Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

papanash, suuuper tare, am ras cu lacrimi!
lui Ghighi pentru pofta de nou, speram sa o tina tot asa si taticului care isi iubeste atat de mult nevastica!
Eu am terminat curatenia si vreau acum sa-i dau lui Andrei sa pape. Am facut pentru prima data ciorba a la grec, ca ma tot batea Alex la cap sa-i fac supa(pentru ea toate ciorbele sunt supe)ca la gradinita.Sunt tare curioasa sa vad cum reactioneaza feciora-miu.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pe mine cel mai tare ma enerveaza ca atunci cand slabesc, nu mai am fund. In opinia mea, o femeie frumoasa si sexi nu e slaba, ci are forme rotunde si bine conturate. Mi-ar placea un fund bombat, sa arate bine si in blugi si in fusta, de-ala de au mulatrele. Dar de unde,nene ? io vreau fund !!!!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Andries, eu am masina de spalat vase UPO, cred ca e productie locala si sunt foarte multumita de ea, a fost unul dintre motivele pt. care ne-am mutat la casa. E asa comod sa nu mai speli vase!
Nu stiu ce marci gasesti in tara, dar iti spun sigur ca Roxana a avut masina 'Loredana' si a inlocuit-o, probabil nu a fost multumita de ea! Asa ca eu nu o recomand!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=6Yi2otmNcoA

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Maria imi pare rau ca ai trecut prin asa momente dificile,dar esti puternica,daca ai reusit sa ierti..Bine zicea cineva, 'mananci un sac de sare si nu-l cunosti pe omul de alaturi'.Am trecut si eu printr-un divort,acum 9 ani si am suferit foarte mult atunci,dar timpul le-a rezolvat pe toate in favoarea mea..

Gabriela multa sanatate,sa va faceti bine cat mai repede!

Papanash al meu e mare si aplatizat si burta asta care nu mai scade...

Erina si noi ne inscriem in clubul ochilor verzi,Miru si eu

Valentina ce ochi faini ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Danuta,
Am o mare rugaminte la toate fetele. Veau si eu orice informatie, articol, fotografie etc legata de biserica Bucur din Bucuresti(i se mai spune cea a ciobanului Bucur). Ii trebuie surorii mele pentru un exament la facultate e la istorie)si nu prea am gasit mare lucru pe net.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

http://www.youtube.com/watch?v=6Yi2otmNcoA

Ghighi- filme

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Marunzika, ce mai faceti ? Atomica e tot sefa ?

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Salutare fetelor!
Eu sunt un car de nervi, a reusit Adelina sa ma enerveze la culme, a refuzat total sa manance mancarica, nici nu a vrut sa guste, bine ca de dimineata a mancat foarte bine, trei sendwichuri cu cascaval facute la sendwich-maker.
Apropo sa-i fie de bine lui Ghighi papa.
Oricum eu ma supar cand nu mananca, acum mananca cereale Cherios cu miere, astea sunt preferatele ei,i le pun intr-un castronel si ea rontaie la ele ca o veverita.

Maria imi pare rau pentru tot ceea ce ai povestit, numai tu stii prin ce ai trecut, dar e adevarat un barbat care are atatea pretentii de la femeia de langa el... oricum barbatii in viziunea mea sunt niste mari dobitoci.

Sabina pai trimitem si noi opere de arta prietenei tale ca avem o colectie intrega de desene. Am de gand sa i le pastrez pentru cand va fi mai mare.

Papanash tare clipul.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Valentina din Miraj am luat acum 2 ani actuala canapea, am fost sambata si au aceleasi modele de atunci, cautam ceva nou. Mersi oricum.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput