Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 22
Sabina spune:
Gabi, of, suna a gripa ce descrii tu acolo:(
Mananca vitamina C cu propolis si mult ceai verde cu miere si lamaie. Chiar ajuta! Sanatate! sper sa nu ia Sara.
A, mai e la farmacie un spray de gat cu echinaceea, face minuni daca te doare gatul.
Rox, te=ai programat de saptamana trecuta la Muzeu? am vazut ca e pe saptamani tematica. O sa dau si eu telefon sa ma interesez, insa saptamana viitoare plecam din nou la munte, pt 10 zile, va fi vacanta intersemestriala si sotul are liber.
De aceea n-am dus fata la gradi, prima saptamana nu se putea ca era imediat dupa boala, dupa aia am plecat...si mai ramaneau 10 zile....mi-a fost teama ca ma taxeaza toata luna, si n-am energie sa ma contrez cu madam directoartea. Mai sta fata 5 luni in gradinita, mai bine evit discutiile ca tot nu rezolv nimica. Va merge din 8 februarie si cu asta basta.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
ceamica spune:
recuperez si eu incet incet
Kriss ,am admirat-o pe Alessia 
Devilla , felicitari ptr sarcina ! ...si ptr concursul de mirese cu stil
Luy , lasa ca ne vedem noi ...:)) . Oricum mi-am schimbat culoarea parului( bruneta) si cei care ma stiau inainte imi zic ca parca nu sunt eu :))!
andreea , nici eu nu am putut citi data de expirare la o crema de fata de la mustela si cand am intrebat-o pe farmacista a dat-o din colt in colt si pana la urma mi-a recomandat altceva !
melaniatud, zici ca povestesti despre sebastian al meu ! mie imi mai scapa cat o criza
Gabriela , sanatate multa !
Danutza , eu nu am gasit ptr braun , dar acum folosesc o carafa de vin
diwana , tiramisu zici ! ce apetit mi s-a deschis ...
roxali , ce baiat mare ai ! la multi ani !
si nu uit nici de sarbatorita zilei : urmy , la multi ani si sa ai parte de vremuri interesante !
of , eu tot nu reusesc sa bolduiesc si daca as zice ca n-am bolduit niciodata macar as stii de ce .....
betty , doamne ajuta cu proiectul bb2 !
multumim mandarinutza ptr link !
roxana , frumos ce-ai descris tu acolo , de abia astept sa mai creasca un pic Sebastian.
am observat la ubitu'(sebastian) meu ca de fiecare data cand este reclama ptr campania impotriva violentei , ca incepe sa planga si vrea in brate! Este singura reclama care-l sperie !
am patit-o si eu cu masina - mi-a spart aseara geamul din dreapta fatza , dar nu stiu ce-au cautat caci nu lipseste nimic.
Am banuit eu ca ar fi vorba de detectorul antiradar si gps-ul caci aveam chestiile acelea lipite pe parbriz !noroc ca nu le las niciodata in masina ...
acum nici nu stiu ce tb facut - declar la politie sau doar la casco?!
o zi buna va uram!
Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )