Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 21
bb_yasmi spune:
helloo,
anca,
tu ai fost singura care ne-a vazut mesajul de ieri....
cami,
, nu joia viitoare merg la consultatie si sper sa ma cheme a doua zi la analize+operatie.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
adinag spune:
De aia nu mai pot eu intra pe forum. Azi e mama la mine si macar ma striga cand face vreo minune asta, si nu mai sta chiar asa agatat de mine. Dar pleaca indata 
adra_bell spune:
Adela, scuze daca ti-am mai spus, la Eva a avut efect Tridermul
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Roxxy80 Noi am fost in Thassos in luna d emiere. Este o insula f frumoasa si linistita. E super potrivita sa mergi cu copilul. Nu e galagie, discoteci. Sunt multe taverne pe plaja, oameni f draguti, locuri frumoase. Daca nu mergeti cu masina, merita sa inchiriati o masina pt a vizita toata insula.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
mersi, roxy...
chestia e ca vrem sa mergem cu avionul, adica cu charter, dar nu stiu daca este din Cluj...trebuie sa ma interesez...sa vedem... doar in anumite insule (ex. Zakynthos) pot ajunge cu avionul din CLuj...fac sapaturi...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...
http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
cand l-ai pus nu am putut s ail deschid,abia acum l-am vazut si sunt frumosi rau puiutii ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
eu am vazut doar pozele voastre...e un dulceeeeeee...

aaaa, revin: am vazut filmuletul, e super haios...da il vazusem cu cateva zile inainte sa-l postezi si tu...
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
loub_erika spune:
Buna ziua doamnelor..,nu stiu daca ne mai tine minte cineva pe-aici,ca nu am mai intat de mult timp..,dar azi am zis sa vad ce mai fac fetele mele..!
Azi noi implinim 15 luni..,suntem fetite mari deja!! A trecut foarte repede timpul,cand imi aduc aminte cum am iesit toate la restaurant cu burtile mariiii si ne-am simtit atat de bine...,nerabdatoare sa ne vedem puiutiii!!
Sper sa reusesc sa intru mai des,ca imi lipsesc mult clipele cand vb cu voi..si despre copiilasii vostrii!
Azi iesim sa sarbatorim ...,Angi se va inatlni cu un baietel pe care nu la vazut de 6 luni,sunt de aceeasi varsta( a fost dragoste la prima vedere) sigur se vor bucura sa se revada!!! Avem emotiii!!
Va pup cu mult drag si va dorim multa sanatate,la toata lumea!!! pe curand!!
eladea2005 spune:
AM vazut pozele cu Maria de Cristina..o dulceata cretulina...si razacioasa...
![]()
Adina, ce m-am distrat la descrierea ta, despre atmosfera din casa voastra... cred ca e tare haios...
nu te plicti niciodata...
uauuuuuuuuu, am vazut filmuletul...mamaa, nu-ti era frica sa nu cada? da ce curajos e blondinu'...![]()
Anco, Mariuca ta e bine acum, draga de ea?
sa-si revina repede...
Miha, am vazut pe Amira cu noua palarie...foarte ...futurista, sa zic asa...![]()
Lavi, mama, ce curaj ai ...te admir... ca faci asta... mai ales daca n-ai nevoie de asa ceva...![]()
ERIC IN 2009...
ERIC
ancadragoman spune:
Erika bine ai venit si asteptam pozici
Andreea am vb acum cu mama si nu mai are febra dar precis la noapte o ia de la capat![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

tare emotionata 
mda...
COMOARA NOASTRA ANDREI!!!