Strumfi de iul-aug 2007 (124)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Si Razvan ar manca numai muraturi daca ar putea....
Carla, de ce zici ca ai facut copil la batranete? Ce varsta ai?
Brazuca, ne-am uitat toti la pozele voastre si am admirat patutul Denisei si ne gandim sa ii facem si noi unul la fel peste cateva luni. Sotul meu a zis la un moment dat: "vezi ce curatenie e la oamenii aia in casa, nu s-ar putea sa fie si la noi asa?".
La noi sunt jucarii peste tot, in ambele camere, cateodata mai gasim printre ele si resturi de biscuiti sau covrigei si recunosc, pare neingrijita casa.
Poate daca m-ar ajuta si el macar un pic si s-ar desprinde de computer, as reusi sa fac mai multe, dar cand ajung si eu de la serviciu intru direct in treburi si fac cat pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Buna dimineata!
Eu m-am trezit cu ochii umflati, cu durere de cap, lipsita de energie si tzeapana de coloana. Ieri am avut si piciorul amortit, cu genunghiul rigid. Ufffffffff!!!!!!!! Mi-am facut un ceiulet ca musai trebuie sa-mi revin. Nu am timp de zacut pentru ca trebuie sa fac bagaje; sambata plec cu fetele in tabara de schi.

Ioanaiub, cu epidemia asta de varicela, am intrebat dr daca Alexia imi poate aduce ceva de la scoala. Si mi-a raspuns ca din moment ce a facut, nu mai poate transmite, chiar daca a intrat in contact cu bolnavi. Nu stiu ce sa-ti zic, dar cred ca nu e potrivita vizita la bebe cand ai copiii bolnavi acasa, indiferent ce boli au, pentru ca nu se stie niciodata.
Ce face bolnaviorul?

Xerxe, barbatul ar trebui sa puna umarul si apoi sa faca intrebarea. Dar pentru ca i-a zburat porumbelul, ar trebui sa-i propui sa faceti impreuna la acest sfarsit de saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Neatza si poftiti la o ! Azi m-am trezit in forma desi azi noapte in loc sa dormim am facut cu sotul si cu sor'mea "sedinta de partid" pana pe spre 2 noaptea. Amintiri din copilarie, deh.

cafera sanatate multa!

ioana cred ca cel mai bine e asa cum au spus si fetele, sa eviti contactul cu bebele respectiv. Mai bine previi.

xerxe multumesc de compliment. Sincer trebuie sa recunosc ca in proportie destul de mare e meritul sotului, pentru ca este genul de barbat obsedat cu curatenia, dar care nu da doar cu gura, ci si cu matura (si cu mopul cand e cazul). Eu mai degraba m-am molipsit de la el, iar Deny mai nou imi fura si ea servetelele umede din cutia ei ca sa stearga dulapuri, parchet, ce gaseste. Si are si miscarile circulare corespunzatoare. Iar cand termina intr-o camera, trece in cealalta Ce sa zic, tot la taica-su a vazut si asta.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza!!!!!!!

brazuca, foarte frumoase pozele.........apropos, soacra ce-ti mai face????e bine sanatoasa?isi viziteaza nepoata?

ioanaiub, eu stiu ca daca ai facut boala , deci ai anticorpi la ea, nu o poti nici transmite. colegul de birou a sotului a facut, sotul a stat langa el, dar n-a adus acasa la copil. acu ce sa zic, fiind vorba de copilul altcuiva........mai intreaba!

cafera, ai grija! spor la impachetat!

ddanagh, tu ai scapat de petele maro?

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mychy soacra e ok, dar nu isi calca pe inima sa vina la noi sa vada fata. Asteapta sa se duca sotul cu Deny la ei, si asta se intampla cam rar (nu am nicio vina eu). Sper sa isi gaseasca nebuna de cumnata-mea un barbat sa faca un copil ca sa ii dea o ocupatie soacra-mii ca sa nu mai fie fiica-mea singura nepoata pe care "nebuna" de nora-sa nu o duce la nasul ei sa o vada.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Buna dimineata, ma mananca degetele sa mai scriu si eu pe aici, ca de citit, stiti, citesc tot!
Am vazut poze cu familia Luna, super, super- nici nu mai am cuvinte!
Brazuca, ai o fetita atat de ...gingasa !
Am mai vazut poze: - cu Saby, care mi se pare ca e atat de ...nu stiu cum sa zic...parca mai mare! Poate si din cauza ca stie atatea! E o scumpa!
- Cu Catinca, e superba.....
Si am mai vazut, dar nu mai tin minte, sa nu va suparatipe mine, dar am deja sa iau lecitina...
V-as mai spune si eu cate ceva despre Andrei ... nu ca face ceva in mod special, ca de fapt toti sunt speciali, dar asa ....pentru mine, pentru voi...
Sunt indragostita pana peste cap de el! Asta e clar si pe zi ce trece parca sunt mai praf!!! In general, este un copil cuminte, nu prea face nazbatii sau poate nu le consider eu asa...Pot spune ca intelege aproape tot, dar tot ma mai minunez de el. Au asa un stil de a vorbi = a stalci cuvintele care pe mine ma "termina"! Sa va dau un exemplu de la Andrei, nu stiu daca va veti da seama, ca una e sa scrii si una e sa ii auzi:
nu te grabi! = gribi!
carpa(de ster praful)= chirpa
ciocolata= ata, ...etc.
In rest incearca sa spuna multe cuvinte, bineinteles in stilu-i caracteristic. Eu sunt "mimi", vine de la mami(dar ce intonatie are!!! offfff!), tati este tati! Cucu(adica puta) este miii(adica mic, si cu mimica de rigoare),

In privinta mancarii sunt multumita. Programul lui ar fi cam acesta:
8,30-9,00- 240 ml lapte
10,30-11,00 - fructe, sau suc de fructe
12,30- 13,00 supa/ciorba + fripturica
somn: intre 1,5- 2,5 ore (cel mai mult au fost 3 ore, dar sunt exceptii)
cand se trezeste undeva pe la 15,30 srveste putina branzica de casa
pe la 19,00 mai mananca ceva gen almette, sau peste, etc.. dar putin
la 20,30 ii dau lapte sau cereale ~200 ml
apoi baie si somn...
La baie ii place foarte mult! Cu spalatul pe cap nu avem nicio problema, ba chiar daca ii pun dusul in cap si apa ii curge si pe fata , se amuza, da din cap si rade, incearca sa deschida ochii, e haios! Dar nici eu nu ii tin dusul mult, mai mult "il trec" asa pe deasupra capului..
Somnul de seara: nu mai tarziu de 22,00! Maxim 22,00! De regula la 21,30-21,40 doarme. Adoarme cu mine, ba ne luam in brate, ba se pune peste mine, ii cant, ii spun poezii, si tatal nostru. Pana termin eu tot repertoriul el a adormit!
Incerc sa nu imi fac griji inutile, daca mananca bine, daca nu, incerc mai tarziu. Daca e vesel, ne veselim impreuna, atat cat suntem impreuna, daca e suparat incerc sa vad de ce. Apropo de asta ii ies doua maselute, mi se pare ca se comporta destul de bine. Daca se loveste imi spune unde s-a lovit si imi da sa il pup in locul respectiv, daca il intreb ma duce sa imi arate de ce s-a lovit. Nu l-am pus pe olita, dar stie pentru ce este, toate plusurile fac kkla olita. De cateva zile mi-aduce olita, imi spune kk si trage de pampers. Atunci eu l-am dezbracat si l-am pus pe olita... a stat 2-3 minute, si s-a ridicat, nefacand nimic. Dar, eu il voi pune de cate ori va cere, in speranta ca este un inceput...
Si cam asa despre noi...sanatosi, voiosi, voinici, pe scurt!

Pupici!

greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui brazuca25

mychy soacra e ok, dar nu isi calca pe inima sa vina la noi sa vada fata. Asteapta sa se duca sotul cu Deny la ei, si asta se intampla cam rar (nu am nicio vina eu). Sper sa isi gaseasca nebuna de cumnata-mea un barbat sa faca un copil ca sa ii dea o ocupatie soacra-mii ca sa nu mai fie fiica-mea singura nepoata pe care "nebuna" de nora-sa nu o duce la nasul ei sa o vada.

ha, puteam anticipa cu o marja de eroare de 0.001% raspunsul tau!!!!!! sper ca nu te-am suparat cu intrebarea....., da eram curioasa daca s-a imblanzit scorpia. oricum mi se pare ciudat ca n-a cedat, macar pt nepoata......foarte ciudate mamele astea de baieti. sper sa-mi urce liftu pana la mansarda si sa nu ma comport la fel...... voua va e bine la ai tai???sotul se intelege cu soacra???????pupici.observi ca sunt ff curioasa azi....

"gandesc incet, sa nu ma auda cineva...."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

Neatza
xerxe,asa e si la mine in casa,nu mai zic ca dau cu mopul o zi da o zi ba si apa e neagra.cand e brabatu' acasa ii pun mopul in brate si nu comenteaza si adaca ar face-o ce,el vorbeste el aude

eu sunt panicata rau,ma uit la tv si ma oripilez,pai dupa ei in cateva luni mancam coji de pom si bem apa de ploaie...chiar ma uit la badea si spune ca tara asta o sa fie falimentara...eu nu mai rezist psihic,cred ca trec pe o muzica..scuze de offtopic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

buna dimineata!
multumesc pentru empatia pe care ati aratat-o fata de patania noastra. si acum imi fac griji pentru ce s-ar fi putut intampla, desi eu sunt relaxata de felul meu in privinta cresterii copilului. oricum l-as pupa si nu m-as mai satura de dragul lui si parca-l pretuiesc si mai mult...daca e posibil asa ceva, ca deja sunt nebuna de dragul lui.

pe langa faptul ca e asa curios, ca sa nu spun obraznic,nici Denis al meu nu prea vorbeste si nici nu ma lasa sa-l spal pe dinti. sper ca va coopera mai tarziu, cand va intelege mai bine. acum eu insist, deschide gura cand vede periuta, dar imediat o inchide si musca periuta si weu nu mai pot s-o o misc. de mancat si dormit o face in limitele normale...nici prea mult, nici prea putin. nu mananca singur decat ce e bucatele pe care le poate apuca cu mana, cu lingurita nimic. a inceput sa bea lapte, seara...caci dupa intarcare nu vroia sa bea deloc. aseara m-a uimit ca a baut 200 ml lapte.

Brazuca, am admirat-o si eu pe deni a ta cea scumpa...ba cu banii in mana, ba prin balti, ba in patutul ei. ai o fetita foarte dragalasa. va asigur ca am vazut toate pozele, dar pentru ca a fost in mare graba, n-as vrea sa omit pe cineva.
Cafera, nu stiu daca in link-ul indicat de o colega ai gasit ca se poate curata canapeaua din piele ecologica cu fixativ. eu am incercat sa curat de pix si a mers. succes si grija cu pictorita cea mica!

musso, succes la examen!

vroiam sa va mai spun ca-mi place tare mult cum povestesc mamicile de 2 copii de cum decurge fiecare zi...tot o aventura! trebuie sa fie tare greu, dar si frumos.
as mai fi avut cate ceva de spus, dar am uitat. totusi ma intreb ce e cu Simo, cu Jadi, Karligutza, ghinetz...de ce nu ne mai scrieti? si cuscara mea? ce mai face dani, mi-e dor de ea!

o zi buna, dragele mele!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Corina, ai deposedat-o de bunul sau personal cel mai pretios si acum vrei sa-si bata picioare sa vada ce i-ai facut bietelului ei?
Ufffffffff, eu stau sa ma gandesc...de la o varsta unele persoane aduna in sac doar rautati sau asa au fost de la bun inceput?

Soacra unei colege se tot vaita in stanga si-n dreapta ce asuprit era fi-su. Din nefericire erau colege, dar nu de birou si vorbele ajungeau mai devreme sau mai tarziu la ea. Se tot bocea fata, se framanta, pana intr- zi cand a trecut pe langa birou si a auzit lamentarile soacrei. A intrat si i-a zis: Ce i-am facut? I-am facut doi copii, ne-am facut casa, masa, masina, l-am ajutat sa-si termine facultatea si da, recunosc, i-am pus si poalele in cap, dar va asigur ca i-a placut. Tranc usa! Nu si-au vorbit o jumatate de an, dar acum sunt in relatii de bun simt si fiecare isi vede de patratica ei.

Mergi la inceput