Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Anca,poti sa o mai dezbraci nitel, sa ii mai faci bai mai caldute-nu f., calde.
Eu ii mai dau Panadol sau Nurofen preventiv dupa vaccin (ca fusese vorba), asa mi-a zis dr. si ii dau si ei putin credit .Pana la urma, si pe prospect scrie ca nu este doar pt. reducerea febrei, ci si pt. calmarea durerilor.Spre ex. cand se trezeste suspinand din cauza durerilor de gingii se calmeaza si adorme imediat daca ii dau 3 ml de sirop din asta..Daca nu ii dau facem noapte alba amandoua..
Cristina,insist:este tati??? sau ce-ti veni cu denumirea aia / unde ai gasit-o?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Anca, imi pare rau de febra. Dar eu zic sa nu te sperii, ca e mica febra, mai degraba este temperatura ridicata. Ciorapei cu otet se pun la febra minim 38,5 (unii spun dupa 39). In orice caz la febra mare-mare. Iar nurofen alternat cu panadol eu stiu ca se da tot doar in caz de febra foarte mare, ceea ce nu e cazul la voi. Pana la o anumita valoare, febra este ce bun, in cazul unei infectii. Asa se formeaza anticorpii, nu este voie de suprimat febra prea devreme. Oricum, multa sanatate!

Anca, cred ca nu se gandesc copiii ca suntem la turnul Babel, ci mai degraba, cand suntem in alta parte, ce plicticos se vorbeste pe acolo!

Bianca, imi pare tare rau ca ati trecut prin ce ati trecut... Tare ciudata operatiunea!

Adra, la copii asa mari este incomod slingul, pentur ca se poarta numai pe un umar, greutatea se imparte altfel si te doare u marul.

Dany, chiar nu am vazut filmuletul, dar abia am reaparut si nu am vazut unde ai postat. Caut din urma - doar sa ma lase nazdravanul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anacami

Anca,poti sa o mai dezbraci nitel, sa ii mai faci bai mai caldute-nu f., calde.
Eu ii mai dau Panadol sau Nurofen preventiv dupa vaccin (ca fusese vorba), asa mi-a zis dr. si ii dau si ei putin credit .Pana la urma, si pe prospect scrie ca nu este doar pt. reducerea febrei, ci si pt. calmarea durerilor.Spre ex. cand se trezeste suspinand din cauza durerilor de gingii se calmeaza si adorme imediat daca ii dau 3 ml de sirop din asta..Daca nu ii dau facem noapte alba amandoua..
Cristina,insist:este tati??? sau ce-ti veni cu denumirea aia / unde ai gasit-o?

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

nuuu...este un termen care m-a marcat la anatomie parca in liceu (nu stiu cand se invata)

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Adina ai si tu dreptate ,adica e logic ce spui tu acum dar mi-e frica de febra de mor

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Hai mai Anca, ce sa-ti fie frica - iei si tu o gura din cogacul Mihai!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Hai mai Anca, ce sa-ti fie frica - iei si tu o gura din cogacul Mihai!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

asta ma gandeam si eu

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Anca bine ca e de la vaccin si nu vro raceala!Mie dupa vaccin mi-a dat nurofen preventiv sa nu faca febra!Poate e mai bun asta pt febra!Si ca ati adus aminte de vaccin,azi are si Maria 14 zile de la Priorix,deci am scapat fara febra si bubite!

uite ca noi nu am scapat si azi noapte a facut febra ,cam toata noaptea m-am chinuit sa i-o scad cu nurofen alternat cu panadol la 4 ore si sosete cu otet.

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Imi pare taru rau!sanatate multa de la noi!sa treaca febra asta!Te cred ca te-ai chinuit,si mai ales te sperii cans copilul face febra!pupici de la Maria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna dimineata!

Dany, nu este tipizat pt. adeverinta,pur si simplu iti fac ei o adeverinta cu fiecare luna in parte, salariul brut si salariul net....mi asa mi-au facut-o si a fost ok. Trebuie sa-ti treaca toate datele tale, inclusiv numarul de contract de munca si data incheierii.

Revin, am ceva de lucru! Pupici tuturor!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

la noi sunt tipizate, si adeverinta cu salariile tale pe ultimele 12 luni, pe care o completeaza angajatorul, si cererea pe care o completezi tu...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

A propos copii cataratori si ca zicea cineva ca nu are mobile potrivite (Miha?): nu trebuie mobile, ca se descurca ei si asa...

http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5294418565158331074

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

A propos copii cataratori si ca zicea cineva ca nu are mobile potrivite (Miha?): nu trebuie mobile, ca se descurca ei si asa...

http://picasaweb.google.at/adinasv/Clips?authkey=pvaXk_Xmh6I#5294418565158331074

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

f taresi oricum se catara f bine si repede

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput