Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ellis, cu totii trebuie s atrecem prin asta..adu-ti aminte cum va innebuneam de cap prin vara..ca am stat la Bucuresti o luna, piti avand atunci 10 luni..dar a fost ok, sa stii. e important sa o lasi pe maini bune.sa aiba rabdare sa ii dea s amanance..sa o scoata afara, sa o schimbe la timp.
acum, ca nu va fi totul perfect, e clar, dar incet incet se vor remedia.
si acum mi-e f greu uneori sa plec..mai ales in zilele cd nu prea am ce face..si pierd vremea..ca na, nu pot pleca la 12, ca mi-e jena.
iar eu nu m-am intors pt bani, ci pt trebi care trebuie terminate..stii tu povestea .

hai ca iti tinem pumnii..plangi acilea de dorul lui pitica..si..inainte, mami!

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita
Intrebam de o reteta de biscuiti, chiar nu are nimeni? Si am vazut ca discutati despre o reteta de papanasi...tb sa o caut din urma...ca mi-a scapat

Poti incerca reteta asta. Is f buni.
Sau poti cauta o reteta www.culinar.ro/forum/continut/Dulciuri/16833/Fursecuri-si-prajituri-pentru-Craciun/" target="_blank">aici...

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Am mai pus si eu ceva poze noi!

Si eu! Tot cateva!

Pupici la zambareata! Ce pijamaluta frumoasa aveti!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07
de fapt urmatorul cuvant pe care il va invata Radu este: sterno-cleido-mastoidian

Eu zic,mai bine apuca-te de cantat si lasa copilul in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, daca nu-si gaseste sotul job la timp, mi-e frica,,, ca nu ai ce face. Macar te poti consola cu gandul ca fata nu mai e chiar asa micuta si ca lucrezi "doar" 6 ore. Macar veti fi muuuult mai relaxati dpdv financiar, nu?
Eu la Jasmina am reinceput sa lucrez (part time) cand avea fix 1 an si 6 luni, nu era asa in plan. Dar a fost foarte bine, si mie mi-a prins bine. Stii tu, socoteala de-acasa...

Am vazut pozele Cristinei Uuberbax) si ale Mihai. Copii miunati, nu am cuvinte!

Miha, cred ca voi incerca si eu reteta de rulada cu ciocolata, arata minunat! Cunosc varianta cu gem, care aici este o coptura banala, pe care o faci la criza de timp, dar asta cu ciocolata ma da gata! (eu sunt si tare "ciocolatoasa". Mi-a placut si foarte mult cu crema de capsuni (un amestec de capsuni cu branza-iaurt, nu mai stiu exact, dar delicios! si cu zahar pudra pe deasupra...)

Mihuta, nici la noi nu este asa multa mobila care poate fi escaladata, dar Floris vad ca are imaginatie ;) Iar la scari nu ma asteapta deloc, bine ca avem gard din ala de siguranta. Insa l-am uitat de cateva ori deschis (bineinteles ca nu eu, ci barbatul) si l-am gasit, sus, bine ca nu a patit nimic! Insa la vorbit, suntem codasi. Si jasmina a fost la fel, la 2 ani vorbea inca ffff putin. Acum nu-i mai sta gura, ca ma exaspereaza. Ca o si rog cateodata sa mai taca macar 5 minute. Si imi rade in fata si zice: asa-i ca sunt o vorbareata? Si continua: imi place sa vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, vorbesc, dupa care incepe sa cante cuvantul "vorbesc", dupa care incepe sa cante ceva improvizat pe moment, in timp ce sare pe masa, (de la canapea, nu aia de mancat ;) , sta cu capul atarnand in jos, cade de pe scaun etc. Ca la nebuni...

Floris musca din ce in ce mai tare, nu stiu ce sa mai fac. Parca e o idee mai bine de cand ignor (cu lacrimi in ochi) ce face, ca el intelegea cumva, cu toate ca ii ziceam ca ma doare, ca e haios - el o face din dragoste... Dar asa doareeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

neata!
vorbeati de plangaciosi...a mea nu mai plange daca ramane cu tati, de obicei inchid usa la hol cand ies, cam la fel si el, mai nou plangea cand pleca el la job, 'noroc' ca acum nu mai pleaca
ref la pb noastra(eu numai cu probleme de astea va bombardez, oricum ma ajuta sa vad um ar proceda si altcineva), sigur ca decat sa stam amandoi acasa pe 1300 lei - care ajung de o acadea, merg la serv si se schimba drastic situatia; dar cred ca indiferent cum ar fi,nu m-asputea intoarce sa intru iar in concediu, macar de bun simt fata de angajator...desi...
la mine la serv e sigur postul, doar daca nu se desfinteaza institutul in criza asta, insa slariile sunt destul de mici,eu am vechime 6 ani jumate si ajung cred ca pe la 25 mil brut cu tot cu vechime...in schimb nu as avea deloc pb cu programul, adica mi s-ar aporba sa lucrez 6 ore in loc de 8, eventual pe alea 6 le mai fac 5...si nu mai e asa mult...
voi aveti dreptate, asa gandeam si eu, sotul meu se descurca cu ea, am avut cazuri in familie de tati care nu stiau sa ia copilul in brate, dar eu l-am implicat pe al meu in tot, spre disperarea unora; prefer asa, ca daca imi rup piciorul, sa nu stie sa spele copilul? nu stie sa gateasca, in rest, nu ma plang..fii-mea danseaza acum pe I will survive - cred ca habar n-are ea...

BIANCA - ceai de tei cu miere si lamaie; pt raceala mai e bun ceaiul de cimbrisor, dar nu cred ca merge la ei..

PUSSI - te intrebam de paneuri, eu ma feresc de prajeli, cred ca e mai sensibila cu ficatul, poate ma mosteneste, de cand cu uleiul de peste, ca ii iesise mirosul prin piele...m-a cam speriat;

VICTO - m-ai facut sa plang...

ADINA - si mie imi place sa vorbesc vorbesc vorbesc vorbesc

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ei, na, ca si-a schimbat Amira caciula!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui uberbax

Anca bine ca e de la vaccin si nu vro raceala!Mie dupa vaccin mi-a dat nurofen preventiv sa nu faca febra!Poate e mai bun asta pt febra!Si ca ati adus aminte de vaccin,azi are si Maria 14 zile de la Priorix,deci am scapat fara febra si bubite!

19.12.2007-fetita Maria!!!!!!!!!si mami Cristina
http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/Maria/photo

uite ca noi nu am scapat si azi noapte a facut febra ,cam toata noaptea m-am chinuit sa i-o scad cu nurofen alternat cu panadol la 4 ore si sosete cu otet.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Anca, are mai mult de 1,90? La mine de exemplu ramane mult material... e cam incomod. Bogdan are aproape 2 m si ii e fix la legatura care consuma cel mai mult material. Parca intre voi nu e o diferenta asa mare... Vezi si tu, cred ca ii poti ruga sa-ti recomande ei o dimensiune in functie de masurile voastre.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

pai cam 1.85 are si eu 1.65 ,o sa ii intreb pe ei cand comand

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adinag

Buna, incerc sa scriu si eu :)

Anca, sanatate fetei! Cu Wrapul zic ca si Alina. Daca nu este foarte inalt al tau, nu lua prea mare, ca te incurca tare marginile alea. Si al meu e lung, ca al meu are 190 si mie imi este mult prea lung... Dar nu am vrut doua, ca era pacat de bani ;) Cu toate ca, la cat l-am folosit, ar fi meritat inzecit. (cand ma gandesc cate jucarii am luat care nu au avut reactia dorita...)

Am vazut muuuulte filmulete si poze cu copii frumosi si vorbareti si foarte agili. Dar am si eu o intrebare, ca unele va mirati de cei care se catara. Poate suna aiurea, dar nu toti copii fac asa? Adica sunt si copii care nu au aspiratii de alpinisti? Probabil ca astia sunt atunci cei super-vorbareti.... Hmmm - chiar m-ar interesa, eu cred ca fiecare are partea lui forte.

Ah, am vazut si niste bloguri tari, felicitari la toate fetele cu atata inspiratie! Si talent...

La Floris, ca si la Jasmina, nu ma astept sa vorbeasca tare mult si tare devreme, din cauza multilingualismului din casa. Intelege si vorbeste mult in limba lui, cu toate ca multe s-ar potrivi drept cuvinte romanesti, insa imi dau seama ca numai suna asa, ca tocmai pe alea le-a auzit mai mult in alte limbi.

OK, sanatate si numai bine la toti!

Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007)

Adina nici eu nu vroiam sa iau acum ,ma gandeam ca sunt bani dati aiurea dar la zecile de milioane date pe jucarii asta e nimica toata
Saracul copil o crede ca e turnu babel la voi in casa

poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput