Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

adica ajungi cu avionul pe insula?cam cat e biletul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

da anca, sa vezi ce sezatie misto e.....ai impresi ac aterizeaza in apa avionul.....si cand colo dupa un munte e pista...si aterizarea/decolarea e pe malul marii... in 2007 cand am fost cu alitalia a fost in jur de 600-700 euro nu mai stiu. acum am gasit o companie low-cost care din 30 martie are si curse timisoara-palermo si ne costa in jur de 400 euro biletul doar ca daca ai bagaj (inafara de cel de mana) platesti peste.

uite cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/sets/72157601064835258/

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Si chiar asa, noi cand organizam intalneala aia?...la bucurestence ma refer, cu toate ca mi-ar placea sa ne vedem toate...din toata tara...si nu numai!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

plus giurgiuvencele. Noi sa lipsim de la distractie??!!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Lavi, da e fain cu ajutor, pacat ca ajutorul a fost doar de jumate de zi :)
Dar de ce ti-e frica sa mergi? Din cauza drumului?

sigur ca mi-e si frica cand se catara pe anumite chestii mai nestabile, dar ce sa-i fac?

Mergi la inceput

adina mie groaza din cauza drmului, ca iasmi e asa neastamparata, ce fac daca nu vrea sa stea pe loc in avion??

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiii
am vazut o gramada de filmulete si pozici... nu va mai laud

bianca cum a mers carnita? azi am facut dovlecel umplut.... succes la dovleac, carnita mai putin. De tusa nu stiu ec sa-ti zic..Sanatate!
ellis e decizia voastra. Nu pot decat sa va tin pumnii sa luati hotararea corecta. Pe langa partea financiara sunt si altele in joc. S-ar putea ca tati sa se simta frustrat... in schimb cred ca tie ti-ar face bine la "pisic" 6 ore de altceva...
erika bine ai revenit!
BB concediu placut!
ancutaD eu zic ca nu-i mare febra....starea ei generala e buna? cu pediatra ai vb?

va pup

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi, multumesc.. ma uitam la pozele cu printesele voastre....sunt asa de frumoase... si iti spun inca o data ca te admir!!!esti o mamica implinita si fericita alaturi de comorile voastre!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui adinag

A propos copii cataratori si ca zicea cineva ca nu are mobile potrivite (Miha?): nu trebuie mobile, ca se descurca ei si asa...

http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5294418565158331074

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)
Foarte tare ce baiat ager ai!S-a descurcat el..ce credeai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Si chiar asa, noi cand organizam intalneala aia?...la bucurestence ma refer, cu toate ca mi-ar placea sa ne vedem toate...din toata tara...si nu numai!

plus giurgiuvencele. Noi sa lipsim de la distractie??!!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Nuuuu...giurgiuvence,buzoience, ploiestence si oricine poate ajunge pe aici...cu cat mai multe, cu atat mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Pt fetele care vor sa-si faca concediul afara,va recomand in Italia Venetia,e de vis!In Sicilia am fost si eu,de fapt in Mesina!E super frumos!
Iar in Grecia eu recomand Corfu sau Rhodos!

Mergi la inceput