LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, SARA ELIZA!
SA FII FERICITA SA LE-ADUCI NUMAI BUCURII, PARINTILOR!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

am vazut si eu poze cu Yiannis..
cred ca m-am indragostit! ce copil splendid,frumos foc!
sa va traiasca ,sa fie sanatos si sa aveti parte numai de bucurii din partea lui.
l-ai logodit? ma inscriu si eu pt fata mea ,ea nu stie inca .alege mama ei ca stie mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Buna ziua fetelor

Vreau sa va zic ca ma bucur din suflet ca au reaparut fete care nu au mai scris de mult
Angi bine-ai revenit

Ellenuta multumim de capitol nou , sa fie unul numai cu vesti bune .

Oooff , ma doare sufletul cand vad ca iar sunt clopotei bolnaviori : Mariuca, Laura, Daria, AJ, Stefania,Eva , va doresc din suflet sa va faceti cat mai repede bine iar pentru mamici sa va dea DD multa putere sa rezistati

La multi ani pentru clopotica Sara Eliza 1 an si 1 luna

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Helene
Eu tot zic ca febra a fost de la "curent' - o fi transpirat si a luat-o.

Off Sivia, poate e de la papa, kklirea Mariucai - desi banana sa dea kklire?! (parca Eleni a LaureiD, mai are 'efectul ' asta la banana).

Gaby, si eu zic ca si fetele, mergi cu o proba la Cantacuzino sau Babes, sa stai tu linistita.

Stiam eu c-am uitat un clopotzel : Sofia de Mada; ma rog sa nu fie infectie urinara.

Vroiam sa va zic ca, aseara buburuza mea a stat cam 1 min 'tzeapana' in picioare; tot indoia genunchiul, dar nu a ridicat piciorul. Se uita fix lamine si zambea asa, strengareste.
Stiu ca e un nimik (de-asta am si stat "in cumpana" dak sa va zic sau nu; de fapt nu prea am ce sa zic), dar eu m-am bucurat ca un copil; dupa ce s-a asezat, aminceput s-o laud, de parca cine stie ce facuse.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici bob cu bob se umple sacul .. azi un minut, maine doua, trei .. si uite asa o ia la picior buburuza ta! bravo!

ema si io mi-am dorit tareee mult baieti dar nu a fost sa fie .. .. doua zile am bocit cand am aflat ca e fata .. si poate d-aia nici nu ma risc la bebe nr 2 .. daca iese tot fata, io ma duc la balamuc ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

ofofof se ingroasa randurile clopoteilor bolnaviori sanatate multa tuturor!

Laura, am vazut serialul "intoarcerea Dvd-ului" hihihi mi-a placut de Eleni, avea asa aerul ca stie exact ce face e o scumpete concentrata asupra actiunilor intreprinse si l-am vazut si pe fratiorul Dimi cel frumos, plictisit la tv

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

Bravo, Adela!Cred ca am mai zis, eu am mers pe la 1 an jumate si de atunci si pana acum am urcat pe diversi munti, chiar si trasee grele cu lanturi deci nu-ti mai face probleme.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Am citit pe aici ca sunt pediatri care vor sa faca 2 vaccinuri odata. Eu una pana acum nu am auzit asemenea aberatie. Pai cum sa bagi atat intr-un trup asa mic. Si dece? Oare sa fie comoditate, sau ce? Nu acceptati ca nu e bine. L-am intrebat si eu pe dr. meu cand am ajuns cu Marc la 1 an, sa imi explice ce si cum...de ce le facem separat si dece la 2 luni distanta... eu credeam ca tb facute fix la 1 an. Si mi-a explicat ca in nici un caz nu e indicat sa bagi intr-un copilas asa mic mai multe vaccinuri odata.

Ginette eu zic "bravo buburuza ca incerci s-o iei la picior", al meu nici gand nu are de asa ceva...dar nici griji nu-mi fac...Marc a facut primii pasi la 1 an si 2 saptamani, dar pana a mers au mai trecut 2 luni. Stai cuminte si lasa fata sa-si vada de treburi si va merge cand se va simti sigura pe ea.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

De ce asa suparata, Elle? Crezi ca fetele sunt mai greu de crescut?Mie mi-era groaza sa nu fie baiat, ca la sot in familie sunt numai baieti.Eu tot fata vreau, mi se pare cea mai tare chestie sa ai o sora.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Buna ziua!
Tocmai ce m-am intors de la BM, am fost la gine si mi-am facut un test PapaNicolau.La ecograf a aparut un chist de toata frumuseata de 46 de mm.Asa ca trei luni voi lua Yasmine.Bleahhh!Urasc pastilele!

Razvi e bine, nu a mai facut febra de aseara.
Azi dimineata s-a trezit donmnisorul la 5 ceea ce e mare mirare.Dar eu nu m-am miscat din pat.L-am lasat in pace sa povesteasca el cu el stie cine, dadea cu picioarele in patut, da noroc ca nu plangea.Si toata chestia a durat vreo 15 min.A adormit la loc.Si l-am trezit noi la 7 ca trebuia sa ajungem in BM pana la 9 jumate.

Roxi mai e nevoie sa zic ceva?Un pic de rabdarica!

Angi Ma bucur ca ai revenit.O sa citesc imediat si blogul

Adrianka nu stiu cum am sarit peste postul cu pozele tale.Da am vazut acum atatea laude la adresa lui Yannis si zic ia sa vad si eu copilul asta minunat.Moamaaa da e frumos rau.www.flickr.com/photos/30939036@N03/2898960337/" target="_blank">aici

Pupam toti clopoteii bolnaviori si le dorim sa se faca bine repede repede.
Tot vreau sa va intreb, voi ii puneti pe regim pe bebei la primul kk moale?
Ca si Razvi mai face moale, nu apos, da moale, da eu nu-i dau nimic de regim.Asta se intampla cand face de 2 sau de 3 ori pe zi.Primul e normal, si urmatoarele doua sunt mai moi.Dar in zuiua urmatoare e din nou normal.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput