Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007(157)
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
Doar febra are fetelor si ma gandesc ca poate sa fie de la masele sau de la priorixul de sapt trecuta ca dr a zis ca la o saptamana apar reactii
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
cristi07 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Doar febra are fetelor si ma gandesc ca poate sa fie de la masele sau de la priorixul de sapt trecuta ca dr a zis ca la o saptamana apar reactii ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca e f posibil SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Cristina si Radu 3.12.2007
Vasari spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Doar febra are fetelor si ma gandesc ca poate sa fie de la masele sau de la priorixul de sapt trecuta ca dr a zis ca la o saptamana apar reactii ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI BEBE 2 |
Anca, si la noi a fost la fel, dar a avut 38 temp (adica 38,5-). Au aparut la mai mult de o saptamana dupa priorix si eu durat 3 zile. Cred ca de la vaccin, pentru ca in general a mea nu a avut probleme cu dintisorii. Nici nu simteam cand ii ies. I-am dat o data pe zi panadol. Nu a fost nevoie sa-i dau si a doua oara. Va pup, o sa fie bine repede.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
ancadragoman spune:
Alina pai asa cred si eu ca de la vaccin este pentru ca nici ea nu se vaita la dinti sau sa faca febra.
Chiar ma gandeam la tine ca vroiam sa te intreb daca Maria ta mai sta in wrap![]()
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
Vasari spune:
Mai sta, Anca. Dar fiind iarna nu mai calatorim asa mult. Cand suntem plecati si e somnoroasa sau obosita o pun.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
Roxxy80 spune:
Anca, mai mult ca sigur e de la Priorix. Imi spusese pediatra lui Matei ca apar reactii intre a 7 si a 10 zi de la vaccin. Daca ii creste febra, ii alternezi cu Nurofen la 4 ore.
Felicitari tuturor fetitelor vorbarete. Noi suntem cam codasi la vorbit, spuneam doar: papa, mama, tata, bebe, tataie (nu f clar), nonu (telefonu) si cam atat.
Mi-a placut enorm toboganul Alessiei.
Roxxy, mami de Matei scump si drag (29.11.2007) si o
tare emotionata
pussi spune:
salutiiiiiii, ieri am fost tare ocupata.. mi-am luat o scurta noua si m-am si plimbat cu ea![]()
am vazut filmuletele, nu le mai laud.... sunt superbe toate.
ancutaD pupam pe Maria! Sa-i treaca febra!
ma apuca groaza cu Priorixul.... o s-o chem pe mama sa stea cu noi o sapt.
parca Eladeea si bianca au vb de nemancat carne si legume, la noi merge foarte bine si cu mare succes paneul .... ieri a fost dovlecel pane si azi vrabiora pane, au mancat singure cu manuta lor ... si mult si bine.
aveti cumva pareri despre acest tel : http://www.go4it.ro/stire/3309794/Samsung-D980-telefon-dual-SIM-cu-touchscreen.html
vreau sa-l fac cadou lui tati si nu stiu prea multe despre el
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
Alina te intreb pentru ca vreau sa iau si eu unu de la Nandu.Ce lungime trebuie sa aiba?Eu ma gandeam sa iau daca stii la Nandu masura LL.
Pussi am un coleg care spune ca e cam praf telefonul.
Roxxy am vb acum cu dr si a zis ca sigur este de la vaccin si ca ii pot aparea cateva bubite tot de la el.
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
BEBE 2
pussi spune:
ancule mersi.. ai idee de un tel. bun dual sim?
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
cica asta mai merge http://www.gsmland.ro/viewSpec.php?modelId=1741
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI