LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 22
Ioanact spune:
ginnette noi ma vrea baiat, dar ce va vrea Dumnezeu..si daca va fi fata o vom IUBI, bineinteles.
ALBUM
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) + 
aweya spune:
Alina felicitari pentru sarcina! Sa ai parte de o sarcina usoara!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
creata2008 spune:
Astazi pot spune cu adevarat "LA MULTI ANI!" clopoteilor mei dragi, nascuti in aceeasi zi cu Mariuca mea! Dau legatura la Filantropia si le urez baieteilor Alexandru si Rares, apoi dau legatura la Giulesti si ii urez "fiicei" mele Bea, iar la final, ultima nascuta, la 17.17, Mariucai mele!
Acum un an a fost o zi incredibila! Pentru mine, pentru Dani, pentru ai nostri, pentru toti prietenii! Am nascut-o pe Mariuca! Toate cele 366 zile care au trecut de atunci, au fost absolut minunate si nu le-as da pe nimic in lume!
Pe parcursul acestui an, am primit felicitari. Ca am crescut-o bine, ca e sanatoasa, desteapta si frumoasa. Si acum ma minunez, pentru ca, voi stiti ca vorbesc sincer, nu trebuie sa mai precizez, dar va spun cu mana pe inima ca mie nu mi se pare ca fac nimic extraordinar. Am facut, fac si voi face orice este necesar si orice ar face o alta mama in locul meu.
Se spune ca toti copiii isi aleg parintii... Doamne, nu stiu ce fapte bune am facut noi de-a lungul vietii, de Mariuca a decis sa ne aleaga pe noi!!! Pentru ca ne-a implinit, ne-a facut fericiti si ne-a facut sa multumim in fiecare zi ca o avem si ca suntem trei acum.
Voi ati fost alaturi de mine si de noi de cand am aflat ca sunt insarcinata si pana in ziua de azi, cu bucurii si tristeti, dar mai multe bucurii, m-ati ajutat cu un sfat sau cu o vorba buna si vreau sa va multumesc ca existati in viata mea!
Bea si Mariuca au fost surori de maternitate si eu cu Beinazuta am vrut sa tinem aproape, tocmai in ideea ca este atat de incredibil ce ni s-a intamplat noua si lor, ca merita ca ele sa creasca impreuna, sa fie prietene. Inca din sala de travaliu, ne-am tinut de mana la propriu si la figurat, am asteptat cu sufletul la gura nasterile, baietii au stat afara impreuna, ba mai mult, Dani a crezut ca Bea e Mariuca, atat de emotionat era, iar Fane nu a reactionat cand l-a chemat asistenta.
Astazi ne-am cantat reciproc "La Multi Ani!", intr-un glas, ne-am pupat fetele si ne-am bucurat de minunea de acum 1 an!
Intr-un mesaj nu pot asterne toate sentimentele care ma incearca, emotii pozitive, mandrie, bucurie, fericire si IUBIRE!
LA MULTI ANI!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
docdecap spune:
Gabritza, chiar ca esti in forma! baga, baga mare la mesaje!
iar despre
nu se sune asa, se spune ca esti implinita si psihic, si fizic!
fetelor, m-am mai uitat la subiectul cu petrecerea, chiar nu pot sa ma bag in seama, ca nu stiu locuri de joaca nici din Cta, dar sa stiti ca voi face eforturi cat pot sa ajungem si noi (e cam nasoala treaba cu banii). doar pe 28 feb. n-as putea, sau nu mult timp.
nati, sa vezi cand apaream eu cu degetele ROZ-fucsia de la eozina. sau copilul la fel (in pozele de la mot are o mana roz, ca a fost cuminte si a daramat-o de pe noptiera. mai ales lui, ii ramane cateva zile de ziceai ca si-a facut manichiura cu carmin 
a, si nu m-am dat si eu mare cu ce a ales musiu' la mot: o seringa (in ambalaj)sa o bage in gura, evident, si dupa ce i-am luat-o s-a repezit si a luat TOTI BANII. erau unii pusi in inelul unui breloc cu Strasbourg (ca cica sa se faca europarlamentar), altii in partea ailalta, 50 ron si 20$, dintr-o miscare, si cu stanga si cu dreapta i-a adunat pe toti. daca il prind ca se face medic spagar IL RENEG SI IL DEZMOSTENESC. sau ma las de meserie si ma duc la balamuc.
inca nu am poze, nu le-am recuperat prea multe, acuma ca are angi net macar ce a facut ea de la petrecerea de bebelusi.
am treaba multa, si chef de nici un fel. fec netu' ![]()
va pup
Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
alina023 spune:
Cretulina, m-ai facut sa dau apa la soarecii din birou!
Ce frumos ai scris tu, mami!!! 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
gabrittza spune:
Creata ce frumos ai scris!m-ai emotionat
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap Gabritza, chiar ca esti in forma! baga, baga mare la mesaje! iar despre nu se sune asa, se spune ca esti implinita si psihic, si fizic!fetelor, m-am mai uitat la subiectul cu petrecerea, chiar nu pot sa ma bag in seama, ca nu stiu locuri de joaca nici din Cta, dar sa stiti ca voi face eforturi cat pot sa ajungem si noi (e cam nasoala treaba cu banii). doar pe 28 feb. n-as putea, sau nu mult timp. nati, sa vezi cand apaream eu cu degetele ROZ-fucsia de la eozina. sau copilul la fel (in pozele de la mot are o mana roz, ca a fost cuminte si a daramat-o de pe noptiera. mai ales lui, ii ramane cateva zile de ziceai ca si-a facut manichiura cu carmin ![]() a, si nu m-am dat si eu mare cu ce a ales musiu' la mot: o seringa (in ambalaj)sa o bage in gura, evident, si dupa ce i-am luat-o s-a repezit si a luat TOTI BANII. erau unii pusi in inelul unui breloc cu Strasbourg (ca cica sa se faca europarlamentar), altii in partea ailalta, 50 ron si 20$, dintr-o miscare, si cu stanga si cu dreapta i-a adunat pe toti. daca il prind ca se face medic spagar IL RENEG SI IL DEZMOSTENESC. sau ma las de meserie si ma duc la balamuc. inca nu am poze, nu le-am recuperat prea multe, acuma ca are angi net macar ce a facut ea de la petrecerea de bebelusi. am treaba multa, si chef de nici un fel. fec netu' va pup Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
Hai ca am dat din plans in ras

(ce zici Doc, sunt labila, nu? Mi-ar placea tare mult sa veniti!!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
danybv spune:
buna ziua fetele
LA MULTI ANI pentru clopoteii sarbatoriti azi :
Alexandru Mihai
Rares Ioan
Beatrice
Maria Ilona
Stefana sa fiti sanatosi , sa cresteti mari si frumosi 
la multe lunite pentru clopotelul sarbatorit azi Ioan
Doresc tuturor clopoteilor bolnaviori multa sanatate iar mamicilor multa putere sa reziste alaturi de ei 
Ioanact iti doresc sarcina usoara , felictari 

danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
gabrittza spune:
doc
iubita!
implinita fizic suuuunt!dar psihic sunt la pamant!am o depresie de zile mari
nici nu ma uit in oglinda ca mi-e sa nu o sparg
.
am doar 25 ani si aproape 100kg la 1,65m.v-am zis ies din casa cu sacu si cu punga in cap.
si cu mesajele sunt in forma ca nu ma joc cu Daria ca nu are chef si in afara de faptul ca am scos gunoiu la poarta si bagat rufele in casa la uscat nu am facut nimic!![]()
am o leneeeee

edit: cum sa renegi frumusete de baiat?poate va fi un medic renumit si de aici bogatia nu din spaga!
| Citat: |
| citat din mesajul lui docdecap Gabritza, chiar ca esti in forma! baga, baga mare la mesaje! iar despre nu se sune asa, se spune ca esti implinita si psihic, si fizic!fetelor, m-am mai uitat la subiectul cu petrecerea, chiar nu pot sa ma bag in seama, ca nu stiu locuri de joaca nici din Cta, dar sa stiti ca voi face eforturi cat pot sa ajungem si noi (e cam nasoala treaba cu banii). doar pe 28 feb. n-as putea, sau nu mult timp. nati, sa vezi cand apaream eu cu degetele ROZ-fucsia de la eozina. sau copilul la fel (in pozele de la mot are o mana roz, ca a fost cuminte si a daramat-o de pe noptiera. mai ales lui, ii ramane cateva zile de ziceai ca si-a facut manichiura cu carmin ![]() a, si nu m-am dat si eu mare cu ce a ales musiu' la mot: o seringa (in ambalaj)sa o bage in gura, evident, si dupa ce i-am luat-o s-a repezit si a luat TOTI BANII. erau unii pusi in inelul unui breloc cu Strasbourg (ca cica sa se faca europarlamentar), altii in partea ailalta, 50 ron si 20$, dintr-o miscare, si cu stanga si cu dreapta i-a adunat pe toti. daca il prind ca se face medic spagar IL RENEG SI IL DEZMOSTENESC. sau ma las de meserie si ma duc la balamuc. inca nu am poze, nu le-am recuperat prea multe, acuma ca are angi net macar ce a facut ea de la petrecerea de bebelusi. am treaba multa, si chef de nici un fel. fec netu' va pup Mami de dom' inginer (15.01.2008) viata e complexa www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete |
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
EliaElia spune:
Alina, "eram precisa" ca tu esti gravi. Stii ca te si intrebasem daca ai repetat testul.
Felicitari!Felicitari si clopoteilor nascuti azi!! Vad ca a fost o zi plina anul trecut. Sau a fost perioada aia cu luna plina cand inchisesera si municipalul? Camelia si
Laura (06.02.2008)