Strumfi de iul-aug 2007 (124)
Raspunsuri - Pagina 17
oanamada spune:
Intru si eu sa va salut rapid ca am mancarea pe foc
!
Noua ne-a spart un dintisor ....(deci am avut dreptate), dar cred ca mai vine unul pentru ca ieri si azi a tot facut 37.8...
De colorat coloram si cu pix si cu carioci (mai ales pe maiini), nu am ajuns inca la pereti...ne plac revistele si caietele (de preferinta revistele pe care mami nu le-a citit inca!)![]()
De mestecat, Catinca mestece de mica, de pe la vreo 6 luni cand am inceput sa-i maresc putin cate putin cosnsistenta mancarii si sa-i dau sa roada chifla si covrigi de Buzau. Eu i-am dat tot timpul mancarea cu lingurita, fruculita si am tot indemant-o sa mestece...si a mers! Nu i-am dat niciodata alune, seminte sau chestii din astea pentru ca le consider foarte grele pentru stomac, dar sunt multumita ca musca si mesteca foarte bine carnea, otrece si pe la masele...asa ca este totul ok.
Georgi , bafta la examen!!!!
pup fetele
Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
musso17 spune:
multumesc nico,carla...sper sa fie cu noroc,nu-mi doresc nota mare doar sa le iau...
si fii-miu mesteca de multicel,chiar de nu avea masele,cu gingiile,i-am dat seminte si fistic,dar putin,cat sa guste
dana,stiu ca nu e amuzanta faza cu nepotul dar mi-l imaginam si mi s-a parut haioasa,cred ca mamei i-a inghetat sangele in vene
eu am fost la piata,lasand la o parte ca am cumparat o juma de sacosa de un leu si am dat 40 ron,fii-miu m-a omorat,se tavaleste peste to,daca incerc sa-l ridic mai rau face si rade,mi-a inrosit mainile cat l-am ridicat,la un moment dat l-am si zgaltait putin dar mi-am iesit din fire,incercam sa bag cumparaturile in sacose,iar el voia sa fuga pe usa,va dati seama eu cu geanta,cos,punga...mda,asta e.
va pup,ma duc sa spal canapeaua unsa bine cu iaurt.
musso17 spune:
oanamada,saru'mana..imi place ca-mi spui georgi,putna lume imi spune,cred ei ca nu cadreaza cu fata![]()
oanamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui musso17 oanamada,saru'mana..imi place ca-mi spui georgi,putna lume imi spune,cred ei ca nu cadreaza cu fata georgiana,mamica de mihnea |
Pai pe fina mea (prietena mea din copilarie!)o cheama Georgiana si intotdeauna i-am spus asa...suna atat de frumos....asa ca-mi vine usor!!!

Oana si
Cati mica (1 an si 5 luni)NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
ioanaiub spune:
iarasi eu, cu intrebari tampite ![]()

oare eu pot transmite varicela? nu sunt bolnava, doar ca am stat cu David zilele astea ...
suntem invitati la niste prieteni care au copil mic, sper sa nu ma acuze ca le duc varicela
, oricum nu mergeam cu copiii, chiar daca nu era problema cu varicela
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
mi_a spune:
Uitati aici solutia impotriva mazgalirii peretilor, canapelelor etc:
http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Locuri_de_joaca/K%60s_Kids/Loc_de_joaca_Aqua_Doodle_(80x80)_-_K%60s_Kids
Editez ca sa modific linkul si sa spun ca este si cu 800 de mii putin mai mic
Mihai si mami
cafera spune:
Mi_a, multumesc pentru sugestie.
La mine e greu sa evit sau sa interzic Ilincai sa foloseasca aceleasi instrumente de desenat cu care deseneaza surioara ei.
Daca Alexia foloseste culori, vrea si ea aceeasi culoare, daca foloseste carioca, musai si ea. Nu o pacalesti cu culori cerate. Cum Alexia mai desenaza si in camera de zi, ea a insotit-o. Canapeaua are bratul foarte lat, ca o masuta. Alexia desena acolo si ea, foarte cuminte, facea o linie pe coala, una pe canapea. 

Eu eram langa ele, dar ma uitam pe foaia Alexiei.![]()
brazuca25 spune:

sunflower m-ai speriat cu nazdravanul tau! Bine ca nu a patit nimic!
musso bafta la examen!
A pus sotul aparatoare la patut si a dormit Deny jumatate de noapte in patul ei!

Am pus si eu poze noi cu Deny la 1 an jumate
mamik de
Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletze
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
cafera spune:
Hi, hi! Am vazut o fetita delicata, Deni

.
Brrrrrrrr, Floare de Soare, chiar ca ingerasul a fost pe umarul lui si l-a aparat.
Alexia, avand in jur de trei ani, sub atenta supraveghere a soacrei
, si-a bagat hartie igienica in ambele nari. Venind de la servici, am vazut ca respira pe gura si intreband, primesc raspuns ca nu e nimic, respira asa de la pranz

. Am avut o strafulgerare, am luat lanterna, m-am uitat in nari si erau burdusite. A venit rapid sotul si am dus-o la urgenta-orl. Acolo am nimerit o dr care nu vedea hartia, pentru ca inaintase. Noroc cu o stagiara care i-a bagat aspiratorul pe nas. Ce a iesit... Oricum, cred ca a mesterit mult timp in baie pana a reusit capodopera.
ioanaiub spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mi_a Uitati aici solutia impotriva mazgalirii peretilor, canapelelor etc: http://www.miniblu.ro/Categorii/Jucarii/Locuri_de_joaca/K%60s_Kids/Loc_de_joaca_Aqua_Doodle_(80x80)_-_K%60s_Kids Editez ca sa modific linkul si sa spun ca este si cu 800 de mii putin mai mic Mihai si mami |
mi_a, buna idee ... parca ne zicea si alina.a de asa ceva, ca a primit Eli de Craciun, dar atunci nu am inteles cum e cu carioca aceea cu apa

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)