Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 23
ancadragoman spune:
adica ajungi cu avionul pe insula?cam cat e biletul?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
bb_yasmi spune:
da anca, sa vezi ce sezatie misto e.....ai impresi ac aterizeaza in apa avionul.....si cand colo dupa un munte e pista...si aterizarea/decolarea e pe malul marii...
in 2007 cand am fost cu alitalia a fost in jur de 600-700 euro nu mai stiu. acum am gasit o companie low-cost care din 30 martie are si curse timisoara-palermo si ne costa in jur de 400 euro biletul doar ca daca ai bagaj (inafara de cel de mana) platesti peste.
uite cateva poze aici: http://www.flickr.com/photos/10626344@N03/sets/72157601064835258/
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adra_bell spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Si chiar asa, noi cand organizam intalneala aia?...la bucurestence ma refer, cu toate ca mi-ar placea sa ne vedem toate...din toata tara...si nu numai! Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
plus giurgiuvencele. Noi sa lipsim de la distractie??!!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adinag spune:
Lavi, da e fain cu ajutor, pacat ca ajutorul a fost doar de jumate de zi :)
Dar de ce ti-e frica sa mergi? Din cauza drumului?
sigur ca mi-e si frica cand se catara pe anumite chestii mai nestabile, dar ce sa-i fac?
bb_yasmi spune:
adina mie groaza din cauza drmului, ca iasmi e asa neastamparata, ce fac daca nu vrea sa stea pe loc in avion??
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
pussi spune:
salutiiiiii
am vazut o gramada de filmulete si pozici... nu va mai laud
bianca cum a mers carnita? azi am facut dovlecel umplut.... succes la dovleac, carnita mai putin. De tusa nu stiu ec sa-ti zic..Sanatate!
ellis e decizia voastra. Nu pot decat sa va tin pumnii sa luati hotararea corecta. Pe langa partea financiara sunt si altele in joc. S-ar putea ca tati sa se simta frustrat... in schimb cred ca tie ti-ar face bine la "pisic" 6 ore de altceva...
erika bine ai revenit!
BB concediu placut! ![]()
ancutaD eu zic ca nu-i mare febra....starea ei generala e buna? cu pediatra ai vb?
va pup
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
pussi, multumesc.. ma uitam la pozele cu printesele voastre....sunt asa de frumoase...

si iti spun inca o data ca te admir!!!esti o mamica implinita si fericita alaturi de comorile voastre!!!

_
uberbax spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinag A propos copii cataratori si ca zicea cineva ca nu are mobile potrivite (Miha?): nu trebuie mobile, ca se descurca ei si asa... http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5294418565158331074 Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
vali_delide spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adra_bell
plus giurgiuvencele. Noi sa lipsim de la distractie??!! adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
Nuuuu...giurgiuvence,buzoience, ploiestence si oricine poate ajunge pe aici...cu cat mai multe, cu atat mai bine

uberbax spune:
Pt fetele care vor sa-si faca concediul afara,va recomand in Italia Venetia,e de vis!In Sicilia am fost si eu,de fapt in Mesina!E super frumos!
Iar in Grecia eu recomand Corfu sau Rhodos!