Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 24
ellis spune:
AM FOST LA GRADI!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
ellis spune:
Multa sanatate, MARIUCA! Anca banuiesti ca e doar vaccinul de vina, sau are simptone de raceala? 38 nu e febra mare!
DANY - nu e adeverinta tip! sa ma ierti, dar in ametealain care sunt, chiar nu am zarit filmul, stiu ca a zis Roxxy ca v-a vizitat, dar atat..e valabil si pt alte fetedaca le-am sarit pozici sau filme...sper sa revin si eu pe linia de plutire...
multumesc tuturor pt raspunsuri, deja am inceput sa strangem adeverinte, azi am fost in vizita de curtoazie laserv si sunt asteptata, culmea , lumea nu stie nimic, dar m-au primit fff bine!
CAMI - chiar e pb cu reducerea de 20% din ministere, noi apartinem de min dezvoltarii si deja se fac niste calcule...jobul meu e stabil zic eu, sunt singurul jurist, pe singurul loc din institut.
PUSSI - tati nu se simte frustrat ca nu sta el degeaba acasa, mai invarte una , alta...nu poate desfasura activitatea ca angajat, dar nu l-or lasa balamalele de tot...adica sper eu! si tre sa dea si licenta!
gata ratia pe dupa amiaza asta...are tati de dat mail...si cand vroia sa ia lapop eu m-am impotrivit!![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
cristi07 spune:
Cami, ce iti veni sa ma intrebi daca lucram in domeniul medical?

Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
Ellis, m-a impresionat postarea cu gradinita. Sigur o sa gasiti varianta cea mai buna.
Si colectivul are un rol f important in viata lor.
Anca, stai linistia, recunosc simptomele Mariei (mele) si la voi. A avut tot asa febra vreo 3 zile, dar nu mare, ci aprox. 38. In rest nu avea mucisori sau alte simptome. Eu am dat panadol.
Adra, super postarea de astazi. :)) Ca pentru noi... IN legatura cu slingul zic si eu ca Adina: nu e potrivit pentru o greutate mai mare, se preteaza foarte bine la bebelusi. Sunt foarte elegante cele de pe sling.ro, stiam si eu site-ul. Dar cred ca vor avea si wrapuri la fel de elegante.
Miha, ma tot uit pe blogul tau. Am si ales ce fac data viitoare, dar nu spun. :)) Daca iese bine fac poza. Amira nu imparte ciocolata cu nimeni? Si eu sunt fan !
Adina, incoming mail.
Dulce de tot Floris ! Si Jasmina si tu asemenea !
Noi am avut zi de atelier ieri:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009#5292767234159228722
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Iarna2009#5294222367236257954
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice