Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 ( 259 )
Raspunsuri - Pagina 14
Andries spune:
Si mie mi-a placut fabula si chiar cred ca trebuie sa facem ceva sa mai scapam de miorita, suna bine in folclor dar in viata de zi cu zi parca nu mai e atat de placut.
Am facut si eu o sesiune de shopping, mai ales pentru cei mici
si pentru mine cateva hainutze, chiar nu mai aveam nimic ca lumea de imbracat. Mai rau la noi stam cu spatiul locativ si ne chinuim sa facem economii in vederea mutarii la o casa (casa pe pamant) dar uite ca euroiul asta ne-a incurcat putin, of of...dar asta ma indarjeste si mai mult.
La mine... ce-i in gusa si-n capusa, desi catoedata la job ar trebui sa-mi mai tin gura, sincer nu toata lumea apreciaza sinceritatea mea debordanta, ieri de exemplu am reusit sa ma cert big time cu un coleg...cand purceaua-i moarta-n cotet ne mai si batem cu pumnul in piept cine ce face si cu cat contribuie si care ii sunt atributiile, ale lui si ale mele... in fine, nu are sens sa va plictisesc cu detalii, am sarit la beregata si pana la urma am ajuns la o pace diplomatica, nu de alta, dar afara-i praful cam mare si nu ne convine niciunuia sa scoatem nasul din barlog.
Asa-mi doresc sa vina primavara mai repede, intotdeauna sfarsitul iernii m-a deprimat nitel...
Andries
crishtina spune:
Valentina multumesc. Si eu tot ochii verzi ii am si imi doream un copil cu ochii verzi si brunet
Sanatos sa fie...ca nu aspectul conteaza...ieri eram putin emotionata...era ziua cand trebuia sa vina CM...si nu venise...azi mi-au trecut emotiile si am cazut in butoi...ca a venit. Deja sunt luni de cand astept si ma ingrijorez..of...poate e problema minora...dar 
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Roxana_G spune:
Andries, eu sunt sigura ca si-a meritat-o colegul cu pricina.
Dar ai dreptate ca nu toti suporta sa le zici verde in fata. Cat despre depresii, eu primavara sunt mai rau, cum vad soarele si iarba incoltind ma apuca asa niste stari contradictorii.
Gabriela, ce fete frumoase! Tare frumoasa e Sara, ne suparam ca i-o arati numai lui Michael.
Eu astept sa ies cu cumatra la plimbarica, sa vedem reducerile din Liberty. Asta da terapie de ridicare a moralului. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andries Ca sa nu mai spun ca l-am avertizat ca-n caz de problem'...ii las copiii spre crestere si educare si-mi pastrez drept de vizita |
De nu te-am cunoaste, poate te-am si crede!
Nu te-ar lasa pe tine inima sa-ti lasi mandrete de baieti la 'inamic'.
Dar, Maria, si eu cred ca iei prea mult asupra ta, cel putin asa se simte din postari...e nevoie de doi si sa construiesti o relatie, si sa o darami. Asa ca probabil ai si tu partea ta de vina, dar sunt sigura ca are si el multa vina acolo. Eu imi amintesc (,) ca tu stateai destul de bine, 2 si ceva din trei...dar nu ne-ai spus cum e evaluarea lui...sau nu i-ai facut-o? In plus, cand exista probleme, incerci sa gasesti o rezolvare, nu o portita de iesire afara din relatie...
==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Noua motivati-ne va rog absenta, ca iar au dat virozele in familia noastra. Mai intai tati care a fost rau si a ajuns la congestie pulmonara, acum Sara si cu mine. NOi suntem doar la oscilo si sirop de tuse, febra nu e mare, stam sa vedem cum evolueaza si speram sa scapam fara antibiotic. ASta e!!! |
Insanatosire grabnica tuturor membrilor familiei! Hai, sa treaca febra si sa scapati fara antibiotic!

==================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui claudia1178 Buna seara, Un an nou plin de sanatatea si bucurii si de la noi, chiar daca cu intariere, v-am citit, am vazut ca sunt papansi bolnaviori dar sper ca se vor insanatosi in curand... Va rog ceva................maine merg sa depun si eu dosarul pentru recalculare dar nu stiu ce ar trebui sa scriu in cerere.........va ro sa ma ajutati........... Multumesc! |
Claudia sper sa iti mai fie de folos informatiile. Informatiile despre dosar le avem de la Luy, pentru care ii multumim cu aceasta ocazie

DIRECTIA MUNCII SI PROTECTIEI SOCIALE BUCURESTI
Compartimentul de Asistenta Sociala
o Sediu : Str.Hambarului, nr.6, sector 2
o Tel/fax : 021/250.90.20, 021/250.90.21, 021/250.90.22, 021/250.90.23
o Program de lucru cu publicul : luni, miercuri si joi intre orele 9:00-15:00
Iata lamuriri despre documentele pe care trebuie sa le pregatiti:
Trebuie sa ai la tine urmatoarele documente ( 4 chestii ) :
-copie carte identitate titular indemnizatie
-copie certificat nastere copil
-adeverinta de la angajator cu veniturile nete din ultimele 12 luni inaintea nasterii copilului
-cerere in care soliciti recalcularea indemnizatiei
Adeverinta de venit nu este una tip, ti-o fac cei de la HR de la tine de la serviciu si trebuie sa treaca in ea veniturile tale nete cf statului de plata din ultimele 12 luni inaintea nasterii. Asta inseamna ca sunt incluse si primele. Maria e nascuta in august07 si am dus adeverinta cu lunile aug06-iul07. Adica nu se include si luna in care ai nascut.
Pe aceasta adeverinta nu trebuiesc trecute decat veniturile ( nu-i intereseaza perioade de CM sau alt fel de concedii ).
Cererea pt recalcularea indemnizatiei nu este tip, o scrie fiecare solicitant, insa ea trebuie sa contina:
- nume si prenume titular indemnizatie, domiciliu, serie si nr carte identitate, CNP, nr de telefon
- nume si prenume copil, CNP, domiciliu copil
- specificarea faptului ca doriti recalcularea indemnizatiei ca 85% din media veniturilor din ultimele 12 luni inaintea nasterii.
Singurele chestii la care s-a uitat persoana care a primit documentele : ca exista toate 4 ( cererea,copie CI, copie certificat nastere, adeverinta venit ), iar pe adeverinta de venit a verificat ca am trecut 12 luni inaintea nasterii ( a vazut in certificatul de nastere ca Maria e nascuta in august07 si s-a uitat daca pe adeverinta sunt trecute lunile aug06-iul07 )
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
Gabriela77 spune:
MUltumesc, Yaia!Hai ca merg pe mana ta ca ai gura aurita!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)
valentina_22 spune:
Gabi,
sa treaca durerea. Dupa mine durerile de masele sunt cele mai pacatoase!
bikmaria,ai dat dovada de foarte multa maturitate si multe dintre noi ar avea ce sa invete de la tine.Sunt sigura ca dupa acest episod neplacut, totul va merge bine intre voi!

Andries, am citit fabula. Ar trebui sa dea de gandit multora.
Roxana, am am ascultat farsa. E... haioasa, cel mai tare ma mira insa cat de naivi si usor de pacalit pot fi unii oameni!
Gabi, sanatate multa tie si Sarei. Sper sa va reveniti repede. Insanatosire si sotului! Am vazut pozicile,Sara este o dulceata!!!!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=8" target="_blank"> Clipe de viata 2008
claudia1178 spune:
Valentina si Papanash, multumesc mult , m-ati ajutat enorm....
Nu am mai ajuns la nici o primarie azi.......Teo a meau e pusa pe bocit......cred ca "sunt pe vine" o maseluta si un dintisor......asa ca avem program de urlat.....sotul nu a vrut sa stea cu ea....plnge din orice, nu-i convine nimic......of, of....
Incerc maine sa plec..........