Pepenasi de iulie-august 2008 (77)
Raspunsuri - Pagina 13
narcisa.s spune:
Si eu vreau bb2........si bb3.......
Blogul meu - artizanat pentru copii - www.artizababy.blogspot.com
anaxena spune:
acum sa va explic de ce atata stress cu comitetul
**a modificat lista
** a trimis pm cu parola unor persoane care nu deschid cap
** mai nou a sters albumul lui mada si al caprioarei,ceea ce eu tind sa cred ca e o gresheala a cuiva si ar fi bine sa zica ca sa nu mai asociem asta comitetului
** si nici nu vrea sa zica cine e,asta e foarte enervant
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
din "investigatzia mea" avem asha:
cine e comitetul:
** nu shtie sa scrie cu url
** are un limbaj mai agresiv sa zic asha
** a deschis cap cu -73 in loc de (73),cine a mai deschis aici shtie clar kestia asta,asta inseamna ca a vazut in alta parte acest mod
** nu shtie sa faca referire la cap anterioare...concluzie: nu a mai deschis cap!!!
** era in preajma cand a dat mada parola,si a schimbat-o probabil pt a nu se afla de altzii,dar de ce a schimbat lista,probabil era obishnuita cu un alt format la alt subiect
din ce v-am scris eu aici: va spun ca exista o persoana care am asociat aceste lucruri,dar pun pe seama coincidentei,iar aceasta persoana in continuuare se face ca ploua cand vine vb de comitet,deci suspect..sper sa fie o coincidentza
eu una orice atzi zice,apropo de icter nu ma las...ca pana nu se rezolva problema nu facem nimik de cat sa ne amagim ca vai ce bine ne e si maine poimaine ne mai pomenim cu altceva
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
kla sincere felicitari!!!!sa ai parte de o sarcina ushoara si tot binele din lume
si eu vreau bb2..cel putzin acum
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
AnnaBaby spune:
V-am spus eu, asta-i cazul Elodia 2, acum facem supozitii, presupuneri, eliminari...pana la urma tot se afla...
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
dia_filipas spune:
Seara Buna!
Ma distreaza cercetarile astea...parca am fi la AXN Crime Night!![]()
Oricum, si eu sunt curioasa...doar atat, iafara de chestia cu stersul albumelor, nimic din ce a facut comitetul nu e de condamnat...parerea mea...
Eu nu stiu nici sa pun linkuri (inafara de copy paste la tot carnatul), nici sa deschid capitole, dar nu am fost eu...ca nu ma bag la chestii "high tech"...mie linkurile mi le-au pus alte fete...![]()
Noapte buna!
Dia
- I'd like mornings better, if they started later!
si bebe
Miruna
(15.07.2008) - Love me, feed me, never leave me!
maitreyi spune:
branzica - check
supica- check
laptic - check
noapte buna - check 
![]()
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ileanna spune:
morcoveata e chiar f f f interesant ce zici tu acolo!!! Cat despre lei ... DON'T TELL MEEEEE!!! Ca mananc pe paine!!!!!
ooka imi pare tare rau ce aud ... Sper sa fie toate problemele din categoria rezolvabile. Ia baga si tu adresa mea de mess, poate invatz bucatareala online
. gabriela.dinescu@ymail.com
O introduci acolo unde cere ID fix asha, cu tot cu terminatia de e-mail.
mcoca spune:
Buun, eu m-am cam saturat de toata vorbaria fara rost. Proverbul cu marul putred care strica toate merele este foarte adevarat. Am recitit faimosul capitol 72 si am ajuns la urmatoarele concluzii1. Cineva s-a sesizat ca Sun nu mai e pe lista
2. Se fac supozitii pe aceasta tema
Daca Sun ar fi spus verde in fatza THE END OF STORY
3. Mada da parola DE CE???? Mister
Cu un strop de comunicare THE END OF STORY
4. Muult bla, bla pe aceasta tema, comitetul, etc
5. Capri Afla cine e comitetul
Spune cine e THE END OF STORY
6. NU spune (nu stiu de ce), muult bla, bla
Deci concluzia
Atata timp cat ne vom ascunde prin PM-uri, vom baga capul in nisip si vom arunca "sageti" nu o sa fie armonie!!!!
Propun ca cine are ceva de spus sa puna si sa ne intoarcem la ale noastre!
Vicky si
Maya (27.06.2008)

Xenia (9.07.2008)