Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 19
vali_delide spune:
Buna dimineata!
Dany, nu este tipizat pt. adeverinta,pur si simplu iti fac ei o adeverinta cu fiecare luna in parte, salariul brut si salariul net....mi asa mi-au facut-o si a fost ok. Trebuie sa-ti treaca toate datele tale, inclusiv numarul de contract de munca si data incheierii.
Revin, am ceva de lucru! Pupici tuturor!
ancadragoman spune:
Cami nici mie nu mi se pare mare si la fel ma gandeam sa o urmaresc trei zile si dupa mai vad ,oricum face numai noaptea si ma gandesc ca e de la priorix
.Dar ii pot da in continuare nurofen cu panadol?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
dany26 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vali_delide Buna dimineata! Dany, nu este tipizat pt. adeverinta,pur si simplu iti fac ei o adeverinta cu fiecare luna in parte, salariul brut si salariul net....mi asa mi-au facut-o si a fost ok. Trebuie sa-ti treaca toate datele tale, inclusiv numarul de contract de munca si data incheierii. Revin, am ceva de lucru! Pupici tuturor! Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
mersi mult vali

problema e ca sefii mei is nemti si sunt tare neincrezatori ....de aceea vroiam ceva tip sa le-o dau mura-n gura

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
hmmm se pare ca nimanui nu i-a placut filmuletzul pu de mine la incep acestui cap

sau mai bine zis nu l-a deschis nimeni
mda...
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
cristi07 spune:
Anca, nu cred ca e mare febra si este cel mai probabil de la Priorix.
Miha, sunt dulci piticeii..imi place poza cu murdariciul cu ciocolata. Si...da...ai dreptate ma apucut de cantat ![]()
Cami...nu ar fi o idee rea sa ma reprofilez![]()
Ellis mie mi se pare o varianta buna sa te intorci la munca. Bafta in luarea deciziei.
Cristina si Radu 3.12.2007
vali_delide spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Cami nici mie nu mi se pare mare si la fel ma gandeam sa o urmaresc trei zile si dupa mai vad ,oricum face numai noaptea si ma gandesc ca e de la priorix .Dar ii pot da in continuare nurofen cu panadol?anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Anca, poti sa-i dai nurofen alternat cu panadol pt. 3 zile...nopatea nu o trezi, decat daca, Doamne-fereste, are febra mare si trebuie musai scazuta. Sanatate!
Roxxy80 spune:
Noi am fost in Thassos in luna d emiere. Este o insula f frumoasa si linistita. E super potrivita sa mergi cu copilul. Nu e galagie, discoteci. Sunt multe taverne pe plaja, oameni f draguti, locuri frumoase. Daca nu mergeti cu masina, merita sa inchiriati o masina pt a vizita toata insula.
| citat din mesajul lui eladea2005 oana8188, am intrat sa caut date si apreri despre Grecia...am vazut un ID car emi-a sarit in ochi...stiam ca-l cunosc de undeva...de pe DC!!! era al tau!!! Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007) ERIC IN 2009... www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor... ERIC PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU... http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna... |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
Roxxy80 spune:
Vali sa stii ca si Matei a devenit nedezlipit de mine de vreo 2 saptamani. Vine intruna sa ma pupe (inainte trebuia sa-l alerg prin casa ca sa prin un pupic), pune capul pe picioarele mele cand stau pe scaun, in parc sta numai pe langa mine. Parca nu-mi vine sa cred ca e copilul meu de altadata.
| citat din mesajul lui vali_delide Buna seara! Mami Miha, ti-am vizitat blogul...dar nu mai intru, ca mor cu zile si cu pe tastatura!![]() ![]() Ellis, grea decizie, intr-adevar! Dar te-ai informat daca poti schimba beneficiarul indemnizatiei? Stiu ca tu ti-ai depus dosarul deja pt. recalculare... Apropo, am reusit si eu sa ajung azi sa duc actele...noroc ca m-am miscat repede, am lipsit ca o ora si un sfert, ca nu era f. multa lume...si cand am venit, mi-am gasit pitica suspinand...a plans tot timpul, mititica. Si chiar vroiam sa le intreb pe mamicile cu mai multa experienta: faza asta, cu nedezlipitul de mine, dureaza mult? Sper sa fie doar ceva trecator, ca altfel o iau razna...nu vrea sa stea nici cu tati, nici cu buni.Trebuie sa mearga si la baie cu mine, nu ma scapa din ochi!Ah, si cand o cert, ma ia in brate si ma pupa,smechera! Adina, bine ai revenit! ![]() Anca, e mai bine Mariuca? I-a trecut febra? ![]() Azi am fost afara si am stat cam 2 ore cu Jasmine si Lucas...si s-au alergat piticii, s-au pupat,s-au impins pentru un loc mai bun langa o catelusa care e topita dupa copilasi...sunt asa de dulci impreuna! Si dupa alergatura asta, nu a mai fost in stare sa pape, a adormit instantaneu pt. 2 ore jumatate...iar la 7 a picat din nou, e lata! Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007) |
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
ancadragoman spune:
Vali pai asa ii dau de ieri ,i-am dat si azi noapte ca avea febra si oricum il ia fara sa se trezeasca,eu ii spun decat "mami panadolul " si ea gata rezolva problema![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui dany26 hmmm se pare ca nimanui nu i-a placut filmuletzul pu de mine la incep acestui cap ![]() ![]() sau mai bine zis nu l-a deschis nimeni mda...www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!! ![]() 14 Noiembrie 2007 |
cand l-ai pus nu am putut s ail deschid,abia acum l-am vazut si sunt frumosi rau puiutii

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Andreea Stefania (07.12.2007)
pe tastatura!