Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, of, suna a gripa ce descrii tu acolo:(
Mananca vitamina C cu propolis si mult ceai verde cu miere si lamaie. Chiar ajuta! Sanatate! sper sa nu ia Sara.
A, mai e la farmacie un spray de gat cu echinaceea, face minuni daca te doare gatul.

Rox, te=ai programat de saptamana trecuta la Muzeu? am vazut ca e pe saptamani tematica. O sa dau si eu telefon sa ma interesez, insa saptamana viitoare plecam din nou la munte, pt 10 zile, va fi vacanta intersemestriala si sotul are liber.
De aceea n-am dus fata la gradi, prima saptamana nu se putea ca era imediat dupa boala, dupa aia am plecat...si mai ramaneau 10 zile....mi-a fost teama ca ma taxeaza toata luna, si n-am energie sa ma contrez cu madam directoartea. Mai sta fata 5 luni in gradinita, mai bine evit discutiile ca tot nu rezolv nimica. Va merge din 8 februarie si cu asta basta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Haideti sa coloram aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

recuperez si eu incet incet

Kriss ,am admirat-o pe Alessia

Devilla , felicitari ptr sarcina ! ...si ptr concursul de mirese cu stil

Luy , lasa ca ne vedem noi ...:)) . Oricum mi-am schimbat culoarea parului( bruneta) si cei care ma stiau inainte imi zic ca parca nu sunt eu :))!

andreea , nici eu nu am putut citi data de expirare la o crema de fata de la mustela si cand am intrebat-o pe farmacista a dat-o din colt in colt si pana la urma mi-a recomandat altceva !

melaniatud, zici ca povestesti despre sebastian al meu ! mie imi mai scapa cat o criza

Gabriela , sanatate multa !
Danutza , eu nu am gasit ptr braun , dar acum folosesc o carafa de vin

diwana , tiramisu zici ! ce apetit mi s-a deschis ...

roxali , ce baiat mare ai ! la multi ani !

si nu uit nici de sarbatorita zilei : urmy , la multi ani si sa ai parte de vremuri interesante !

of , eu tot nu reusesc sa bolduiesc si daca as zice ca n-am bolduit niciodata macar as stii de ce .....

betty , doamne ajuta cu proiectul bb2 !

multumim mandarinutza ptr link !

roxana , frumos ce-ai descris tu acolo , de abia astept sa mai creasca un pic Sebastian.

am observat la ubitu'(sebastian) meu ca de fiecare data cand este reclama ptr campania impotriva violentei , ca incepe sa planga si vrea in brate! Este singura reclama care-l sperie !

am patit-o si eu cu masina - mi-a spart aseara geamul din dreapta fatza , dar nu stiu ce-au cautat caci nu lipseste nimic.
Am banuit eu ca ar fi vorba de detectorul antiradar si gps-ul caci aveam chestiile acelea lipite pe parbriz !noroc ca nu le las niciodata in masina ...
acum nici nu stiu ce tb facut - declar la politie sau doar la casco?!

o zi buna va uram!

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )

Mergi la inceput