Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxxy80 spune:
Ellis, grea decizie ai de luat. Eu chiar nu stiu ce as face. Probabil ca decat sa ma bag la fund de tot in datorii, m-as intoarce la munca, dar mi-ar fi cumplit de greu. Va tin pumnii sa luati ce mai buna decizie! 
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui uberbax Anca bine ca e de la vaccin si nu vro raceala!Mie dupa vaccin mi-a dat nurofen preventiv sa nu faca febra!Poate e mai bun asta pt febra!Si ca ati adus aminte de vaccin,azi are si Maria 14 zile de la Priorix,deci am scapat fara febra si bubite! |
Eu una n-am sa inteleg niciodata chestia asta,ideea asta a unora dintre medici de a prescrie medicamente preventiv.
Pai daca nu va face febra sau alte reactii nu inseamna ca i-am dat degeaba medicamentul respectiv?

Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Am vazut muuuulte filmulete si poze cu copii frumosi si vorbareti si foarte agili. Dar am si eu o intrebare, ca unele va mirati de cei care se catara. Poate suna aiurea, dar nu toti copii fac asa? Adica sunt si copii care nu au aspiratii de alpinisti? Probabil ca astia sunt atunci cei super-vorbareti.... Hmmm - chiar m-ar interesa, eu cred ca fiecare are partea lui forte. |
Robert n-a fost catarator,iar vorbaret e acum
Amira nu e nici ea cataratoare si de vorbit nu vorbeste decat unele bazaconii bebelusesti.
Or fi ai mei iesiti din tipare sau e poate doar faptul ca nu am mobile compatibile cu cataratul?
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Robert n-a fost catarator,iar vorbaret e acum Amira nu e nici ea cataratoare si de vorbit nu vorbeste decat unele bazaconii bebelusesti. Or fi ai mei iesiti din tipare sau e poate doar faptul ca nu am mobile compatibile cu cataratul? Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Norocul tau! Eva da semne de catarat.
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
A fost o zi superba azi, ne-am plimbat, apoi am fost la tati la servici, a facut ture p-acolo, s-a certat cu o oglinda spre deliciul colegilor de servici, care i-au pus Yngwie Malmsteen si s-a pus fii-mea pe dansat, mama-mama!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Tare teama mi-a fost cu Priorixul asta. Mai avem vreo 3 zile si depasim si noi perioada de risc ca sa-i zic asa. Miha, eu nu ma mai uit pe blog-ul tau Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o tare emotionata |
mey, dar cu mine esti vecina!!!!!!!!!!!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
uberbax spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Eu una n-am sa inteleg niciodata chestia asta,ideea asta a unora dintre medici de a prescrie medicamente preventiv. Pai daca nu va face febra sau alte reactii nu inseamna ca i-am dat degeaba medicamentul respectiv? ![]() Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Roxxy80 Miha, eu nu ma mai uit pe blog-ul tau |
Nu vrei sa muncesti nici macar la urcat sau coborat scarile...

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui uberbax Ai dreptate cu ce zici,dar i-am dat Nurofen decat o odata,seara la culcare!Cu toate ca Maria nu mi+a facut febra niciodata! |
Nu te judecam pe tine,ziceam de medici in general.

mariussimiuc spune:
Ellis,grea decizie ai de luat...E vorba de multi bani,nu 2 lei...si nici programul n-ar fi chiar prea lung,asa incat sa lipsesti prea mult de langa printesa ta. Bineee...depinde acum si cat faci pe drum
...
Orice decizie vei lua,iti va ramane un regret pentru varianta cealalta...Asa ca nu-ti ramane decat sa te hotarasti si sa accepti situatia ca atare. 
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...