Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
iriss27 spune:
Kla78 FELICITARI!!! Sa fii sanatoasa si tu si bebe Eu am copiii la diferenta de 1 an si jumatate, cand Yvonne avea 9 luni am ramas insarcinata cu David (ambii copii cu cezariana)
si eu am ramas gravi f greu, dupa 2 ani de incercari, doctori, analize si chiar 2 insemniari nereusite; de aceea nici nu-mi imaginav ca voi mai ramane vreodata insarcinata (asa ca nici prin cap nu ne trecea sa ne gandim la vreo protectie)
daca vrei vorbim pe mess: irinabratu
carnea de pui se da o zi da o zi nu, alternativ cu galbenusul si o singura data se da ficatel (eu ii dadeam duminica, sa nu uit ziua)
serbanica la 5 luni, 8.6 kg este super bine!!
Tecky succes a tratament si sanatate multa!
ankolauro cred ca scarboseniile alea depinde copil, io lu' dav i-am pus azi cereale (pe care la mananca ca spartu) in legume si tot nu bune ... cred ca in total a mancat vreo 4 lingurite in juma de ora
intrebare intrebatoare "ce are dom'le daca nu mananca deloc legume??", nu e suficient ca mananca fructe?
avand in vedere si luand in considereare, ca io nu va cunosc pe toate, am rugamintea, daca vreti, of course, sa puneti si voi cate o pozica cu voi prin albumele alea PLIIIZZZ!!
vazut poze cu Xenia (Gallyb) f frumoasa ariciuca tepoaza si freza e in trend!
apropos de comitet si schimarile din lista si capitole ... chiar nu se mai termina o data povestea asta?? cred ca si eu dau in icter daca mai aud
azi eu am fost super gospodina, facut curat, sters praf, aspirat, curatat baile, dat cu mop, facut 2 supe si un orez cu legume si carne de mare angajament ... asa ca mi-s cam rupta de oboseala
aaa si la mine nu au functionat legumele camuflate in cereale!!! 

Mitzi76 citit povestile strumfilor, sunt mortali!
duminica vreau sa merg cu Yvo la derdelus, in tineretului ... a fost cineva? merita? e aglomerat rau?
pup toti pepenasii si le doresc somn usor 
Iriss mami de
www.dropshots.com/iriss27" target="_blank">Yvonne-Maria (05.02.2007)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">David-Alexandru (08.08.2008)
Aventurile strengaritei Yvonne
ileanna spune:
Vicky tu ai dreptate. Nu stiu ce o sa fie. Cred ca toata lumea s-a acrit deja.
Hai poate va mai inveselesc eu putin. Am muncit sa pun poze special pt asta!!!
Deeeci ... poze la linkul de mai jos!!!
http://good-times.webshots.com/album/569754570mRTSpp
iriss27 spune:
Nicholas (Morcoveatza) super tare playcenterul ala .. unde naiba l-ati gasit? Oricum Nicholas este super incantat de el!
Flo1980 vazut poza si cu tine si baietii! Tare frumosi sunteti toti!
Bujo meserias Filipanul tau, zau ca e cool si trendy si ca seamana cau mami!
Iriss mami de
ariadnabr spune:
Asaaa, io sunt convinsa ca nu vom afla niciodata cine e comitetu', cine a sters albumul...aia e.
Mi-am luat-o in barba original in seara asta de la oameni despre care credeam ca-s altfel, iar aia e. Asa ca, ma voi rezuma la a oferi informatii despre pepenasa, daca pot da un sfat util, il voi da, pe ton serios ca alalalt deranjeaza (iar aia e).
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
iriss27 spune:
ileanna vazut poze, nu pot sa zic decat 

arati intr-adevar ca ai mancat mult nimic, felicitari
casa m-a dat pe spare (ti-am zis-o pe mess); iar vladutu este o minune zambareata si papacioasa de morcov! sa-ti traiasca si sa fiti fericiti toti in casa cea noua ... aaa si ma primesti si pe mine 1 data sa vad si io cat de misto e sa ai casa cu atatea geamuri?? 
glumeam! dar si visul meu este sa am geamuri maaaari la casa (dar sa nu le spal eu)![]()
Iriss mami de
iriss27 spune:
hei dna din Dublin ... nu mai fi asa serioasa, ce naiba ... sincer s-a ajuns asa la o incrancenare pe forumul asta, pacat
de la mine pt tine 

Iriss mami de
ariadnabr spune:
Revenind la oile noastre, tin sa incep prin a multumi tuturor care ne-au admirat in poze si in filme 
M-am luat cu nenorocirea asta de scandal si am scapat din vedere ceea ce era mai important! 
Noi in seara asta raportam primul 180 de ml din viata noastra!!!
In notam in calendar, 20 ianuarie, ora 23, ora irlandei
ca-i rar la ochi 
Din multe puncte de vedere sunt ca la primul copil cu Julia, pe Sonia am alaptat-o deci sunt in plop cu ml si necesar zilnic. Asa ca, intrebarea e: sunt in jur de 800-850 de ml+gr de ajuns pentru un bebe de aproape 6 luni? Multumim anticipat pentru raspunsuri! 
Memoria e scurta si-s tare obosita zilele astea. Raspund la ce imi aduc aminte.
Iriss eu zic ca nu-i bai daca o perioada papa numai fructe, numai sa nu patesti ca mine, asa am facut eu la Sonia si mi-a luat ceva timp sa o obisnuiesc cu legumele. Este foarte reticenta in a incerca gusturi noi, sau gusta, o intrebi daca ii place, zice da, o intrebi mai vrei...zice nu, si cu asta am mai pus ceva in cui! Vorbeam cu ana_a sau flo parca, ca o posibila combinatie ar putea fi mar/morcov. Sunt ambele dulci... Deci, nu-i bai, da' mai baga un cartof now and then, nu se stie, se poate hotari intr-o zi ca ii place ![]()

Profa ti-am zis ca ma informez, m-am informat. cartoful, se fierbe cam 15 min sau pana e moale, NU se paseaza la robot de bucatarie pentru ca devide gretos, tipa asta recomanda mouli (asta presupun ca e o cestie de aia similara cu treba aia de faci mudjei in ea...moama ce exprimare mi-am tras!!
...intelegi tu
) Se amesteca cu apa de la fiert/steamer sau/si cu putin lapte praf pentru a ajunge la consistenta dorita. Poate fi si cartof copt, la cuptor o ora, o ora si un sfert, si DA se pune putin unt. 
Vicky imi sari in ochi programul vostru de masa
cine zicea acum doua capitole ca nu crezi ca veti avea doua mese pe zi in curand???
Felicitari! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Serbanica sunt verde de gelozie
Bravo pentru buflici! Asa daaaaaaaaaaaa....vreau si iooooooooooooooooooo 
Poze maine la cafea...![]()
Somn usor la toata lumea! 
Sonia si bebe Julia
ileanna spune:
iriss multumesc frumos de complimente.
Si da, va astept pe toate. But don't forget ca totul se plateste pe lumea asta, asa ca ... I live with my mother in law
.
Stiu ca tzi zisai pe mess k ma culc dar the little guy tocmai a balotat 165 de ml si pt asta merita sa stau treaza pana dimineata
.
maitreyi si ooka stiu ca voi ati avut probleme masive cu papat laptic. S-a rezolvat ceva in timp??? Maitreyi tu spuneai ca iti mai mananca numai in somn. Sa ma fi vazut pe mine acu' la 1 noaptea ce manevre aveam ca nu cumva sa isi scoata biberonul din gura, ca daca i-a iesit ... adios si gud bai.
Gata ma duc la
. Cat o fi acolo ...
Kimmy spune:
Sa innebunesc nu alta!Am uitat sa platesc netul 
Ieri m-am plictisit ceva de groaza.
Recuperasem tot,si am zis ca pot in sfarsit sa fiu la zi,sa povestesc cu voi,nu numai sa scriu din amintiri,si uite ce fac.Pfuai!
Modemul merge incet,n-am rabdare,dar un pic mai tarziu o sa platesc si recuperez.
Va pup!
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra