurita, dupa care tot zicea "can", "can" care in traducere e "scaun" sau "cana", mesteca cerealele si tot zicea "can". N-aveam idee ce vrea copilul. Intr-un final, dupa ce a terminat de mancat cerealele, a deschis gurita si i-a inapoiat sotului meu un dop de la scaun pe care il avusese tot timpul in gurita
.
Carla,
musso17 spune:
musseto,spune-mi cum iti vine mai usor,putini oameni imi spun asa,mie imi place ma face sa ma simt mai tanara![]()
carla,musetto,felicitari pentru invatacei...noi suntem la stadiu de tipat ca sa ne exprimam dorintele,frustarile si supararile...dar va prindem din urma
ioanaiub spune:
Oanamada ma gandeam si eu ca nu m-as prea duce in vizita, sotul zice ca ne dezinfectam dar nu as vrea sa risc
... vor mai fi ocazii
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
ilenutza spune:
BUna strumfime
Eu le dau la amandoi vigantol pana in luna martie!
Ref la mancare, Andrei mesteca singur, pasat nici nu vrea sa vada.Stiu cativa copii care nici la trei ani nu mancau nepasat.Parerea mea e sa ii dai bucatele maruntite chiar daca pare sa se inece.
La capitolul preferate- daca pui pe masa gogosar acru, castravete acru sau masline Andrei nu mai vrea nimic altceva decat aceste alimente...asa ca le scot abia pe la sfarsitul mesei![]()
Ieri si Azi mi-a mancat tare bine, daca ar avea aceeasi pofta de mancare zilnic ar fi ceva.Aseara nu a mai vrut decat un bibe cu lapte.Poate de aia a mancat mai bine ca nu i-a mai lucrat stomacul noaptea!
La prima vedere m-a bufnit rasul cu pipi de pe televizor sau hartie in nas.Eu pana acum pot sa raportez urcat in picioare pe pervazul geamului si batut in el- amandoi la unison!
Carla urmaresc foiletonul intarcarii , sa stii.Si asa nu am timp sa ma uit la TV!![]()
Azi andrei a adormit singur la pranz si singur seara.Ma crucesc , nu alta!
Pupice si somn usor
Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaiub Oanamada ma gandeam si eu ca nu m-as prea duce in vizita, sotul zice ca ne dezinfectam dar nu as vrea sa risc noi suntem aici cu poze noi si filmulete Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007) |
Degeaba te dezinfectezi...tu esti purtator sanatos al virusului si il poti transmite....eu asa stiu...mai cauta si tu pe net sau intreaba un pediatru, dar eu asa stiu pentru ca fetita vecinei mele a luat de la maica-sa (care este invatatoare) ...maica-sa fiind sanatoasa...dar a adus virusul acasa...
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,