Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Eu am wrap de 5,40 ca e bogdan f inalt. Pana in 1,75 si 70 kg swe recomanda de 4,60. Asta scrie in cartea mea. Nu pot sa ma uit acum la nandu...

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

voi cum scoateti copiii afar cand ploua.... ieri nu le-am scos deloc si acum iar ploua

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai si Adrian este inalt si ma gandeam ca daca il iau pe cel mai mare il putem folosi amandoi fara probleme

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uberbax spune:

Anca bine ca e de la vaccin si nu vro raceala!Mie dupa vaccin mi-a dat nurofen preventiv sa nu faca febra!Poate e mai bun asta pt febra!Si ca ati adus aminte de vaccin,azi are si Maria 14 zile de la Priorix,deci am scapat fara febra si bubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Anca, are mai mult de 1,90? La mine de exemplu ramane mult material... e cam incomod. Bogdan are aproape 2 m si ii e fix la legatura care consuma cel mai mult material. Parca intre voi nu e o diferenta asa mare... Vezi si tu, cred ca ii poti ruga sa-ti recomande ei o dimensiune in functie de masurile voastre.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna, incerc sa scriu si eu :)

Anca, sanatate fetei! Cu Wrapul zic ca si Alina. Daca nu este foarte inalt al tau, nu lua prea mare, ca te incurca tare marginile alea. Si al meu e lung, ca al meu are 190 si mie imi este mult prea lung... Dar nu am vrut doua, ca era pacat de bani ;) Cu toate ca, la cat l-am folosit, ar fi meritat inzecit. (cand ma gandesc cate jucarii am luat care nu au avut reactia dorita...)

Am vazut muuuulte filmulete si poze cu copii frumosi si vorbareti si foarte agili. Dar am si eu o intrebare, ca unele va mirati de cei care se catara. Poate suna aiurea, dar nu toti copii fac asa? Adica sunt si copii care nu au aspiratii de alpinisti? Probabil ca astia sunt atunci cei super-vorbareti.... Hmmm - chiar m-ar interesa, eu cred ca fiecare are partea lui forte.

Ah, am vazut si niste bloguri tari, felicitari la toate fetele cu atata inspiratie! Si talent...

La Floris, ca si la Jasmina, nu ma astept sa vorbeasca tare mult si tare devreme, din cauza multilingualismului din casa. Intelege si vorbeste mult in limba lui, cu toate ca multe s-ar potrivi drept cuvinte romanesti, insa imi dau seama ca numai suna asa, ca tocmai pe alea le-a auzit mai mult in alte limbi.

OK, sanatate si numai bine la toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ADELA - multumim pt aprecieri, si multumim profesorilor, de la care am copiat!

eu sunt si cusotul acasa, care nu mai are job, asa ca nu mai am loc pe computer, si nici nu pot spune ce am de zis...

pupici tuturor celor care ne-ati felicitat pt blog!

ANCA - e bine, doar vedeti ce febra are si la ce interval trb data medicatia;

PUSSI - cand spui pane, faci ca pt noi? adica prajit in tigaie in ulei? sau unt? sau...?...despre telefon, noi numai nokia am cam avut, samsung a avut sora-mea si nu i-a convenit...mai stiu si de lg ca erau bunutze;
- cand ploua si e musai sa iesim luam carutul si punem aparatoarea; ar ma merge si cu pelerina, dar nu posedam momentan;

ADINA - PUPAM CU MULT DRAG...din pacate eu nu mai am loc si timp la calc..poate ii trimit afara mai tarziu..

am nevoie de un sfat: al meu e acasa acum, daca intr-o luna nu rezolvam sa anulam aditionalul ala la cim si in aceeasi perioada sa isi gaseasca job, inclin tare spre a ma intoarce eu la munca, asta in conditiile in care el ar lua in cic peste 2000 de ron(inca nu stiu exact cat, mai asteptam o adeverinta); psihic mie mi-e fff greu de luat ac decizie, adica enorm d greu canu ma gandeam ca va trebui sa ma intorc acum, dar decat sa ne bagam in datorii cine stie pt cat timp, cred ca e mai bine asa...iar cine a cautat in per asta un job bun cred ca stie cam in cat timp se gaseste..VOI CUM ATI PROCEDA? nu ma deranjeaza niciun fel de raspuns...merci...na..vad ca au adormit amandoi acum

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR
PAPA BUN
ALESSIA IN TARA MINUNILOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis dovlecelul l-am facut in unt, dar carnea azi in ulei de masline, am pus-o pe servet sa mai ia din ulei....

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Ellis, greu de spus. Si mie mi-ar fi greu, stiu la ce tereferi.

Logic ar fi sa faceti cum ati zis, adica din pct de vedere financiar nu exista dubii.
Nu stiu exact ce ai lucrati, in ce conditii, cat timp ai fi plecata de acasa, cat de sigur e jobul tau si ce planuri aveai in general dupa ce ti se termina concediul de ingrijire sau cum se cheama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ellis, draga, te inteleg ca esti in dubii...si eu as fi...dar trebuie sa luati ni calcul si partea financiara, maia les in perioada asta de criza...

cred ca ti-e greu de luat o decizie, ca nu te-ai asteptat la asa ceva si deci n-ai luat in calcul posibilitatea...darrrrrrrrrrr...

eu nu ma pot pune in locul tau, eu una nu ma mai intorc acolo si probabil ca nici n-as mai avea unde, firma e intr-o situatie naspa rau...

sunt sigura ca dupa o sedinta in familie veti lua decizia corecta pt voi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC

PRINTESA EMMA ARE NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU...

http://b2.lilypie.com/gAmbp2.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput