Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
ladymina77 spune:
Felicitari pt prima mami de pepenas
!!!Sarcina usoara si o surioara sanatoasa pt bebe Denis
Asta era intrebarea pe care Cami ne-a pus-o cu cateva zile in urma referitor la perioada dintre sarcini dupa o cezariana.Parerile sunt impartite,de la minim 6 luni la 2 ani.La tine s-a intamplat minunea, deci gandeste pozitiv.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
dr_anca spune:
Kla depinde de organism de obicei se asteapta putin mai mult, dar daca Dumnezeu asa a vrut va fi bine si acum 
Felicitari inca o data din inima!
Consulta medicul tau ginecolog sa vezi ce parere are.
Trebuie sa te treaca fetele pe listuta

Anca mamica de Sara-Stefania
21.07.2008
violeta29 spune:
IRISS , si mie mi-a zis doctorita ca nu-i tocmai indicata pozitia, dar daca am vazut ca asa se simte fetita mai bine, mananca mult mai bine, am hotarat sa ii dau sa pape asa.Rareori papa in brate.
ANACO, si Alexandra se trage de urechi si se freaca la ochi cand ii este somn.Cu otita , cum ti-au zis si fetele, o apesi langa urechiuse si daca nu tipa e ok.
CAPRIOARA, mai ai lansat bomba si ai fugit, ca nici n-am putut sa dorm azi noapte de curiozitate
Baga mare , ca cine-a facut asta ma indoiesc ca o sa vina sa-si faca singur mea culpa
LADYMINA, si eu zic ca dulcele are legatura cu alaptatul, ca inainte io mancam numa fructe si saratele pateuri cu branza, etc.acuma as manca numa prajituri din alea siropoase rau
Speranta moare intotdeauna ultima!
minunea care ne-a luminat viata
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
Anilansa spune:
buna ziua si de la noi....
vad ca nu sa dat
... parca.. deci va servesc eu pe cea de dupa amiaza... cine vrea cu laptic sau cappucino se gasete si asta.![]()
noi am trecut cu bine a doua zi de vaccin. fara febra doar cu mofturi de la giingii. in rest suntem bine... help... vreau sa mai pun si niste pozici la pepenasi.. un pm pt parola ca am uiatt![]()
cristina 26 da a trecut timpul... fff repede... am facut vaccinul pt 6 luni...e mare strengarul. pe zi ce trece ne uimeste cu ceva nou... 
maitreyi eu pt branzica calcica folosesc laptic de vaca... cei drept avem pe cineva care ne aduce, de la ea am baut si cand eram insarcinata... e o ff buna prietena de-a soacramii.
a. cicel imi pare ff rau. pt ceea ce ti se intampla, sper sa treci cu bine si peste hopul asta si sa prinzi puterea si sa mergi inainte pt puiutii tai...
flo in legatura cu buchetele... florile , eu la nunta mea am vb cu nasa.... buchetul de mireasa si lumanarile le-a cumparat ei si buchetul pt nasa, concoardele le-am platit noi mirii. acum depinde si de nasi si de obiceiuri
kla FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sa ai o sarcina usoara, sa fie puiutul sanatos si tu bineinteles
si o nastere usoara.
dr. anca esti din iasi?????
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
gallyb spune:
KLA FELICITARI! SA AI O SARCINA USOARA SI BEBE SANATOS, M-AU NAPAIDT NISTE EMOTII... EU CRED CA ATATA TIMP CAT S-A INTAMPLAT ACEASTA MINUNE NU M-AI CONTEAZA CAT TIMP A TRECUT DE LA CEZARIANA. 

LA MULTI ANI PEPENASILOR NASCUTI ASTAZI!!!
LA MULTI ANI ANACO PT IERI!
Caprioara eu cred ca si noi avem dreptul sa stim cine a fost comitetu, asa ca propun ca daca in termen de 3 zile nu se decide sa recunoasca, sa ne spui tu. Nu de alta dar saraca Mada a fost acuzata pe nedrept de unele persoane.
Xenia (9.07.2008)
ladymina77 spune:
Frumusel foc David diversificatu`:)
Idem si Nicolas de Morcoveata!
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
oanasm spune:
crisule tot vreau sa-ti zic de ceve vreme deja..poza aia cu Mihaita, prima din album..aia cu umbre....e fantastic de faina! poate reusesti sa pui azi ceva poze mai fresh 
kla faza cu sarcina dupa cezariana depinde de cum s-a vindecat rana (si asta difere de la persoana la persoana)...cel mai bine iti va spune dr ce si cum!cand mergi la dr? oricum..pana va creste burtica mai mare vor mai trece cateva luni 
flo buchetul l-am comandat si platit eu (no...noi nu suntem de astia cu traditii..si taxa la biserica noi am platit-o...daca tot am fost acolo..sa ne inregistram...ce sa mai pun nasii sa umble cu d'astea
) iar nasa (adica sorella) nu a avut buchet (acum aflu pt prima data ca si nasa ar trebui sa aiba buchet 

)
Oana
de
Raul
AnnaBaby spune:
Daca Ioana a fost bolnavioara sapt trecuta, pot sa fac vaccinul sapt viitoare? Inca nu am intrebat dr.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
Gini75 spune:
Kla, felicitari, sarcina usoara si bebe sanatos!
Caprioara, eu am fost plecata si cand am venit am citit asa, mai pe diagonala si nu intelegeam ce e cu comitetul ala. Am recitit si mi se pare foarte urat ceea ce i s-a facut lui Mada. Asa ceva nu se face, iar autorul nu cred ca are curajul de a-si asuma aceste fapte, daca pana acum nu a facut-o, caci sunt sigura ca a citit tot. Ar fi corect sa spui cine a fost ca sa stim ce si cum. Mie, de exemplu, nu imi place sa am de-a face cu astfel de persoane si vreau sa stiu cine a fost in stare de asta. Si cred ca ii datoram si lui Mada acest lucru.
dia_filipas spune:
KlaFELICITARI!!! Sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos si papacios!!!
La multe lunite Codrin, Miruna si Teodor!!
Si eu as vrea sa stiu cine e comitetul!
Mina mersi de info cu scaunul. Ce ai cumparat tu are jucarii sau e simplu?
the_andreea
felicitari pentru ma-ma!! Ce frumooos!!
Gata, fug ca ma striga cineva
...chiar zice hei-hei! 
O zi buna sa aveti! 
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!