LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (177)
Raspunsuri - Pagina 21
anca.b spune:
Ema, felicitari pentru fratiorul lui Milan! v-ati gindit la nume?
Natalia, bubitele au aparut ianinte de vaccin...acum au disparut toate...e calr ca a fost o reactie alergica, insa nu-mi dau seama la ce anume...mai investigam...mortala ai fost cu miinile mov...
Ioana, sarcina usoara. sa fie intr-un ceas bun!
Gaby, primesti si de la mine bataitza daca mai zici ca esti grasa! esti mami si esti frumoasa!!!
Ana,
si pentru David pufosu'! felicitari pentru examen!
Roxana, bravo pentru buburuza!!! uite tu mami, ca iti faci griji degeaba. fata e curajoasa, sta deja singurica in picioare. imediat o ia la goana si atunci sa te tii!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Fetelor multi pupici de la Ceska! Tocmai m-a sunat. S-au mutat sambata, de azi au telefon,cu net-ul mai dureaza un pic. Sunt bine, Benji are mult loc acum si ii place. Mai sunt una alta de facut dar era multumita. Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/ |
Multumim de informatie
, chiar ma gandeam ce mai face..e bine daca s-au mutat..ALBUM
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
monicaa spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Pe naiba dupe ce apas "postati un comentariu' nu se mai intampla nimik; nici nus e incarca pagina. Ori eu sunt prea , ori nemtii - de la site- 'ma vad' si zic "rauss" - nu stiu dak am scris corect Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Mama ce ma enerveaza! E clar! Trebuie sa imi bag nasul in codul lor ca au pe undeva un buggy.
Cat despre sotz si matriarhat
Noroc ca ne iubeste pe toateMoni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
http://cu-zdranga-pe-ulita.blogspot.com/
gabrittza spune:
Alina felicitari.Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos!
vorbeati candva in capitolele trecute despre tunsul/rasul in cap al copiilor dupa mot.eu o voi tunde pe Daria.nu cred ca asta ii va face un par mai des si mai sanatos.e posibil sa fie asa e posibil sa nu fie.dar o tund chiar a doua zi cred.ea are in fata "suvita lu basescu",in laterale e ba mai lung ba mai scurt,la spate e in scari.plus ca e mare scandal la baie la limpezit,ziua la prins parul,etc.o tund acum ca tot e frig si sta cu caciula afara si pana la vara cand trecem la palariute sa ii creasca si ei un par uniform.daca o fi mai des ca asta bine,daca nu e bine si asa.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ioanact spune:
gabrittza am vazut pozele voastre si cele 2 filmulete..
f frumoase.
anca.b multumesc.
Ca tot ai intrebat-o pe Ema daca s-au gandit la un nume..noi deja il stim:daca va fi baiat va avea numele IUSTIN, iar daca va fi fata - IUSTINA.![]()
Azi avem multi sarbatoriti si anume:
LA MULTI ANI! ALEXANDRU, RARES, BEATRICE, MARIA, STEFANA
Sa fiti sanatosi, cuminti si fericiti toata viata!
IOAN
EMA, THOMAS, BENJAMIN 
ALBUM
ALINA
de
ginnette spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Multumesc mult Ellenuta. ![]() ![]() Eu sunt ..mi-am facut ieri testul (nu am mai asteptat pana pe 25)ALBUM ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + ![]() |
Felicitari!
Sa fie intr-un ceas bun!

Sarcina usoara si bebe sanatos?
Ai o preferinta?
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
Fetele, am vorbit la Castelul Fermecat. Pe 21 Feb au liber dimineata la ora 10-10:30. MIe mi se pare chiar o ora f potrivita pt clopotei. Voi ce spuneti?
Meniul ar costa 40 ron/copil. Si atat, daca nu mai vrem si altceva.
Ca sa se incheie rezervarea trebuie sa platim un avans de minim 100 ron. Haideti sa luam o decizie mai repede! Pliiiizzzz!!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabrittza Alina felicitari.Sarcina usoara iti doresc si un bebe sanatos! Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Multumesc.

ALBUM
ALINA
de
aweya spune:
Alexandru Mihai
Rares Ioan 
Beatrice
Maria Ilona
Stefana
LA MULTI ANI! Sa cresteti mari, sanatosi, isteti si norocosi!
Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)
alina023 spune:
AlinaCt felicitari pentru burtica! Sa ai o sarcina si nastere usoare si un bebelus sanatos si mancacios!! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 

, ori nemtii - de la site- 'ma vad' si zic "rauss" - nu stiu dak am scris corect
Eva
Eu sunt