Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ceamica, Gabriela,

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Rox, eu te-am sunat de 2 ori in 2 zile diferite, de pe tel fix de la serv, insa si o data n-ai raspuns, o data mi-ai inchis. Probabil nu-mi cunoasteai nr, sau erai cu treaba. Si mie mi-e dor de tine, sa stam la taclale sau sa mergem prin Baneasa (chiar azi am fost pe la reduceri si ma gandeam la tine). Imi pare rau de incidentul cu masina vecinului, se mai intampla, nu tb sa pui la suflet mai mult decat e cazul. Eu am permis din '96 si n-am facut nimic pana acum, iar acum 2 luni, am facut accident din vina mea, neacordare de prioritate, eram distrata, mergeam cu mama la targul de carte si eram cu capul in nori. Dar a trecut si acum imi pare rau ca m-am consumat asa atunci pe moment.
Offf, Betty, prin ce ati mai trecut si voi. Sanatate multa!

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Tomasa, probabil nu puteam vorbi cand ai sunat si daca nu recunosc numarul nu sun inapoi. Da-mi un sms cand ma suni sa stiu macar ca esti tu. Musai trebuie sa vorbim, chair imi e dor de voi. Macar in weekend am putea sa ne vedem. Azi am avut eu misiunea sa o distrez pe Alex, maine iese tati cu ea si eu raman cu Bubu, deci nu prea avem cum sa ne vedem. Imi pare rau ca si tu ai avut probleme cu masina, adevarul e ca neatentia costa. Eu am facut un singur accident nasol in 2004, de a trebuit sa mi se ia alta masina. In rest la zgarieturi de parcare sunt experta.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

,.,m Am incarcat poze noi

http://good-times.webshots.com/album/569767122gNPuhj

Mergi la inceput

Moldoveanca, calciu gluconic era mai bun, sau vitamina K cum zic fetele. Si intr-adevar, mai usor cu efortul.

Melania, clar Tudor e mai atomic, dar sigur te descurci foarte bine.

Bebeka, sa va fie de bine iesirea la petrecere si sanatate sotului.

Andreea11, nu cred ca aceea este data expirarii.

SabinaY, si eu imi amintesc somnolenta de pe sarcina, doamne ce as mai fi dormit. De fapt adormeam inainte Alexandrei, dormeam in fund pe canapea, dormeam cu capul pe birou. Ce vremuri!

Mandarinutza, haioase animalele ametite.

Kriss, Alessia este superba! Cine a facut pozele acelea artistice? Ati surprins-o foarte frumos. Felicitari pentru rabdarea la teatru, la noi nici cea mare nu ar rezista.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Gabriela multa sanatate si sa te refaci cat mai repede!

Luy

Eu am reusit sa ciobesc vasul de la blender si mi-e ca n-o sa-l mai pot folosi prea mult...se gasesc oare de cumparat si rezerve(pt Philips)?

Mergi la inceput

Urmy si Mandarinutza, multam de info despre film. Si sugestiile Mandarinutzei sunt super, Defiance ala chiar pare pe gustul meu.

Gabriela, multa sanatate!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Danuta, nu am vazut vas de rezerva. Dar poate gasesti ceva suficient de adanc.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Trebuie sa ma retrag ca am terminat capitolul si nu ma descurc sa fac altul. Oricum astept musafiri, trebuie sa pun mana sa pregatesc masa.

Intrebase Valentina parca de iesirea la Muzeu. Este exceptional, am fost foarte incantata si i-a placut si Alexandrei. Se plictisise ea spre final, dar cel putin o ora din cele 2 a fost foarte atenta si incantata. Programul incepe cu o vizita la muzeu, unde li se arata 2-3 lucrari pe o anumita tema. Initial vad lucrarea si li se pun intrebari. Copiii stau pe jos pe pernute in jurul lucrarii. Apoi li se povesteste despre lucrare. Azi au avut tema "omul in arta" si au vazut 2 sculpturi (un Picasso si un Brancusi). Eu personal habar nu aveam ca Picasso a facut si sculpturi. Apoi au avut o activitate practica, au colorat barbatul lui Da Vinci si le-a explicat cum sunt suprapusi. Si in final au mers la atelier unde au avut de modelat din lut un cap de om. Alex a facut vreo 5 mai micute, dar i-a placut mult. Cam asta, sper sa fi iesit pozele de pe telefon sa o vedeti. Daca mai intereseaza si alte mamici, dadusem link pentru Sabina.

Cam asta de la noi. Ma duc sa stau intai putin intinsa, am cam obosit dupa iesirea afara cu copiii. De fapt dupa muzeu am facut si cumparaturi si apoi am iesit cu ei in curte vreo ora jumate. Ce vreme superba! Noi nu il scoatem pe Bubu cu carut ca nu am unde in noroi, asa ca am alergat dupa el, adica am facut si cardio pe ziua de azi. I-am adus pe amandoi plini de noroi, abia am terminat de strans si spalat dupa ei. Nu prea pricep cum il scoate bona de sunt hainele ca din cutie. Eu l-am lasat sa faca tot ce a vrut, sa se dea in leagan, sa se tavaleasca, sa adune pietre, sa se joace la casuta. Dar era noroi rau. In fine...

Hai ca m-am intins destul. O dupa-amiaza si o seara placute!

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Gabriela sanatate multa, sa te refaci repede. Sa speram ca Sara nu a fost afectata, e groaznic cate viroze au aparut in ultimul timp!
kriss, ce papusa ai acasa! Scumpa foc cea mica. Are o fotografie in care are ochisorii inchisi, mi-a placut cel mai mult. Are fata niste gene... cu cine seamna? Bag seama ca inca de pe acum este cocheta si atenteaza la bijureriile tale!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput