LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ema, eu am avut valorile IR-urilor crescute de la inceput pana la sfarsit, in cazul nostru n-a fost prea bine asta, la fiecare eco bebe era cu 2-3 zile mai mic decat ar fi trebuit, am facut si tratamentul cu pregnyl care n-a avut nici un rezultat.
Cred ca daca bebe e in parametri, nu va fi nici o problema chiar daca Ir-urile au valori mari. Si eu am cautat tot felul de informatii la vremea respectiva, dar sincer nu m-am lamurit 100%.

Si eu mai vreau bebe si imi e teama sa nu am aceiasi problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danybv spune:

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Ce ziceti, nu ar fi frumos sa le trecem si noi pe gravidutele noastre pe prima pagina: "Zuzici gravidute din nou"?...

Si acum sa va povestesc ceva ca sunt tare suparata. Maine ii sarbatorim ziua puiului nostru. Am vrut sa fie ceva in familie, restrans, urmand ca la primavara sa-i taiem motul si sa facem o petrecere mare. Si urmau sa vina bunicii, unchiul (fratele meu) si viitoarea matusa, nasii, finii nostri, dar... nasa este in spital cu cea mica, fina este graviduta si nu se simte prea bine, soacra-mea este bolnava, iar socra-miu cica tine regim... Asa ca am ramas doar cu parintii mei, fratele meu si viitoarea cumnata si eventual finii.... Si ma agitasem atat de mult toata saptamana sa fie totul bine....Sunt suparata!

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

OOff , imi pare tare rau pentru tine , cel mai important este sa fiti voi sanatosi , aveti o minunatie de baiat , nu ai pentru ce sa stai suparata , chiar daca nu poti sa faci petrecere mare acum vei face alta data si atunci poate vor veni cu totii si nu vor mai avea probleme cei din familie .
Fi puternica

danybv
Mamy de Maria (11 Ianuarie 2008 ) si Andrei (21 Martie 2006)

Album poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Dana, . ce mai face Albert? ca si el era in categoria grea, cu stefan al meu si cu david pufosu'?

Nicole, sa treaca supararea. nu te necaji, macar n-o sa fii foarte obosita nici tu nici puiu' mic.

Anca si Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

GABRITTZA am vazut pozele si am admirat-o pe DARIA in rochita rosie.E superba iar tu arati bine si nu cred ca trebuie sa iti faci probleme.ANGELIQUE filmuletele sunt superbe iar PUPI e mortal.Trebuie sa multumesc tuturor pentru laudele aduse burticii mele:SHOSE,ALINA023,CATI,ANCASOARE.ALINA felicitari ptr sarcina.Sa dea DD sa ai o sarcina usoara,fara probleme si sa nasti un bebe sanatos si mancacios.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anandrei spune:

LA MULTI ANI Mariuca, Beatrice, Rares, Stefana, Alexandru !

Ana-Maria de David pufosu' (11.01.2008)si cel mai fericit tatic, Andrei
Albumul nostru: mama, tata si copilul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzele2008 spune:

CAPITOL NOU!!! IN CINSTEA SARBATORITILOR DE AZI!!

elle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

Dana si Larisa, multumesc mult pentru urari.

Larisa m-a sunat, pentru ca nu are laptop pana diseara si nu avea rabdare pana atunci. A fost o surpriza extraordinar de placuta si m-a impresionat!

Le ureaza tuturor clopoteilor nascuti astazi "La Multi Ani!".

Imi fac mea culpa, nu i-am urat Stefanei "La Multi Ani!", pentru ca ea a fost adaugata mai tarziu in lista!

Nicole, imi dau seama ca nu ti-a picat prea bine ca au renuntat atatia, dar pana la urma, asta e viata si nu ai ce face! Mai ales ca sunt absente motivate! Pentru voi oricum va fi o sarbatoare frumoasa, pentru ca este aniversarea primului an din viata puiului vostru! Capul sus si petrecere frumoasa si voua maine!

Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

va multumesc pt laudele adresate DAriei.pe cele adresate mie nu le merit

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ANCA,Albert se mentine la categoria grea.Acum o luna avea 81 cm si 12kg si 200gr.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

La multi ani clopotzeilor nascuti astazi :

Alexandru Mihai ( Carmilia )
Rares ( Irinouka )
Beatrice ( Beinazutza )
Mariuca ( Creata )
Stefania ( Puisorul )

Sa cresteti mari , frumosi si destepti !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput