Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Salutare si de la noi !
la multi ani pe 2009 si anul sa va aduca tot ce va doriti !

nici nu-mi mai amintesc cand am postat ultima data iar acum n-am reusit decat sa citesc capitolul acesta - scuze !

ma bag si eu in seama cu voi !
incep cu Teo , pe care am vazut-o odata , cred ca vreo 4 luni in urma pe la megaimage brancoveanu ( inca sper sa fi fost tu ca daca nu , cred ca am inceput sa te vad :))) ) . te-ai uitat la sebastian cu privirea care spunea ca ai acasa un baietel cam de aceeasi varsta !
am citit cu mancarea : eu una cred ca nu-i nici o pb ptr ca mananca din categoria I a proteinelor : lactate ,apoi paine - fibre , deci nu este o pb ca nu mananca mancarea gatita . Daca ar manca si banana si ou ( ca de astea n-am vazut scris )ar fi f bine .

valentina

papanash , aceleasi interdictii le am si eu ptr minunatul meu !

of , revin ca a facut pe el si puteeeeeeeeeee

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Gravidute, nu cititi aici !!!

am facut azi ciorba de pui cu multe legume si cativa melcisori ( n-am avut taitei), acrita cu zeama de varza, si mancarica de cartofi cu pui, in care am pus si putina conopida, ca-i place mult printului.
dupa ce a mancat o portie de felul 2 ( ca ciorba inca-i fierbinte) ma alearga prin casa si tipa "PAPA+PAPA" .
nu i-am pasat, vad ca-i place mai mult asa.
voi dati paine la mancare ? ca al meu mananca separat, ori numai paine ori, mai nou, sandwich.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Deci asa cu tzatzele... O sa mai astept. Par sa se remedieze, dar ma tare mir ca pielea asta se va mai netezi... Eu mai astept, ca acusica trec doi ani si atunci mai vedem ce si cum...

Micul Yanis creste mare

Praslea cel voinic

Mergi la inceput

Ceamica, bagate-n seama mai des , aici rezolvam orice dilema, personala sau nationala, avem sfaturi,impresii despre orice, avem vorbe bune cand e nevoie, avem hei-rup-uri, de toate gasesti aici. Pune poze cu piticul, sa-l prezentam colegilor de grupa.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Valentina, cum ti-a iesit ciorba ? Nu pot sa te ajut cu biserica, sorry.
Greyeras, pai daca a mancat fata 3 sandwichiuri, ce mai vrei altceva? Tine si ea la silueta, uite cati baieti misuna pe-aici....
Danuta, cum mai e la voi cu criza, se simte ? Eu sunt o mare nesimtita, la mine nu se simte, domnule, nimic !Doar ca mi-a venit factura la incalzire( numai caldura, nu intretinerea), aproape 4 milioane, in conditiile in care am si caloriferul electric in priza non-stop.
Alinush, trimit spre tine multe si ganduri bune.Sper sa fie bine.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Am iesit si noi un pic pe afara si ne-am intors cu mare viteza,caci pe Miru a apucat-o vomitatul,dar nu asa...in jet! Dupa aia,pe drum pana acasa,se uita lumea la ea ca la OZN,ca era in carut si toata murdara,pana la cizme.Cred ca i s-a tras de la bibele baut prea repede dupa legumele de la pranz Acum doarme ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

papanasho se simte ceva,ca vad ca vin si banii si bonurile cu intarziere si ne cam dau socotelile peste cap...da nu-i bai,noi sa fim sanatosi!Pt incalzire(gazul) n-am dat mult,doar 1,4 mil.,dar centrala merge numai ziua,peste noapte o oprim ca e destul de cald.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Am si eu o intrebare pt fetele care stiu mai multe aici pe forum...se poate sterge un mesaj de la un subiect inchis?sau macar editat... Multumesc de raspunsuri!

Crishtina & Robert
09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia1178

Bikmaria, , viata e o carte deschisa, nu se stie niciodata ce ti se poate intampla....
Eu de exemplu, v-am rugat sa ma ajutati cu privire la cererea de recalculare a indmanizatiei, imi aduc aminte ca cineva a postat frumos ce trebuie sa contina cererea dar nu-mi aduc aminte cine si cand........greseala mea...
Sa aveti o zi buna!

Teodora Victoria
Darul lui Dumnezeu
10.10.2007
http://community.webshots.com/user/claudia117829

Te rog nu te supara pe noi , eu abia acum am intrat si am citit rugamintea ta, iar fetele care au citit-o probabil nu au stiut sa-ti raspunda.

Nu stiu dac a mai ai nevoie de informatie acum, eu am sa-ti pun totusi link catre pagina unde am povestit despre ce documente mi s-au cerut saptamana trecuta.

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

gata , dovedit baiatul si m-am reapucat de citit !

am vazut niste poze cu o fetita frumoasa Eliza

Luy , pupam cucuiata dar am vrea s-o si vedem impreuna cu mamica ei !

Annisia , distractie placuta !

Sabina , felicitari si din partea mea !

Andries , subscriu si eu la intalneala ! mi-ar placea sa cunosc si eu aceasta familie

Maria , multa putere! Nu este deloc usor sa rupi pisica in doua dar te felicit ptr alegerea facuta !

am citit cum ca la nastere te depolarizezi de sot si te polarizezi cu bebe! De aici fiecare merge pe drumul lui si nimic nu mai e ca inainte ! Trebuie sa te repolarizezi si ptr asta ei chiar mergeau pana la a spune ca este bine sa dormim separat si sa reincercam reluarea relatiei femeie-barbat de la 0 ! Eu recunosc ca n-am facut-o ...

intrebare : cum bold-uiesc numele voastra ca nu reusesc - incerc ca in word.?!

Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )

Mergi la inceput