Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 13
Vasari spune:
Ellis, tu parca luai mai mult de 2000 in CIC_ul asta. In cazul asta i-ar fi greu sa gaseasca ceva macar temporar, chiar daca pt un sal mai mic ? Sper sa nu fi inteles eu gresit... Dar poate sunt alte solutii, sa nu te intorci tu la job.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
adra_bell spune:
Buna!
De dimineata ma chinui sa scriu un mesaj si uite ca reusesc in sfarsit.
Vazut ginere dragalas cum manuieste furculita, mami care spune crocodil
(si eu am ramas masca la faza cu crocodilul a dulceticai. D-acolo e , nu?) si tati citind poezii cu iepurasi. Cristina vroiam sa-ti zic demult ca ai o voce foarte placuta, parca mereu se ascunde un zambet in ea. Ai avea mare succes la citit povesti pt copii, stii sa canti? Hai sa traducem Baby Einstein atunci..
Am vazut-o si pe Maria cu nani-nani pui-pui, si cucurigu! Bravo Maria!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ellis spune:
PUSSI - merci;
ADINA - jobul meu e f sigur, insa eu aveam de gand sa fac scoala de soferi si sa numa mai intorc acolo dupa concediu, adica incepeam sa caut in alte locuri; acum pot sta la job 6 ore cu salariu intreg;
merci, ANDREEA!
ALINA - iau maxim 1300 in cic, el va lua vreo 2300+200alocatie, iar eu la serv iau vreo 1800, bonuri si nu mai stiu ce, dpdv financiar e mai bine sa ma intorc.
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
adra_bell spune:
Adela, nu am cumparat cartea, spre rusinea mea, in martie fac un an de cand n-am mai cumparat o carte (cu exceptia celor pt Eva) O am in format pdf, in ritmul in care citesc eu pe calculator o termin cand intra Eva la liceu. Din ce am citit pana acum nu mi-am format o impresie, decat ca unele fraze sunt scrise ciudat, cred ca e tradusa prost
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Vasari Da-da, Miha, o secondez si eu pe Cristina, pentru incepatori? ![]() |
De buna seama...
Am scris reteta aici,sa va convingeti si voi...
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Vasari O sa dorm mai bine daca ma razbun. http://picasaweb.google.com/radu.covoran/Filmulete# |

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
adra_bell spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
De buna seama... Am scris reteta aici,sa va convingeti si voi... Vreau sa nu mai fiu diferit De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... ![]() |
Arata super! Na, asa imi trebuie daca m-am tinut de tine cu blogul, acum nu ma abtin sa nu ma uit si imi pica pe frigider
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank">poze din concurs adra1 si adra2
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adelamaria Poate gasesti vreo gradinita particulara (ceva de genul asta) la care sa livrezi…Ma rog, era o idee… |
Multumesc!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui eladea2005 ellis, miha, am vazut blogurile voastre...felicitari!!! da vad ca nu va jucati, mai... ![]() ![]() ![]() |
Care top mey?
Multumesc!

Roxxy80 spune:
Tare teama mi-a fost cu Priorixul asta. Mai avem vreo 3 zile si depasim si noi perioada de risc ca sa-i zic asa.
Miha, eu nu ma mai uit pe blog-ul tau
ca sunt gravida si poate mi se face naiba rau de pofta
. Si tu si Ellis sunteti fenomenale ce stiti sa faceti. Mi-ar placea sa fiu vecina voastra
...de palier.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata