Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 18
adra_bell spune:
Neata!
Anca, numai sa nu fie mare febra! Ufff, bietul pui!
Merge si www.sling.ro/CATALOG/CATALOG.html" target="_blank">slingul oare la varste asa mari?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis PUSSI - merci; ADINA - jobul meu e f sigur, insa eu aveam de gand sa fac scoala de soferi si sa numa mai intorc acolo dupa concediu, adica incepeam sa caut in alte locuri; acum pot sta la job 6 ore cu salariu intreg; merci, ANDREEA! ALINA - iau maxim 1300 in cic, el va lua vreo 2300+200alocatie, iar eu la serv iau vreo 1800, bonuri si nu mai stiu ce, dpdv financiar e mai bine sa ma intorc. Ellis, de ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA UN ANISOR PAPA BUN ALESSIA IN TARA MINUNILOR |
daca eram in locul tau ma intorceam ,aici fiind vorba de bani si scuza-ma dar 2000 ron sunt ceva bani si oricum mai aveai doar 10 luni de CIC

...e o decizie grea pe care trebuie sa o luati impreuna si ce e mai bine ptr voianca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi seara buna vad ca de noi nu a intrebat nimeni azi... si ca nu ma pot abtine pana mai tarziu.....de ecaterina stitit ceva???? ea chiar intra destul de des...si de ceva timp lipseste!!!! noi zilele astea sarbatorim penultimul "bebelus" care trece la etapa "junior" sambata...iar luna viitoare mai avem o gogosica care implineste anul si gata toti bebei din cercul iasminei au peste 1 an!!! doamne ce a mai trecut timpul!!! din seara asta am 'revenit" pe nan (junior cu miere). sa vedem daca se schimba ceva in felul in care face kk iasmi. offff sper sa aibe vreo influenta ca am vazut ca e bifidus. nu mai stiu ce sa ii mai dau. revin!!! _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
vezi ca Anca ii dadea Ceciliei ceva homeopat ptr. constipatie
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui mihuta Am admirat si eu filmuletele voastre, pe Maria care papa hipnotizata rosii (sa-mi spui si mie formula magica), pe Eva cu ochii grei (m-a apucat un somn uitandu-ma la ea), pe ALessia care urca cate doua scari deodata (si am admirat picioarele drepte, Sophia e cracanici inca), pe Iasmi cea vorbareata, pe Radu care se joaca atat de frumos singur so bineinteles pe Maria care ma uimeste ca intodeauna cu agilitatea si energia de nestavilit ! mami de Sophia |
reteta:iei o rosie,o tai felioare cu tot cu coaja si semnite ,pui un prosop la gatul copilului pentru ca o barbita nu este suficienta si ii pui felie cu felie in manutza sa bage la burtan
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui uberbax Am mai pus si eu ceva poze noi! 19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo |
pupam fetita frumoasa

anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui cristi07 de fapt urmatorul cuvant pe care il va invata Radu este: sterno-cleido-mastoidian ![]() ![]() ![]() Cristina si Radu 3.12.2007 |
parca il aud spunand "iaaan,iaaan,iaaan"
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Si eu! Pupici la zambareata! Ce pijamaluta frumoasa aveti! ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
a scapat la rulada ?
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Neata! Anca, numai sa nu fie mare febra! Ufff, bietul pui! Merge si www.sling.ro/CATALOG/CATALOG.html" target="_blank">slingul oare la varste asa mari? adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2 Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce |
pai a avut max 38 .este mare?
Slingul am inteles ca este mai incomod la copilasi mari si nu este asa comod
anca
de
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
dany26 spune:
neatza
imi spuneti va rog de unde pot lua si eu adeverintza tip pt indemnizatia 85 % ??am cautat-o eu dar nu am vazut-o
mersi
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
COMOARA NOASTRA ANDREI!!! 
14 Noiembrie 2007
anacami spune:
Hello!
Pupici la toti copilasii si la mamici!
Anca,nu pare mare febra,urmareste-o 3 zile,dupa aia mai vezi..
Cristina,esti cumva medic sau medic in devenire??? 
Ellis,nu stiu ce sa zic,este f. greu de luat decizii din astea.Eu a trebuit acum 3 ani sa ma hotarasc in mai putin de o saptamana daca sa imi schimb sau nu jobul, o zi eram hotarata sa raman unde eram, in cealalta zi ferm convinsa sa plec, si tot asa.I,portant este ca dupa ce iei decizia sa nu te mai gandesti cum era daca..ca ajungi la psihiatru
Despre joburi, nu vreau sa te sperii dar nimic nu mnai este sigur in ziua de astazi (si nu vorbesc numai de decizia de a elimina 20% din personalul din ministere,ci si la companii It mari-mari care au dat faliment in ultimele luni,desi nu ai fi crezut ca pot avea probleme..). Oricum,complicat este sa gaseasca si sotul un job nou, daca isi gaseste posibil sa nu poata avea pretentii financiare prea mari- adica sa nu obtina ce a avut inainte (stii tu: situatie de criza, se poate profita de ea si unde nu este cazul..).Dupa mine, asta ar fi solutia cea mai sigura pt. voi: el in CIC,tu la munca (invers nu se stie daca isi gaseste el in viitoarul f.f. apropiat).Oricum,ragazul pe care il are si el nu este prea mare (pana in noiembrie), dar poate il ajuta macar sa-si limpezeasca situatia..
BB,astazi te operai??? BAFTA! iti tin pumnii
Va pupam si va dorim o zi placuta-un weekend la fel
mami de Sebastian
si Stefania 
" Life is a journey! Enjoy the trip!"

De la lume adunate si-napoi la lume date...