LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Vroiam sa va zic ca, aseara buburuza mea a stat cam 1 min 'tzeapana' in picioare; tot indoia genunchiul, dar nu a ridicat piciorul. Se uita fix lamine si zambea asa, strengareste.
Stiu ca e un nimik (de-asta am si stat "in cumpana" dak sa va zic sau nu; de fapt nu prea am ce sa zic), dar eu m-am bucurat ca un copil; dupa ce s-a asezat, aminceput s-o laud, de parca cine stie ce facuse.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Ma io personal vin si iti dau una dupa ceafa si nu-s batausa din fire.
Orice "nimic" ma intereseaza. Si numa pe mine . Chiar n-ai priceput ?!

Si acu sa laud buburuzu' ca mami e zaluda si nu se lauda cu ea :

BRAVO pisoiule !!!
E o realizare mare, mare si asta arata ca ai prins curaj in fortele tale .
Daca ai inceput sa iti gasesti echilibrul mai e doar un picut si te desprinzi :)
Pupa mami buburuz dulce

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui EliaElia

De ce asa suparata, Elle? Crezi ca fetele sunt mai greu de crescut?

Mie mi-era groaza sa nu fie baiat, ca la sot in familie sunt numai baieti.

Eu tot fata vreau, mi se pare cea mai tare chestie sa ai o sora.

Camelia si Laura (06.02.2008)

nu stiu daca sunt mai greu de crescut, asta o sa vad, nu? dar eu imi doream tare tare baieti .. si inca imi doresc dar .. nu cred ca mai fac pe bb 2 .. taman de frica sa nu iasa fata ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Ema felicitari din toata inima! Sa dea DoamneDoamne pentru voi un bb sanatos, cuminte si frumos. M`ai facut sa ma gandesc serios cand ai zis ca tu esti menita sa fi mama de baietei. Eu ma gandesc la un fratior pt Pip dar daca va fi sa fie, cred ca tot fetita va fi...caci eu ma simt de`a dreptul mama de fetite.
si ma bucur atat de tare pt voi! Milan va fi cel mai fericit peste cativa anisori, pt ca va avea un partener de joaca cu care sa se inteleaga si sa se iubeasca tare, tare.
Cum mai sunt greturile?

Ven. Sper din suflet sa te fereasac DD de varicela. E urata rau la varste inaintate.

Fetelor am citit iar pe sarite. E bolnavior Pupiku?? Sanatate muuulta si sa ne fereasca bolile in randul clopoteilor.

Am citit de Mariuca ca are probleme cu kk. Cretzule speram sa fie de la iaurtel poate si sa nu fie alte bazaconii. mult

LauriciD am citit tarziu mes cu adresa mea. Ai rezolvat si abia asteapta Pip suwetele. O sa o faci tare fericita.
Am citit ca ai pus poze cu Eleni, acum fac sapaturi sa le vad, ca mi`e dor de ea.

Sanatate AJ si restul puiutilor bolnavi. Citesc tot si revin (sper sa nu se trezeasca Pipe)

EDIT: Uffff am citit de Bitzi mik...sper sa nu mai faca febra, si daca doc a zis ca e ``perfecta``.....poate totusi Zana maselutza e devina

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Ramo, eu nu o trec pe regim de la primul kk dar am grija la urmatoarele mese sa evit alimentele cu potential "kk-gen" :)Elle, am inteles, e la nivel de "feeling", nu un motiv anume.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicaa spune:

Intra omul sa dea buna-dimineata si de ce da? De ultimul mesaj al Lalei.
Roxana nu te supara pe mine dar asa am ras. Bine ti-a spus-o Lala. Adelutza mami felicitari si de la noi. Ia sa o iei tu repede la picior sa vedem ce o sa ma comenteze mamica ta.

Apoi am dat de acru... Off alti clopotzei bolnaviori! Multa sanatate dragilor. Sa va faceti bine repede.

Gabritza m-am tot tinut sa spun ieri si am uitat. Noi dam la fund rosu si a functionat perfect si la fund rosu dupa scaune moi(noi am tras-o 2 saptamani asa) bepanthen. Sper ca se gaseste si in Romania.

In rest la noi totul ok. Clara a facut kk dimineata iar vecinii isi pun parchet. Va dati seama ce cantec avem noi in casa!
Si o asteptam pe mama, pe bunica mea si pe sor'mea. Saracu Stef imi spune mai devreme la telefon "eu nu vin azi devreme ca nu are nici un rost. Oricum nu o sa am loc de atatea femei." hi hi

Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/

Mergi la inceput

Elle m-ai facut sa zambesc. Pai trebuie sa te pui bine cu Razvan ca de el depinde ce iese. Si pe la chinezi exista cica posibilitatea influentarii sexului. Eu una mai fac unul fie ce-o fi. Daca iese cum mi-a ghicit mie cineva in tinerete voi da un sase-sase poarta-n casa Atunci sa te tii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Ramo imi pre rau pt chist dar poate trece cu pastiluteDespre kk nu prea stiu sa-ti raspund poate fetele care sunt din pacate "patite"

Ginnette vb Lalei meriti bataitza!Bravo Adelutza! asta e inceputul intai isi mentin echilibrul apoi incep cu un pas 2 pana nu mai putem sa tinem ritmul, sa te vad atunci mami cand o sa te vaiti ca nu o poti prinde

Shose si eu tot fetitza as vrea mai mult pt Sofiuca sa aiba o prietena de nadejde in orice situatie! Pipetu mic.

As vrea sa merg sa fac si eu analize gen Pap's, culturi din col, secretii dar nu stiu cat de relevante sunt cand alaptezi voi ce stiti???Pe dr meu nu il pot prinde la tel, iar sa bat drumul pana la Buc si sa nu fie ok nu prea as vrea.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hai ca sunt nesuferita, nu??

camelia

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene, Cami, Roli, Ramo, LalaD, Monica, cate-un pentru fiecare.

Adevaru-i ca, atunci cand am vazut mesajul LalaiD, m-am uitat un pic ciudat; ma si gandeam: "vrea la bataie? da' cine e? LalaD? LALAD ??? inseamna ca e suparata rau; da' pe cine? pe mine? hmm, iar am dat cu "oistea-n gard" - sa nu zic vorb-aia"
Toate astea le-am compilat, in mai putin de 1min

Nu ma supar eu asa usor; oricum, eu ma supar foarte rar (dar cand ma supar, "ma revansez" pentru toate, pe puncte )

Mai vroiam sa zic ceva, dar sunt cam "bulversata" (in bine) de 'felicitari'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Ramona sper sa treaca cu pastilute. Sanatate multa!

Shose ce mai faceti? Domnisoara Pipetzica?

Mergi la inceput