Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 6
Caprioara spune:
Neata fetele,
Noi azi noapte am batut recordul negativ din ultimele nopti, cand pe la 2 adormea. Abia la 3 ne-am culcat
. Dar a dormit fara sa pape pana pe la 9 jumatate (deci 6 ore jumatate). Pe la 10 dimineata i-am dat fructele (nu a mancat prea mult dar nu am insistat) si acu la 11 jumate san. Si vad ca a atzipit
.
Kla, maxime felicitari si un bb sanatos
! DD stie el ce face, asa ca stai linistita si bucura-te de minunea din burtica ta
.
pepenasilor nascuti in zi de 22!
Anaco pentru ieri, scuze de intarziere! Bine ca ai rezolvat cu adeverinta. Tinem pumnii sa o inlocuiesti la dosar fara prea multa bataie de cap.
Gini,
.
Sursu, vazut filmu cuscra
. Super! Placut tare, dar lasat o dispozitie ciudata de melancolie si
... Spor la noua piesa si sa ai succes
!
Fetele, si eu cred ca, Comitetu s-a vrut a fi o gluma, si daca se rezolva pe moment nu se mai facea necazul din mititel, maaare cat casa, ca un bulgare de zapada rostogolit la vale. Presupun ca persoana s-a speriat apoi de reactiile starnite si de aceea nu a recunoscut... Pe mine m-a intristat lipsa de sinceritate de fapt. Nu ma mai rugati sa spun mai mult - am decis ca eu personal ma opresc aici, pentru ca nu ar schimba cu nimic in bine situatia. In plus, poate va spune persoana singura si isi va explica gestul, care e probabil ca nu a fost rau intentionat, numai ca situatia a degenerat apoi. Eu inca mai cred asta, pentru ca eu cred in bunatatea oamenilor si in puterea lor de a se indrepta si a recunoaste daca au gresit. Si aici suntem o familie, cu bune si rele, si toti mai ajungem in situatia sa gresim, dar si sa iertam. Asa ca, fetele, nu mai fiti inversunate si hai sa fim mai tolerante unele cu altele
. In felul asta nu vom mai ajunge in situatii ca cea prin care am trecut.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
dia_filipas spune:
Mai este cineva la care nu i-a intrat alocatia / indemnizatia pe card!!???
Astia is de-a dreptul nesimtiti!!!!! 
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
Caprioara spune:
Dia, mie nu mi-a venit postasul cu ea, nici cu pensia mamei.
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
Anilansa spune:
mamici...am gasit parola la pepenasi... incerc sa mai pun cateva poziti![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
AnnaBaby spune:
Am impresia ca asta cu comitetul de criza va fi un mister la fel de mare ca si disparitia Elodiei!

Am facut o gluma, pe mine oricum nu ma intereseza cine a fost...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
turturica spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi 
oana, si noi tot stam cu punctuletul ala alb pe gingie, dar dintele n-apare.
ladymina, vio, si eu alaptez inca exclusiv si am o pofta de dulciuri incontrolabila. Nu stiu ce sa fac sa ma mai abtin, nu eram in halul asta de pofticioasa. Mai am de dat vreo 3 kile jos ca s-ajung la greutatea de dinainte de sarcina, daca m-as abtine la dulciurile astea nenorocite cred ca le-as da jos, dar in halul asta mi-e teama ca merg in sus 
kla, felicitari pentru sarcina, bebe sanatos iti doresc. Legat de cezariana, poate vorbesti cu miralucker, ea a avut 3 cezariene toate la distante mici si din cite stiu eu sarcinile au fost ok. Bucura-te de minunea mica si nu-ti fa griji, o sa fie bine 
Fetelor, noi miine venim acasa, simbata facem botezul. Dupa situatia tensionata care s-a creat acu' ceva vreme nu stiu ce sa mai zic referitor la intilnire, acuma nu mai pare asa o idee buna, desi mi-ar fi placut sa va cunosc. Poate ziceti si voi ce parere aveti.
Mami de Mara (19.08.2008)
Anilansa spune:
am pus pozici la pepenasi![]()
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
the_andreea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Am impresia ca asta cu comitetul de criza va fi un mister la fel de mare ca si disparitia Elodiei! ![]() ![]() ![]() Am facut o gluma, pe mine oricum nu ma intereseza cine a fost...Anna de Ioana Maria 11.07.2008Ioana povestea nasterii |

Dia,
.Si stai calma cu alocatia/indemnizatia,mie imi intra de obicei dupa 27 ale lunii(cel mai fericit caz).Cred ca sunt sg in situatia asta.Dar e acelasi cont ca si la Theo(l-au luat astia automat,nu a trebuit sa depun eu alte hartii) si,si atunci tot asa intrau.Nu stiu care-i faza.Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)
truli-luli spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kla78 intru repede sa va anunt ca la mine VINE BARZA !!!!!!am vrut neaparat sa va dau vestea ca se pare sunt prima de la odiseea asta care- asteapta deja pe bb 2.nu ma intrebati cum de,ca pur si simplu s-a intamplat,eu inainte sa-l am pe Denis am facut 7 ani tratamente sa raman gravida abia la a 3 a fecundare in vitro am reusit si nici prin cap nu mi-a trecut vreodata ca as putea avea un copil natural,de protejat nici vorba ca deh daca n-a iesit inainte nu iasa nici acum si uite ca n-a fost asa,sunt speriata,socata etc.dar voi fi mandra cu 2 pitici mici amandoi ![]() PS.m-ati facut curioasa si pe mine sa aflu cine e persoana cu musca pe caciula? pupici. mamica fericita de Denis Alexandru18.06.2008 http://www.flickr.com/photos/31490517@N07/ |
FELICITARI!!!!!!! wow cw veste minunata. Mi-ai luminat ziua de azi si cred ca forumul niostru avea nevoie si de o veste asa de buna. sarcina usoara si un bebe sanatos!
poze Ana si Victor
varsta Anei
truli-luli spune:
Turturica eu tot as vrea sa ma intalnesc cu tine.![]()
Ce zici, nu dai o fuga si prin partile astea?
poze Ana si Victor
varsta Anei

Denis Alexandru