LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 6
ginnette spune:
Hai, ca mi-am adus aminte:
Helene, eu sunt sigura ca o sa fie CE VREI TU!
Sau poate incerci metodele "babesti" de "pozitie"
.
Oricum, jos palaria, ca va mai ganditi la bb2.
Noi am "iesit din cursa".
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
moni tin pumnii sa iasa asa cum va doriti!! cat despre pusul bine cu razvan .. hmm .. nu stiu daca mai ma risc (adica la bb2) ..
acum am citit mai bine .. uff mai cretzule .. iara face kk imprastiat cretulina mica .. i-ai bagat regimel? eu sper sa fie bine la petrecerea de un anisor!
mada am inteles ca alaptatul influenteaza analizele asa ca mai bine mai stai pana dupa intarcat .. chiar ma gandeam zilele astea ca trebuie sa ma duc sa-mi fac si eu iara toate analizele gineco plus cele de sange ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Ginnette vb Lalei meriti bataitza!Bravo Adelutza! asta e inceputul intai isi mentin echilibrul apoi incep cu un pas 2 pana nu mai putem sa tinem ritmul, sa te vad atunci mami cand o sa te vaiti ca nu o poti prinde Madalina de Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! |
printesa.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Roxule nu m-am suparat pe tine soro dar chiar vorbeste-ne de buburuz , nu te mai gandi ca sunt nimicuri si poate nu ne intereseaza.
Chiar ma intereseaza ! Si nu-s nimicuri, zau .
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
| citat din mesajul lui ginnette Hai, ca mi-am adus aminte: Helene, eu sunt sigura ca o sa fie CE VREI TU! Sau poate incerci metodele "babesti" de "pozitie" Oricum, jos palaria, ca va mai ganditi la bb2. Noi am "iesit din cursa". Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
la noi cursa e pe jumatate abandonata ..
sotu' e disperat sa mai facem unul, iar eu il flituiesc ..Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ramonab spune:
| citat din mesajul lui Lala_D Roxule nu m-am suparat pe tine soro dar chiar vorbeste-ne de buburuz , nu te mai gandi ca sunt nimicuri si poate nu ne intereseaza. Chiar ma intereseaza ! Si nu-s nimicuri, zau . ![]() O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007)Poze |
Permite-mi sa te corectez: NE INTERESEAZA
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 1 AN

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
EliaElia spune:
Mada, are importanta daca alaptezi. Eu mi l-am facut in nov. parca si m-a intrebat daca mai alaptez pentru ca influenteaza.Camelia si
Laura (06.02.2008)
aweya spune:
Hei... ziua buna dragele mele!!!
Intai de toate, le doresc multa sanatate puiutilor bolnaviori si putere mamicilor lor!
Roxanici, FELICITARI pentru progresele buburuzei... trebuie sa te bucuri pentru fiecare pas marunt si sa ne spui ca sa ne bucuram si noi. Am vazut si pozele voastre, cu o Craciunita frumusica foc.
Ema felicitari pentru baietel... ce bine de Milan ca va avea un partener de joaca atat de apropiat de varsta! Sincera sa fiu si eu tot mama de baieti ma vad, cu toate ca mor de dragul fetitelor noastre de aici. Nu-ti face griji de IR, eu cred ca nu sunt relevante acum, iar asa cum au spus si fetele Iosup are o manie cu chestia asta.
Dana mama esti de-a dreptul SUPERBA! Unde te vezi tu grasa?... in afara de burtica nici nu zici ca ai fi gravida. Pupam burtica si cei 2 pitici.
Lalad mi-au placut mult cuburile voastre. Sunt din lemn? Avem si noi unele moi, dar al meu nu este interesat decat sa le rastoarne, nicidecum sa la aseze unele peste altele.
Camelia vreau sa vad si eu poze cu Laura ta, dar nu stiu cum....
Ramonici imi pare rau pentru vestea de la gine... poate ca se rezolva cu pastilute. Pupam mamica si Razvaniciul!
Adrianka am vazut poze cu Yannis si-ti spun din nou ca mor dupa ochii lui. I-am vazut semnul din frunte si mi-am amintit sa va povestesc ce-am patit noi ieri:
Eram cu copilul in sufragerie si chiar sub ochii mei si-a trantit masuta de telefon pe el... am simtit ca mor cand l-am vazut cu aia pe el, a bazait un pic la mine in brate si apoi radea. Cand ma uit la el, era lovit fix in mijlocul fruntii, julit si vanat. Noroc cu crema de arnica (multumiri pe aceasta cale fetelor care ne-au dat pontul), asa ca azi abia se mai zareste o dunga rosie... Uite cum se pot intampla accidente cu noi langa ei.
M-am intins mai mult decat o placinta, asa ca trimit mesajul si revin!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
ramonab spune:
Am uitat sa va spun ceva.
Stiti ca la noi nu e obiceiul cu alesul obiectelor de pe tava la 1 an.Si nici nu am facut-o de ziua lui.
Asa ca am facut-o aseara asa de curioasa si a ales asa: prima cheia de masina, apoi pixu si apoi surubelnita
.Sa inteleg ca va fi mecanic auto?
Da cu pixu?Cu pixu ce a avut?![]()
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
aweya spune:
Si pentru ca nu am mai scris de o saptamana pe forum, am ramas datoare unor sarbatoriti, asa ca:
LA MULTI ANI pentru:
Iannis Cristian
Tudor Mihai
Eric Adrian
Ileana Smaranda
Stefania
Alexandru
Calin Alexandru
Sofia Elena
Vanessa Maria
Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)