Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (260)
Raspunsuri - Pagina 20
mandarinutza spune:
Kriss, ce frumoasa si expresiva e Alessia!
va trimit si eu o dedicatie muzicala: http://www.youtube.com/watch?v=vTulHEmjVkE. Un compozitor din Rep Moldova, mie mi se pare absolut sublim.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
kriss79 spune:
mandarinutza, multumim. i-a facut multe poze, si le-a ales pe cateva pt. siteul asta al lui, restul mi le va trimite pe email.
Cu copii e greu de lucrat si pana prinzi momentul e greu..sunt in continua miscare..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Craciun 2008
Ianuarie 2009
devylla spune:
Helou fetelor,
Starile astea de sarcina ma omoara,nu greturile(alea sunt f usoare in comp cu srcina trecuta)...dar somnolenta si oboseala.DE aceea nici n-am apucat sa mai intru,am ajuns sa am aceelasi prog de somn cu Erika.In afara de cel de dupa-amiaza.In rest,seara ne culcam la aceeasi ora si ne trezim la aceeasi ora.
Vorbeati de spalatul pe dinti.Si la noi a fost o perioada cand nu vroia sa fie spalata.Insa am gasit o solutie care a distrat-o.Ne spalam impreuna,ea ma spala pe mine,imi perie mie dintii(adika imi baga periuta pe gat
) si eu pe ai ei.Asta o distreaza tare si deschide gura.Apoii la televizor,este un program pentru copii,in care apar si bebei care se spala singuri pe dinti.Cred ca acolo a vazut ca brusc a inceput sa se perie "corect" singura,aratandu-ne noua performanta.
Fug s-o culc!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
ANDREEA11 spune:
Fetelor am si eu o intrebare la voi. I-am luat o pasta de dinti, pe ea scrie sa se foloseascaz inainte de data inscrisa pe ambalaj. Singura insirare de numere este la tub in partea de sus si nu inteleg dc e expirata sau nu. Va scriu si voua sirul poate m,a lamuriti 0821481202
bebeka spune:
Buna ziua ! Ce tare e videoclipul cu animalele bete!!!!
Sotu' cred ca e virusat s-a trezit cam naspa si cu putina febra,a bagat niste theraflu si e in pat.sa speram ca tine pentru el viroza.
Gabriela multa sanatate!!!
Ce frumoasa e Alessia!si ochioasa!!
Noi am fost ieri la o zi de nastere a unei fetite,au fost 7 fetite si 2 baietei;fetele au rasturnat casa iar baieteii au plans aproape tot timpul si au vrut acasa..
A mea de cand am sosit si pana pe la 10,30 seara a mancat intr-una .Cum vedea ceva la cineva urla ca vrea si ea.Noroc ca n-a vrut si tigari!!!In rest s-a dat pe toboganul gazdelor cred ca de 100 de ori-bineinteles fara ajutor ,stia sa scoata picioarele in fata si sa-si faca vant!
Am plecat la 11,30 si in secunda 2 a adormit in masina,dar s-a trezit de vreo 2 ori azi noapte.Cred ca vin niste dinti ca si acum tot mainile in gura este.
melaniatud spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mandarinutza In Mozambic exista un fruct de culoare galbena foarte aromatizat si placut la gust cunoscut sub numele de Amarula. Oamenii il folosesc la confectionarea bauturilor alcoolice. Fructele pot fi mancate numai cand sunt f bine coapte. In compozitia lor contin cca 17% alcool, dar cand deja sunt prea coapte si cad singure din copac fermenteaza, iar continutul de alcool este si mai mare. Toate animalele din zona apropiata copacilor plini de amarule sunt ametite de la acoolul continut de fructe. Priviti filmuletul si amuzati-va : http://www.youtube.com/watch?v=Axur5W83znw Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 Poze |
Am baut si eu Amarula, mi-a adus sotul din Africa este delicioasa dar cred ca gasesti si in Germania.Seamana la aspect cu crema de wiskey
melaniatud spune:
Fetelor desinu imi prea fac simtita prezenta mai intru din cand in cand sa vad ce mai faceti.
Pe mine ma solicita Tudor f mult si pic franta seara de seara....este f energic, se joaca, alearga si este intr-o continua cercetare a casei, rascoleste sertare, se joaca, al;earga, iar se intoarce la sertare apoi la msina de spalat apoi ia matura....abia reusesc cateodata sa-i pregatesc mancarea.
Poate nu sunt eu destul de intelegatoare, poate este baiatul meu muuuult prea curios si energic nu stiu ce sa cred insa ma gandesc daca as fi fost acum iar insarcinata cred ca faceam o depresie
nu as fi trecut prea usor printr-o astfel de perioada.
Tudor nu se joaca singur prea mult vine si ma ia de mana sa ne jucam impreuna sau sa ne ascundem, sa ne alergam sau sa facem curat iar daca pt putin timp nu-i acord atentie trage de mine, tipa sau sare in bratele mele....va spun cel mai greu e cand cere papa si topaie pe langa un dulap unde ii tin eu borcanele si cereale si lapte si eu abia reusesc sa-i incalzesc supica sau ce i-am pregatit.
moldoveanca spune:
Salutare si de la noi,multa sanatate bolnaviorilor si rabdare mamicilor cu micii teroristi![]()
Am vazut si noi poze si filmulete care mai de care mai frumoase si sunt de aceeasi parere:fetitele sunt mult mai precoce dar si cand le ajungem din urma sa vedeti atunci![]()
mami fericita de Vladut Dominic
moldoveanca spune:
Eu sunt pe stop si am o hemoragie da nu mai stiu ce sa mai fac
Ametesc si tremur toata am sunat la medicul de familie dar mi-a zis sa ma odihnesc ca o sa-mi revin asa ca va intreb pe voi ce pot sa iau sa mai opresc ca am terminat deja 2 pungi de tampoane de ieri pana azi si cad din picioare.Am luat calciu lactic ce aveam si eu prin casa
mami fericita de Vladut Dominic
tomasa spune:
Moldoveanaca, ia vitamina K, e antihemoragic.
Valentina, iti multumesc pt.
si pt. cuvintele frumoase. Pun si poze, maine cred.
Gabriela, imi pare f rau ca te te simti asa, tb totusi se mergi al un medic, sa nu cumva sa fie pneumonie, Tusea seaca si febra sunt semne de asa ceva din ce stiu eu. Sper sa te faci bine repede si sa nu-i dai Sarei. 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)