*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)
Raspunsuri - Pagina 18
mimonix spune:
Acu' vad ca bebe aricel stie sa arate unde-l doare [soc
Iar ma scufund in butoi ca al meu nu arata nimic (bine, nici nu-l doare nimic
) Dar ochiu', de ce nu arata unde-i ochiu' 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
elara spune:
sa stii ca ieri chiar asta aveam de gand sa fac azi...dar am uitat. ![]()
numai ca pana sa dau send la ac meaj mi-am si sunat colegele asa ca sper sa am raspunsul cat de curand.
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Elara am si eu o rugaminte N-ai putea sa te interesezi tu si sa ne spui daca e adevarat ca a fost scos ROR-ul din schema de vaccinare obligatorie? Ca ma cam arde, acusi vine vaccinarea de 1 an ! OpleaseOpleaseOpleaseOplease![]() ![]() ![]() |
oplease, oplease, oplease si eu si eu si eu

Moaama ce discutie aprinsa am avut ieri cu pediatrul apropo de ROR si de vaccinul nou anti-HPV...Si mai era de fata si istetul de randunoi care a sarit de partea lui...A zis ala ca daca nu-i fac vaccinul de cancer de col Iuliei la 10 ani nu mai are ce cauta la noi in casa. I-am zis...hai sa asteptam noi sa faca ea 10 ani si vedem noi atunci cine isi va schimba parerea.
Dincolo de orice argumente medicale, cand in tari BOGATE ca SUA sau Anglia sau Germania etc etc vaccinul asta se plateste iar in saraca Romanie el se face gratis, nu am cum sa nu fiu suspicioasa...ca e vorba de politica...si de altele. Elara, corecteaza-ma daca gresesc! ma rog, deja am deviat...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Teo2rina spune:
Mimonix, si al meu n-are dinti, e stirb-stirb. fiecare copil stie sa faca ceva deosebit, are ceva in plus, ceva in minus. lasa cupilu' in pace si bucura-te in continuare cand descopera o frunza, un pai. 
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
elara spune:
mimo, hai sa ne consolam reciproc...
nici fi-mea nu arata nimic (e drept ca nici io nu am intrebat-o nimic...ca sa o stimulez...)
dar isi baga destilii in okii ma-sii cu o rabdare si atentie de cerecetaror si se distreaza tare cand ma vede cum abia clipesc...
Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele 
www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
natynic spune:
Ariel nu are nimic, doar ca s-ar putea sa-ti pape mai prost azi. Fetelor, intrebati-va si pediatrii dar eu pledez calduros pt pastilutele Vigantolletten, sunt MULT mai bune ca Vigantolul: 1)nu gresesti doza-nu scapa mai mult, nu se pierde nimic, sunt efervescente, se topesc instantaneu si au gust bun, pur si simplu ii bagi pastila in gurita; 2) se absorb se pare mult mai eficient ca vigantolul la unii copii, la Iulia e clar ca asa a fost; 3) nu taie pofta de mancare!!; 4) costa la fel dar nu se degradeaza in timp si nu trebuie sa arunci, ca la Vigantol.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
s-a scos ROR-ul din schema??? asta da veste buna! pt ca eu am bombanit si am balacarit "obligativitatea" asta la alex, pt ca ea avusese deja rubeola si nu voiam sa-i mai fac vaccinul. insa dr mi-a zis ca e obligatoriu si i l-am facut....si, surprize! a facut reactie la vaccin si o forma mai usoara, zic ei, de oreion....eu nu am facut diferenta intre "usor" si "greu" pt ca mie mi s-a parut identic....
karvol....hmmmm, ciudat. in anglia inca se vinde cu succes...ramane de studiat. la noi oricum, k. a fost apa de ploaie parfumata si am ales variantele adaptate. adica aromoterpaia cu uleiuri volatile luat din farma.
are care idee cum e cu paypal-ul pt cardurile noastre? eu mi-am facut deja card pe pers fizica, atat in lei cat si in valuta la brd si pe pers juridica la BT...si acum caut pe net si vad ca nu pot sa fac tranzactii???? ce naiba card imi trebuie ca sa platesc si eu ceva comandat de afara, prin PP? de credit, de diebit, am inteles ca VISA, dar cum? help!!!
mai exista randunele carora nu li s-a cerut nr de tel la depunerea dosarului de indemnizatie? mie nu mi-a cerut nimeni nimic! o cucoana menopauzata prematur, d-aia din categoria "lamaie" mi-a luat dosarul, l-a frunzarit si mi-a aruncat un bilet pe care era un nr de inregistrare....hac!
. am intrebat cat dureaza pana vad si eu un ban si mi-a zis "cat trebuie! nu aveti de ales! trebuie sa asteptati!" . colega ei de la alocatii, draguta, mi-a zis ca dureaza cam 60 de zile. de care zile? lucratoare, calendaristice? martiene??? urasc birocratia!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
elara spune:
naty, si eu sunt impotriva acestui vaccin pt cancerul de col uterin...
ceva..ca si "drobul de sare".... ca eu parca nu o s-o educ pe fi-mea...si nu orice HPV da cancer...si nu orice cancer e provocat de HPV...
si fiindca mi-a placut tare faza aia din "restul e tacere" de la cinema...o sa adaptez textul: " ceva e puturos in Ro" ....
edit: de fapt mi-a placut tot filmul......![]()
mimonix spune:
Elara si Marina
Am vrut sa exersez si eu cu el, am deschis o carte "ferma animalelor" zic sa-i arat si sa repet...
asa frumos e ilustrata ca nici eu n-am inteles care-i vaca si care-i calul
Am abandonat, ramane valabila aia cu scama si cu paiu' ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

N-ai putea sa te interesezi tu si sa ne spui daca e adevarat ca a fost scos ROR-ul din schema de vaccinare obligatorie? Ca ma cam arde, acusi vine vaccinarea de 1 an !