Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui uberbax
Ai dreptate cu ce zici,dar i-am dat Nurofen decat o odata,seara la culcare!Cu toate ca Maria nu mi+a facut febra niciodata!

Nu te judecam pe tine,ziceam de medici in general.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Draguta am inteles ce zici,nici nu m-am gandit ca ma judeci pe mine,stiu ca medicii recomanda cam multe,dar totusi am noroc cu pediatra mea,nu prea e oricum de acord cu medicamentele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ellis, nu e o decizie usor de luat, dar probabil ca eu in locul tau m-as intoarce la munca, daca diferenta la bani e asa de mare in casa, serviciul are orar ok si copilul acasa e bine ingrijit. Cred ca ultimul aspect e foarte important, cat de bine s-ar descurca tatal Alessiei cu ea, adica daca s-ar ocupa [;in de rabdare si entuziasm sa o hraneasca, sa o schimbe, sa o culce, sa o pazeasca, sa o plimbe sa o distreze,si asta zi de zi, ca stim cu toate cat de obositor poate fi. Poate ar fi mai bine pana va hotarati sa incerci sa ii lasi cat mai mult impreuna ziua, ca de iubit stiu ca se iubesc tare, dar sa vezi daca functioneaza cuplul si pe termen lung. Plus ca mai depinde si de copil, Sophia de exemplu n-are probleme sa ramana cu taica-su sau ocazional cu mama, cand sunt plecata 3-4 ore, dar daca n-ar fi trecut deja faza cu anxietatea separarii nu cred ca as pleca. Sotul tau ce spune?

Vali, va trece si perioada asta, si Sophia era asa pe la 10 luni, plangea si cand ma intorceam cu spatele la ea. Bine, si acum vocifereaza cand ramane singura in camera dar cand plec de acasa e ok.

Am admirat si eu filmuletele voastre, pe Maria care papa hipnotizata rosii (sa-mi spui si mie formula magica), pe Eva cu ochii grei (m-a apucat un somn uitandu-ma la ea), pe ALessia care urca cate doua scari deodata (si am admirat picioarele drepte, Sophia e cracanici inca), pe Iasmi cea vorbareata, pe Radu care se joaca atat de frumos singur so bineinteles pe Maria care ma uimeste ca intodeauna cu agilitatea si energia de nestavilit !

Adina, uite ca Sophia nu prea e interesata de catarat, poate nici nu are prea mult ce escalada, adica se urca pe canapea si cam atat, de acolo n-are ce sa mai faca. Scarile nu le pun la socoteala ca acolo e alta poveste,dar si acolo s-a obisnuit sa ma strige cand vrea sa urce, poate si pentru ca prefera sa urce tinuta de maini alternand picioarele decat sa se catere treapta cu treapta. In schimb intelege din ce in ce mai multe, spune multe cuvinte si studiaza asiduu cartile cu animale.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vali_delide

Buna seara!

Mami Miha, ti-am vizitat blogul...dar nu mai intru, ca mor cu zile si cu pe tastatura!

Ellis, grea decizie, intr-adevar! Dar te-ai informat daca poti schimba beneficiarul indemnizatiei? Stiu ca tu ti-ai depus dosarul deja pt. recalculare...

Apropo, am reusit si eu sa ajung azi sa duc actele...noroc ca m-am miscat repede, am lipsit ca o ora si un sfert, ca nu era f. multa lume...si cand am venit, mi-am gasit pitica suspinand...a plans tot timpul, mititica. Si chiar vroiam sa le intreb pe mamicile cu mai multa experienta: faza asta, cu nedezlipitul de mine, dureaza mult? Sper sa fie doar ceva trecator, ca altfel o iau razna...nu vrea sa stea nici cu tati, nici cu buni.Trebuie sa mearga si la baie cu mine, nu ma scapa din ochi!Ah, si cand o cert, ma ia in brate si ma pupa,smechera!

Adina, bine ai revenit!

Anca, e mai bine Mariuca? I-a trecut febra?

Azi am fost afara si am stat cam 2 ore cu Jasmine si Lucas...si s-au alergat piticii, s-au pupat,s-au impins pentru un loc mai bun langa o catelusa care e topita dupa copilasi...sunt asa de dulci impreuna!
Si dupa alergatura asta, nu a mai fost in stare sa pape, a adormit instantaneu pt. 2 ore jumatate...iar la 7 a picat din nou, e lata!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)

Si eu am acceasi problema,cand plec undeva si ramane cu mama sau cu tati e scandal mare,dar e inevitabil zic eu,pt ca cu mine sta cel mai mult,nu am cu cine sa o las,ca mama lucreaza,tati la fel,si e normals a fie mai mult atasata de mine!

Mergi la inceput

Am mai pus si eu ceva poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHUTA - merci de sfaturi, asta am si incercat zilele astea, sa petreaca ei mai mult timp impreuna; Alessia iliubeste pe tati si e lipicioasa, chiar ma face geloasa uneori; tati se desurca, mai ii trebuie putina vigilentza cu nazdravana...ooof, inca nu-mi vine sa cred ce urmeaza sa fac, nu am alta solutie...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

ELLIS nu te mai simti vinovata,trebuie sa te gandesti ca tu fata de multi altii care trec prin criza asta pacatoasa,ai de unde alege...si te gandesti ca daca te duci la munca tot pt copil mergi ca sa-i poti oferi tot ce are nevoie!Si oricum va sta cu tati nu cu bona...asa ca,capul sus...sanatate ca restul le facem noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Geo, daca ai rabdare pana maine o sa-ti dau reteta mea de cookies cu ciocolata, de fapt am niste grau spelt (alac parca se mai numeste) si vreau sa ii fac Sophiei o alternativa cu faina de grau spelt si cu fructe uscate.

Cum merge cu intarcatul?

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Buna!
De dimineata ma chinui sa scriu un mesaj si uite ca reusesc in sfarsit.
Vazut ginere dragalas cum manuieste furculita, mami care spune crocodil (si eu am ramas masca la faza cu crocodilul a dulceticai. D-acolo e , nu?) si tati citind poezii cu iepurasi. Cristina vroiam sa-ti zic demult ca ai o voce foarte placuta, parca mereu se ascunde un zambet in ea. Ai avea mare succes la citit povesti pt copii, stii sa canti? Hai sa traducem Baby Einstein atunci..

Am vazut-o si pe Maria cu nani-nani pui-pui, si cucurigu! Bravo Maria!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

cu, cantatul....al meu sot zice sa continui ce am inceput sa fac pe plan profesional...cu, cantatul sa o las mai moale.

nu stiu la ce te referi cu crocodilul...dar sa nu credeti ca sunt o mama nebuna care vrea sa invete copilul cuvinte grele..povestea a fost in felul urmator: ne uitam la tv si a vazut animale, pinguini, girafa...si crocodil si ii spuneam ce e fiecare..si la crocodil a zis de cateva ori dupa mine un fel de crrrr - m-a distrat f tare si am vrut sa vad daca mai zice.

de fapt urmatorul cuvant pe care il va invata Radu este: sterno-cleido-mastoidian

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna seara!
nu trecu treaba cu interventia"mecanica" bine..ca ne lovi alta...pe Ana a apucat-o tusea...productiva(de altfel)...am inceput sa-i dau Stodal...febra nu a facut inca...sper sa nici nu faca, muci nu are...decat tusea asta nenorocita...
ce fel de ceai pot sa-i dau...de coji de ceapa...cu miere...altceva eficient ? sunt tare necajita....dr. e maine de garda si duminica...deci pot sa o duc pe Ana...sa o asculte putin la plamani...dar parca vad ca o apuca plansul isteric si atunci ce sa mai auda sarmana doctorita?
ancadragoman, Mariei ...sa-i treaca si ei repede...si sa nu fie raceala....
pussi, merci de ideea cu pane...poate chiar maine o pun pe bunica sa-i faca...
cu tehnologia nu le am deloc...
adinag...ce bine ca te mai vad p-aci...imi era dor de tine...ingerasilor tai blonzi!
ellis , eu in situatia ta, as alege sa ma intorc la munca....ca nu-i va fi mai bine Alessiei sa va afundati in datorii si sa inceapta tensiunile in familie(lipsa banilor e greu de suportat)....
offf...nici macar poze nu mai pot sa vad acum...
tare as fi vrut sa vad pozele Mariei(uberbax)
poate in we asta va verifica sotul care e treaba cu pc...
acum ies si eu...dimineata ma duc la servici....dar la 13 am iesit ...parca e we mai luuuung !totusi, sper sa nu-l petrecem in conditii restrictive...sa-si revina Ana mea....!
noapte buna !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

http://picasaweb.google.ro/uberbax.maria/MariaUnAn#5294219086344111458

cristina, e atat de dulce pitica in poza asta

Cristina si Radu 3.12.2007

Mergi la inceput