Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna dimineata!

Dany, nu este tipizat pt. adeverinta,pur si simplu iti fac ei o adeverinta cu fiecare luna in parte, salariul brut si salariul net....mi asa mi-au facut-o si a fost ok. Trebuie sa-ti treaca toate datele tale, inclusiv numarul de contract de munca si data incheierii.

Revin, am ceva de lucru! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cami nici mie nu mi se pare mare si la fel ma gandeam sa o urmaresc trei zile si dupa mai vad ,oricum face numai noaptea si ma gandesc ca e de la priorix.Dar ii pot da in continuare nurofen cu panadol?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna dimineata!

Dany, nu este tipizat pt. adeverinta,pur si simplu iti fac ei o adeverinta cu fiecare luna in parte, salariul brut si salariul net....mi asa mi-au facut-o si a fost ok. Trebuie sa-ti treaca toate datele tale, inclusiv numarul de contract de munca si data incheierii.

Revin, am ceva de lucru! Pupici tuturor!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

mersi mult vali
problema e ca sefii mei is nemti si sunt tare neincrezatori ....de aceea vroiam ceva tip sa le-o dau mura-n gura

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

hmmm se pare ca nimanui nu i-a placut filmuletzul pu de mine la incep acestui capsau mai bine zis nu l-a deschis nimenimda...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Anca, nu cred ca e mare febra si este cel mai probabil de la Priorix.

Miha, sunt dulci piticeii..imi place poza cu murdariciul cu ciocolata. Si...da...ai dreptate ma apucut de cantat

Cami...nu ar fi o idee rea sa ma reprofilez

Ellis mie mi se pare o varianta buna sa te intorci la munca. Bafta in luarea deciziei.

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Cami nici mie nu mi se pare mare si la fel ma gandeam sa o urmaresc trei zile si dupa mai vad ,oricum face numai noaptea si ma gandesc ca e de la priorix.Dar ii pot da in continuare nurofen cu panadol?

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Anca, poti sa-i dai nurofen alternat cu panadol pt. 3 zile...nopatea nu o trezi, decat daca, Doamne-fereste, are febra mare si trebuie musai scazuta. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Noi am fost in Thassos in luna d emiere. Este o insula f frumoasa si linistita. E super potrivita sa mergi cu copilul. Nu e galagie, discoteci. Sunt multe taverne pe plaja, oameni f draguti, locuri frumoase. Daca nu mergeti cu masina, merita sa inchiriati o masina pt a vizita toata insula.

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

oana8188, am intrat sa caut date si apreri despre Grecia...am vazut un ID car emi-a sarit in ochi...stiam ca-l cunosc de undeva...de pe DC!!! era al tau!!! ati fost in Grecia? Unde mai exact? ceva detalii? pe noi ne inetreseaza fie Zakynthos, fie Thassos sau stiu eu...nu suntem tare hotarati inca..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Vali sa stii ca si Matei a devenit nedezlipit de mine de vreo 2 saptamani. Vine intruna sa ma pupe (inainte trebuia sa-l alerg prin casa ca sa prin un pupic), pune capul pe picioarele mele cand stau pe scaun, in parc sta numai pe langa mine. Parca nu-mi vine sa cred ca e copilul meu de altadata.

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna seara!

Mami Miha, ti-am vizitat blogul...dar nu mai intru, ca mor cu zile si cu pe tastatura!

Ellis, grea decizie, intr-adevar! Dar te-ai informat daca poti schimba beneficiarul indemnizatiei? Stiu ca tu ti-ai depus dosarul deja pt. recalculare...

Apropo, am reusit si eu sa ajung azi sa duc actele...noroc ca m-am miscat repede, am lipsit ca o ora si un sfert, ca nu era f. multa lume...si cand am venit, mi-am gasit pitica suspinand...a plans tot timpul, mititica. Si chiar vroiam sa le intreb pe mamicile cu mai multa experienta: faza asta, cu nedezlipitul de mine, dureaza mult? Sper sa fie doar ceva trecator, ca altfel o iau razna...nu vrea sa stea nici cu tati, nici cu buni.Trebuie sa mearga si la baie cu mine, nu ma scapa din ochi!Ah, si cand o cert, ma ia in brate si ma pupa,smechera!

Adina, bine ai revenit!

Anca, e mai bine Mariuca? I-a trecut febra?

Azi am fost afara si am stat cam 2 ore cu Jasmine si Lucas...si s-au alergat piticii, s-au pupat,s-au impins pentru un loc mai bun langa o catelusa care e topita dupa copilasi...sunt asa de dulci impreuna!
Si dupa alergatura asta, nu a mai fost in stare sa pape, a adormit instantaneu pt. 2 ore jumatate...iar la 7 a picat din nou, e lata!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

Mergi la inceput

Vali pai asa ii dau de ieri ,i-am dat si azi noapte ca avea febra si oricum il ia fara sa se trezeasca,eu ii spun decat "mami panadolul " si ea gata rezolva problema

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dany26

hmmm se pare ca nimanui nu i-a placut filmuletzul pu de mine la incep acestui capsau mai bine zis nu l-a deschis nimenimda...

14 Noiembrie 2007

cand l-ai pus nu am putut s ail deschid,abia acum l-am vazut si sunt frumosi rau puiutii

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput