Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ceamica, cand deschizi fereastra aia sa scrii, deasupra sunt posibilitatile pe care le ai, sa bolduiesti, sa scrii cu alt fel de litere, alte culori, etc.
eu am ramas depolarizata , acum schimb mesaje languroase pe mail cu sotul , intrigat ca stau prea mult pe net .

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Am si eu o intrebare pt fetele care stiu mai multe aici pe forum...se poate sterge un mesaj de la un subiect inchis?sau macar editat... Multumesc de raspunsuri!

Crishtina & Robert
09.09.2007

habar nu am, dar de ce nu incerci ? ce se poate intampla ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Maria, ai trecut cu multa intelepciune printr-o grea incercare a vietii . Incet-incet ranile se vor vindeca... Te imbratisez cu drag
kriss, sa nu renunti la speranta si sa lupti pentru familia voastra ! Suntem alaturi de tine !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Carpatino, sper ca motivul absentei de azi sa fie lipsa chefului, siktir pe net sau sesiune prelungita de shopping.

Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Ceamica pt Bolduit numele - il selectezi si te uiti pe fereastra ca vreo 3 randuletuze mai sus ai B (I U ) .. exact ca in Word.

Din povestiri despre tati cu fiice: aseara strangeam rufele care se uscasera. Eliza sustrage 2 perechi de lenjerie intima de-a lui mami (cu dantelutze!) si incepe sa le care dupa ea prin toata casa. Ii zic sotului: "i-auite, ii place lenjeria sexy!"
-"Ii dau eu o lenjerie sexy de nu poata s-o duca! La ce-i trebuie? Ca si-asa n-o s-o vada nimeni pana face 18 ani!" raspunde tat-su plin de naduf .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Ema, ma bucur ca ai decis sa scrii din nou . Poate te-ai intalnit si cu noi, nu numai cu Teo, eu ajung destul de des in zona. Dar cum nu ne-ai aratat pana acum poze cu voi... nu am avut cum sa va recunosc Poate te hotarasti si vii si tu la urmatoarea intalnire, sa ne cunoastem . Nu de alta, dar eu am ramas cu o maaare curiozitate in ceea ce te priveste, pt ca ai zis ca am fost colege de serie

Mergi la inceput

Pe mine nu ma mai lasa Maria sa scriu.

Mariana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Pe mine nu ma mai lasa Maria sa scriu.

join the club! Nici pe mine nu ma lasa Eliza!

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Am revenit!
papanash, ce haios este filmuletul!!!
greyeras, poate ii mai ies ceva dintisori de nu a papat mai nimic astazi fata. Oricum si eu ma agit cand mi se pare ca nu mananca destul Andfrei. De multe ori exagerez si ii pun in farfurie o portie care merge mai degraba la Alexandra decat la un bebe de varsta lui. Eu ii dau in continuare ca un "fel 2", ori un iaurt cu fructe,branzica de vaci cu fructe ,compot, sau un fruct.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

ceamica, si bine ai venit in randurile nostre! Scrie-ne mai des si asteptam cu nerabdare sa facem cunostiinta cu piciul tau!
papanash, nu vreau sa ma laud da sunt buna de maritat. Ciorba a iesit foarte buna, cu siguranta voi repeta experienta. Andrei a papat un caston cu 2 portii, dar Alexandra o degusta acum. Mai am sa-l surpind si pe sot cu talentele mele culinare.
Eu ii pun in ciorbita sau supa mai multi cartofi si astfel inlocuiesc painea, daca mi se pare ca este prea subtirea mai pun putin miez de paine.

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=9" target="_blank"> Clipe de viata 2008

Mergi la inceput