LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

buna fetelor.vreau si eu o tona de cafea!
deci...daria nu are febra in continuare,se kkleste in continuare.aseara am spalat-o si am dat cu galbenele.parca era un pic mai bine.dar apoi a facut kk si iar sa inrosit mai rau.l-am sunat pe sot sa imi ia violet de gentiana.nu mai pot!
sta acu cuminte in patut si se uita pe pereti,vorbeste cu maimutoii,dar nu vrea sa se joace sau sa se ridice din patut.

innebunesc de tot!
acu va intreb si eu ceva...daca ea face un pic de kk doar cat sa murdareasca pampersul consider un scaun?azi de exemplu a facut part si a iesit un pic kk.
scuze de detalii dar v-am zis ca innebunesc!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Doamne, prin ce treci! imi dau seama cat de greu iti este.
parerea mea e ca nu se poate considera un scaun .probabil ca i-a scapat,luand in calcul scaunele moi de ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EliaElia spune:

gabrittza, daca ai cumva posibilitatea sa chemi pe cineva sa o vada cred ca ar fi bine. In ideea ca daca te duci la urgente s-ar putea sa mai ia ceva si de acolo.Camelia si Laura (06.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

roxanici mie imi plac placintele .. si mai ales ale tale .. pe bune .. cand intru dimineata, dau restore session si imi deschide paginile acolo unde le-am lasat .. asa ma bucur cand vad ca de ex de la pag 11 .. s-a ajuns la pag 18 .. le savurez alaturi de cafeluta!

eva avea 36,9 dimineata .. cam putin mi se pare .. i-am inchis aproape de tot caldura in camera si am imbracat-o numai in salopeta, fara body.

gabby ar fi bine daca ai putea sa-i duci o proba de kk sa-i faca coprocultura. sanatate la pitica!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

lala noi de fiecare data cand plecam, ne facem rezervare aici

http://www.booking.com/

nu am luat teapa niciodata. eu zic ca sigur gasesti ceva care sa-ti convina. au si comentarii si rateinguri.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata si de la noi!

Din pacate, ne alaturam clopoteilor bolnavi... Mariuca se kk de ier imprastiat rau. Acum sunt cu orezul si morcovul pe foc, am pregatit un ceai de menta, am scos hydrasec-ul si elektrolitul... Evident, vom amana vaccinul. Bine, oricum nu aveam de gand sa ma duc mai devreme de luni-marti, dar asa vom astepta pana cel putin miercuri, ca sa termine tratamentul.

Si mie mi-a zis ca le voi face pe amandoua in aceeasi zi. Penta si inca unul, ceva cu polio, sau are in componenta polio. Am citit la voi ca nu e bine, dar am incredere in medicul ei si nu imi fac griji.

Nu stiu de la ce e, asta cu kk moale, ma gandesc si sper sa fie ceva de la ce a mancat. I-am dat o branza dulce cu banana si iaurt. Imi tot sta pe creieri aia. Daca nu e de la aia, e nasol... trebuie sa o urmaresc.

Temperatura nu a facut inca si ma rog sa nu faca.

Kristina, welcome back! Mi-ai lipsit si dintr-o data mi-am amintit de vremurile bune... ca am vazut-o si pe Monica cu cateva mesaje...

O sa citesc pe blog la tine despre mot, chiar sunt curioasa!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Lala - mersi, sper sa se curete de pe haine, de pe maini n-am reusit sa-l spal

Ven - cum esti?

Dana - bineinteles ca mai este cafea si pentru tine...chiar pentru burtici sa nu mai fie?

Sper sa pot face si eu maine unul dintre vaccinuri...sa vedem care, daca are vreunul, ca dr asta a mea mi le comanda ea...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Fetelor, sunteti tare dragute ca v-ati facut timp sa vedeti si sa-l laudati pe flacaul meu...

Eu, chiar daca nu scriu des, citesc in fiecare zi si va admir copilasii in toate pozele, ma amuz de ei cat sunt de sugubeti, isteti si frumosi. Niste copii minunati, care ne lumineaza zilele...Nu nominalizez, ca as ocupa pagina si sigur as uita pe cineva...

La multi ani, multa sanatate tuturor!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

multumim frumos de felicitari fetelor

eu banuiam ca va fi fata deoarece greturi nashpa am avut dar nu s-au comparat cu cele avute la Milan,cand am fost o leguma mai bine de trei luni, si de aici banuiala. Sanatos sa fie, noi ne bucuram tare mult si incep sa gandesc ca nici nu se putea altfel, eu sunt menita sa fiu mama de baieti, ca tare mult mi-am dorit baieti de cand eram mai mica.

lalaD te-ai uitat tu pe rezultatele de la eco lui Andrei sa comparam!

Merci fetelor ca ma linistiti cu ir urile, si Elia merci de pontul cu ecografista de la medlife.

sanatate multa clopoteilor AJ, Stefania, Daria, Mariuca, Laura, Eva si celorlalti care mai au mici problemute de sanatate!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

mi-am amintit sa mai spun ca rasfoind zilele trecute am prins info despre o intamplare cu un clopotel care s-a inecat cu mentos, of Doamne, Adriana sau Andreea, nu mai retin, scuze, ce bine ca sotul nu s-a pierdut cu firea! am fost impresionata, bine ca s-a terminat totul cu bine mamico!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Offffffffff ce de pui bonlaviori!Multa sanatate tuturor!

Angi bine ai revenit!Ai intarcat Pupicu?

Doc

Ven nici eu nu ii voi face ambele vaccinuri odata,sunt prea multe pt organismul unui bebel.

Lala noi am stat www.cazare-viena.ro" target="_blank">aici, sunt apartamente in regim hotelier propietara este romanca la cateva statii de tramvai de centru.Mai vroiam sa-ti spun daca aveti GPS nu uita sa-i updatezi harta pe Ungaria nu arata cum trebuie desi noi am avut un MIO printre ultimele modele aparute ne-a incurcat rau si la dus si la intors nu ne-a aratat o bucata de autostrada de am ajuns sa intram in tara prin Satu Mare.

Noi suntem binisor febra nu am mai facut am dus urina la analiza si asteptam maine rezultatul.

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput