Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 22
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
vezi ca Anca ii dadea Ceciliei ceva homeopat ptr. constipatie anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Stiu ca Ellis ii dadea Alessiei Lass Baby de la Erbavita si a fost tare multumita... e natural...poti incerca...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
andreea, da stiu de baby liss. 
adina, e bine sa ai ajutor??? uffff si mami meu pleaca la 1 martie....

noi ne-am hotarat sa plecam de Pasti in sicilia cu bb. mie cam teama putin sa merg cu iasmi dar decat la vara cand sunt temperaturi exagerat de mari (in jur de 45 grade) mai bine in aprilie. acum sunt cam 20 de grade acolo.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
erik greu te lasi convinsa sa treci pe aici!!! te-am strigat "juma de an"...![]()
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
vali_delide spune:
Fetelor, va multumesc mult pentru raspunsuri....ma gandeam eu ca e o perioada in care ei sunt mai "mamosi" si nu se dezlipesc de noi...mai tarziu o sa ma rog de ea, sa ma lase sa o pup...![]()
Eladeea, la noi, la Bucuresti, nu au facut tipizate...asa sunt astia, fac economie...asa ca fiecare duce adeverinta pe modelul ei...![]()
Erika, ma bucur ca te "revad" si ca ne dai vesti despre Angi! Sa fie sanatoasa si distractie frumoasa la intalnire! Daca poti, intra si tu mai des!
Si chiar asa, noi cand organizam intalneala aia?...la bucurestence ma refer, cu toate ca mi-ar placea sa ne vedem toate...din toata tara...si nu numai!
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi andreea, da stiu de baby liss. ![]() adina, e bine sa ai ajutor??? uffff si mami meu pleaca la 1 martie.... ![]() ![]() noi ne-am hotarat sa plecam de Pasti in sicilia cu bb. mie cam teama putin sa merg cu iasmi dar decat la vara cand sunt temperaturi exagerat de mari (in jur de 45 grade) mai bine in aprilie. acum sunt cam 20 de grade acolo. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
BB, ziceai ca ai mai fost in Sicilia? sau am visat eu? Daca da, stai la cunostinte sau ai vreo pensiune. Si pe noi ne bate gandul sa mergem tot acolo in vacanta...acum sa vedem si daca ne iese!
Cristina si Radu 3.12.2007
bb_yasmi spune:
cristina soacra mea sta acolo. daca vrei o sa iti arat poze.
_
ancadragoman spune:
Pai facem intalneala mai la primavara sa venim cu copilasii nu?
Lavinia si cum te duci in Sicilia?Cu avionul pana la Roma si de acolo iei vaporul?>Am o verisoara acolo si ma batea un gand dar 12 ore cu vaporul ...
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
eladea2005 spune:
bianca, pt. tuse e bun siropelul PLANTUSIN CU VIT. C, e naturist...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Pai facem intalneala mai la primavara sa venim cu copilasii nu? Lavinia si cum te duci in Sicilia?Cu avionul pana la Roma si de acolo iei vaporul?>Am o verisoara acolo si ma batea un gand dar 12 ore cu vaporul ... ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
nnnnuuuuuuuuuuuuu
mergem cu avionul, escala la milano sau forli ai apoi la palermo. facem 1 ora jumate apoi escala si iarasi 1 ora jumate
_
cristi07 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi cristina soacra mea sta acolo. daca vrei o sa iti arat poze. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Cristina si Radu 3.12.2007