Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Iti scriu repede , repede ca trebuie sa merg la culcare.
Eva nu era interesata pina la cca. 2 luni de jucarii. Era fascinata de voci - de vocea mea , a mamei mele , a sotului etc. Ii citeam in ficare zi si asculta fascinata. Chiar pot sa iti spun ca o calma. O tinema in brate si cartea undeva la indemana . Am incercat sa ii citesc variat dar cel mai mare efect il aveau povestile.
Tot in aceeasi perioada am constatat ca ii placea sa asculte sunete si in special muzica. Avem 2 cutiute muzicale , ursuletul de la Chicco si alte jucarii din plastic care si cinta si se aprind in acelasi timp luminite. Cam astea au avut succes.
Abia acum dupa ce a implinit 3 luni se arata incantata de jucarii zornaitoare si de luminitele mici. Pina atunci luminile mari o atrageau. Acum nu mai are rabdare sa ii citesc : vrea miscare. Fie sa se miste ea fie sa ne plimbam si sa ii povestesc ce vede , fie sa pocneasca diverse obiecte si sa le apuce si pe care invariabil le duce in gura.
Cam asta am experientat noi . Poate fetele au alte experiente de joaca pentru 5 saptamani. Bafta !

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Fetelor sfatuiti-ma si pe mine ce jucarii sa ii cumpar piticului meu (in afara de carusel). El are acum 5 saptamani si am numai niste ursuleti care canta si atat. Ce sa ii mai iau pentru varsta lui si care sa il ajute si in dezvoltare.

Mamica fericita de Radu

pozele mele

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendu spune:

pai cred ca maine fac un drum pana la cora. saru'mana.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Mda macar e unul. Aici prin zona nimic , nimic de genul asta. Alta data magazinele auveau caiet de recomandari si reclamatii. Ma gandeama sa le fac o recomandare. Poate o vad ca pe o idee de a atrage clientii si cine stie. Genul celor cu spatii de joaca in magazin.

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Uite, apar eu

Mirtha, eu loc pt alaptat si ingrijit bb n-am vazut decat la Ikea, poate n-am fost atenta. Cat despre alaptatul in public...la Darius am evitat cat am putut, pt ca-s mai pudica din fire, dar am avut norocul ca el a vrut de la inceput ceai cu biberonul si-i dadeam o cantitate f mica, asa, cat sa-l pacalesc putin si sa ajungem intr-o zona mai intima. De-aia nu-mi place ca Ioana nu accepta bibe, azi am fost plecati si, la intoarcere, s-a trezit si a inceput sa planga, stiam ce vrea si stiam ca nu-i e foame neaparat, dar vrea putin rasfat la san, am incercat s-o pacalesc cu suzi, dar n-a tinut, asa ca am luat-o din scaunul de masina si i-am dat sa pape Si mi-am propus sa n-o iau din scaun pe cat posibil, dar nici n-o pot lasa sa urle in masina, cat ar fi de cald...tot iarna e.

Somn usor tuturor!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)

Mergi la inceput

Daca reusim sambata viitoare sa ajungem prin Bucuresti sigur fac o tura si pina la Mall Vitan. Ma-m saturat sa imi tot vad suncile atirnind peste talia...lipsa.
Multu" !

Citat:
citat din mesajul lui carmendu

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha
Si eu ma chinui pe aici sa gasesc o pereche de blugi cu talie inalta dar ma chinui degeaba.

daca mai ai drum prin bucuresti, du-te la mall la vitan, la debenhams. acolo gasesti blugii cu talie inalta.

acolo gasiti si rochii pentru botez.

carmen lui Victor 15 noiembrie 2008
pozele noastre
Povestea nasterii lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Buna fetelor
sper ca toate si toti bebei sunetti ok.,
eu cred ca sunt in pragul unei depresii...anul acesta nika nu merge bine.
Sara a mea este suspecta de hernei...stie cineva ce implica hernia la bebelusi? cat de grava este? si cum se trateaza? ca medicul de familie a pomenit ceva de operatie si nu ma incanta deloc,ca e prea micuta....stiu ca au mai fost bebei pe aici cu problema asta.
o alta problema ar fi ca fornaie nasucul. cu ce sa il desfund? ca eu foloseam ser fiziologic si o pompita si vad ca numai tine.
Sara are abia 5 saptamani, si imi e teama de batista bebelusului.
MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU RASPUNSURI

Isa, eu folosesc batista bebelusului cu succes si puiul meu are de-abia o luna. Am scos niste mucisori...mai ales ca imi mai vomita pe nasuc si se aduna si laptic acolo....

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Yote cat e ceasul si eu nu-s la somn ...am stat pana acum sa prelucrez niste poze cu Strumficu'...le pun maine in cont sa vedeti "capodopera" mea .

Si pt cele care vor sa stie ce mai face DEA alias WendyCtyGirl aveti aici o parte din mesajul care l-am primit de la ea : "Sunt ok dar absolut haituita. Va pup dulce"

Va si eu si o noapte linistita.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Mav, imi pare rau ca esti stresata cu Anto... primele 2 luni a luat f bine. Luna asta, da, putin, insa macar ati descoperit cauza, si sper sa se rezolve problema Da-i mixt, adica sa suga cat poate el, e bine pt anticorpi etc, si formula pt foame...o accepta pana la urma bibe. O sa se faca el mare si astea vor ramane amintiri

Malinas, ma,da' te pricepi, frumoasa caciula. Ai mers la patinoar pana la urma? Programul la moghioros, este 9-11, 12-14, 15-17, 18-20, 21-24.. Ultimul interval, parca doar in weekend nu sunt sigura.
Si noi mai mergem la patinoar, dar asa mai haotic, nu prea ne facem program dinainte ca trebuie sa gasim persoana care sa ramane cu copiii

Jucarii...deocamdata Ana Maria are diverse zornaitori, incepe sa fieinteresata de ele, inca nu apuca bine, doar daca i le pun eu in manuta sta cu ele pret de cateva secunde. In schimb, sora ei ii zornaie la greu diverse, si micuta se uita atent. A inceput sa zambeasca, isi arata gingiile si parca parca si gangureste

Bebe cris, da menstra vine haotic dupa nastere, mie nici nu a apucat sa se regleze dupa nastere...venea la o luna-o luna jumate, doua...varia... o sa se regleze cu timpul

De alaptat, mai mult pe acasa sau in masina...tot asa ca si bertha, sunt mai pudica si prefer intimitatea. SI pana acum nu a fost vreo urgenta, care sa ma faca sa ao alptez intr-un loc public.

Am mai pus poze cu Ana Maria
www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=27&page=2" target="_blank">aici

Surorile impreuna www.andreeaioana.ro/thumbnails.php?album=31" target="_blank">aici

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Anca: Multumim mult de aprecieri.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Carmendu si mersi. Chiar daca nu doarme mai deloc ziua, e bine totusi ca bebe Victor doarme bine noaptea...al meu mai nou doarme ziua 2 ore adunate...si noaptea se trezeste la fel de 3-4 ori sa pape.
Bebecris menstruatia dupa sarcina joaca feste, vine abundenta si tine mai mult ...cel putin in cazul meu.
Lauramiron si
Lucie bine ai venit la scutece. Povesteste-ne despre tine si bebe

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
La mine nu mai merge Paracetamolul, a urcat infectia pana la frunte sunt umflata, si ochiul il simt umflat cand clipesc, dintii, ganglionii nu mai spun, deci cam tot pe partea stanga.

Acum vreau sa plec la urgente, sa vad daca imi da ceva.

Vreau sa va inntreb, am Ospen in casa, de 1500, 6 pastile, se poate lua in timpul alaptarii?

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput