Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

MIHA - tu mananci din toate dulciurile pe care le pregatesti? ca daca da si iti permiti sa arati si cum arati, eufac un drum pana la Iasi

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

MIHA - tu mananci din toate dulciurile pe care le pregatesti? ca daca da si iti permiti sa arati si cum arati, eufac un drum pana la Iasi

E adevarat ca am multi prieteni care ma viziteaza (acu intrebarea e...or veni pentru mine sau pentru prajiturile mele? ),dar cea mai mare parte e pentru consumul nostru.
Din rulada ce-am facut-o aseara am pus deoparte 3 feliute pentru sedinta foto de azi dimineata restul l-am topit.

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana8188, am intrat sa caut date si apreri despre Grecia...am vazut un ID car emi-a sarit in ochi...stiam ca-l cunosc de undeva...de pe DC!!! era al tau!!! ati fost in Grecia? Unde mai exact? ceva detalii? pe noi ne inetreseaza fie Zakynthos, fie Thassos sau stiu eu...nu suntem tare hotarati inca..

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Tare teama mi-a fost cu Priorixul asta. Mai avem vreo 3 zile si depasim si noi perioada de risc ca sa-i zic asa.

Miha, eu nu ma mai uit pe blog-ul tau ca sunt gravida si poate mi se face naiba rau de pofta . Si tu si Ellis sunteti fenomenale ce stiti sa faceti. Mi-ar placea sa fiu vecina voastra ...de palier.

Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata

noi am facut Priorixul odata cu Pentaximul.. eric a fost racit pe urma, cateva zile, dar nu stiu daca asta a fsot reactie la vaccin sau...avea vreun virus de dinainte...care nu se manifestase pana in ziua vaccinului...in rest fara reactii adverse...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Mami Miha, ti-am vizitat blogul...dar nu mai intru, ca mor cu zile si cu pe tastatura!

Ellis, grea decizie, intr-adevar! Dar te-ai informat daca poti schimba beneficiarul indemnizatiei? Stiu ca tu ti-ai depus dosarul deja pt. recalculare...

Apropo, am reusit si eu sa ajung azi sa duc actele...noroc ca m-am miscat repede, am lipsit ca o ora si un sfert, ca nu era f. multa lume...si cand am venit, mi-am gasit pitica suspinand...a plans tot timpul, mititica. Si chiar vroiam sa le intreb pe mamicile cu mai multa experienta: faza asta, cu nedezlipitul de mine, dureaza mult? Sper sa fie doar ceva trecator, ca altfel o iau razna...nu vrea sa stea nici cu tati, nici cu buni.Trebuie sa mearga si la baie cu mine, nu ma scapa din ochi!Ah, si cand o cert, ma ia in brate si ma pupa,smechera!

Adina, bine ai revenit!

Anca, e mai bine Mariuca? I-a trecut febra?

Azi am fost afara si am stat cam 2 ore cu Jasmine si Lucas...si s-au alergat piticii, s-au pupat,s-au impins pentru un loc mai bun langa o catelusa care e topita dupa copilasi...sunt asa de dulci impreuna!
Si dupa alergatura asta, nu a mai fost in stare sa pape, a adormit instantaneu pt. 2 ore jumatate...iar la 7 a picat din nou, e lata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Eu as vrea sa stau cateva zile pe la Iasi, cateva pe la Bucuresti...ca poate asa ma invata si pe mine MihasauEllisniste trucuri si as degusta din toate ce le-ar face ele...Cred ca m-ar iubi sotiorul meu si mai mult Ce super ar fi! Si poate daca as pleca cateva zile ar renunta si fimea la tzatzica

Intrebam de o reteta de biscuiti, chiar nu are nimeni? Si am vazut ca discutati despre o reteta de papanasi...tb sa o caut din urma...ca mi-a scapat

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

grea decizie am de luat, dar inca mai sper...oricum dc el nu isi gaseste ceva curand merg la serv...

VALI - se poate schimba beneficiarul indemnizatiei tot timpul pe parcursul celor 2 ani, chiar pot reveni iar, daca ar iesi sotul...pai am depus pt recalcul, oricum din ianuarie trb sa iau marit, adica imi vor da retroactv.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

grea decizie am de luat, dar inca mai sper...oricum dc el nu isi gaseste ceva curand merg la serv...

VALI - se poate schimba beneficiarul indemnizatiei tot timpul pe parcursul celor 2 ani, chiar pot reveni iar, daca ar iesi sotul...pai am depus pt recalcul, oricum din ianuarie trb sa iau marit, adica imi vor da retroactv.

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN

Pai atunci tot e bine, macar ai siguranta ca, daca nu-si gaseste ceva convenabil in scurt timp,poate beneficia temporar de indemnizatie...oricum, va tin pumnii sa se rezolve cum e mai bine pt. voi si cat mai repede!Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

seara buna

vad ca de noi nu a intrebat nimeni azi... nu-i nimic "strig" eu condica mai tarziu....
si ca nu ma pot abtine pana mai tarziu.....de ecaterina stitit ceva???? ea chiar intra destul de des...si de ceva timp lipseste!!!!

noi zilele astea sarbatorim penultimul "bebelus" care trece la etapa "junior" sambata...iar luna viitoare mai avem o gogosica care implineste anul si gata toti bebei din cercul iasminei au peste 1 an!!! doamne ce a mai trecut timpul!!!

din seara asta am 'revenit" pe nan (junior cu miere). sa vedem daca se schimba ceva in felul in care face kk iasmi. offff sper sa aibe vreo influenta ca am vazut ca e bifidus. nu mai stiu ce sa ii mai dau.

revin!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

geo, reteta de biscuiti nu stiu, ca n/am facut.
dar sunt draguta si iti rescriu reteta de papanasi, ca nu e lunga ;)
1 ou, 250 gr branza de vaci, 1 lingura gris, 1 lingurita faina, coaja de lamaie. sper ca nu am uitat nimic. zahar sigur nu se pune. se fac bilute rotunde, se dau prin faina, si se fierb in apa clocotita cam 10 minute. se servesc cu gem.

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput