*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (195)
Raspunsuri - Pagina 19
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elara voi dati fluor la copii? Pediafluor sau Zimafluor? |
Nu, dar nu mai stiu de ce...am citit ca nu e bine

roza, roza...oricum Iulia are doar un dinte in crestere si alti 2 la poartaNaty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
ariel_7000 spune:
mersi naty de raspuns si asa tindeam spre vigantolleten sau cum ii zice...mereu am senzatia ca uleiul ala ramane pe recipient. deci azi o sa am liniste? nu mai urla sirena pompieriei ca moare de foame?:))
mimooooo, iar incepi???? cum sa-ti arate ca-l doare dintele, daca nu-l doare? zi mersi si fa plecaciuni! vrei sa-ti zica cineva ca-l doare ceva??? ti-l dau pe teo! retur garantat dupa 3 ore ![]()
si de zis, o sa zica!!! multe chiar. abia astept sa ti-o tranteasca "dar mai lasa-ma femeie in pace!!!"
de facut, o sa faca!!! atunci sa te vad:))
si...ce ai vrea tu sa faca? integrale? face ce si cat trebuie la varsta asta! voiai copil atomic, de ce nu l-ai facut berbec sa vezi ce inseamna? ![]()
elara si eu cu ochii scosi si pleoapele intoarse pe dos!!! si urechile lungite ca la magar! si nasul si narile latite ca la negri!!!
asta deja seamana a studiu anatomic....oare am viitor medic in familie?
ca fii-mea deja a declarat ca se face veterinar, ca ea nu se face dr de oameni, ca astia o bat la cap ![]()
naty, revin la tine. exact, pute rau treaba cu vaccinul ala! si insistenta pediatrului tau e ciudata....are procent ceva?
sau primeste ceva pt promovare?
eu asa am intrebat-o pe a mea de ce face atat lobby la laptele nan! a amutit ...
mda, parerea mea! eu nu ii voi face niciun vaccin anti cancer de col alexutzei, in primul rand pt ca nu se stiu inca efectele pe termen lung, in al 2 lea rand pt ca am ramas traumatizata de experienta prietenei mele cu vaccinul prost administrat sau ce o fi fost, de are acum copil de 14 ani cu panencefalita subacuta si ii numara zilele de trait...prefer sa ii fac o buna educatie sexuala si sa inteleaga riscul unei vieti haotice, din acest pct de vedere. fata mea deja stie ce e ala tampon, ce e aia menstruatie, ca bebele nu e adus de barza...sunt sigura ca la vremea potrivita a intelege ce inseamna un prezervativ si ce impact are asupra sanatatii ei.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
natynic spune:
Mimo, tare bine ti-a zis Marina!
Inca una si ma duc: eu nu mai folosisem scutece Happy de cand era Iulia f mica, pt ca venisera caldurile si erau tare groase...Acum de ceva timp eram cu Huggies (pe Pampers le URASC!-si nu pot uita ca de-alea avea cand a facut pielonefrita). Ei, cum n-am gasit la ultima incursiune in Carrefour Huggies (numai acolo le gaseam) am luat Happy nr 4 si am o surpriza extrem de placuta. Sunt incapatoare, subtiri si efectiv daca pui mana pe un scutec folosit nu se simte ud!! Recomand...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
blankar spune:
salutare!
Mimo mersi de raspunsuri!
Elara eu nu ii dau zyma fluor sau altceva ci
apa cu fluor
de la nestle e apa plata,si ii dau sa bea intre mese
sau in ceai
laptele ii fac cu dorna
cica daca incepi cu zymafluorul si uiti sa ii dai
e mai nasol pe urma
Blanka,mami de Eric si
6+cu Ana????
Teo2rina spune:
subscriu la scutecele Happy! si io am folosit Pampers o gramada de timp...
Marina, mamica in
de bebe Mihnea-Adrian
Poze noi cu bebe
www.flickr.com/photos/24464658@N08/?saved=1" target="_blank">Minunatie de bebe(adik POZE)
[b]Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
[blue][b]CUNUNIA CIVILA
ariel_7000 spune:
elara, nu dau fluor. stii ce inseamna asta? trebuie sa-i dai continuu pana la 14 ani si sa nu depasesti doza. daca depasesti doza se fac striuri gri pe dinti, ireversibile. daca nu-i dai continuu apar explozii de carii....plus ca este un medicament sistemic!!! adica se plimba fluorul ala prin tot organismul...si ajunge la creieras, unde am inteles ca strica circuitele...cica pocneste la greu in neuroni...
dar intr-o lume dominata de glutamati, care fac la fel, ce mai conteaza?
recent am vb cu cineva in domeniu despre povestea asta si mi-a zis ca NU! ca se poate varianta de aplicatie locala, adica gel fluorizat, aplicat pe linguri speciale. daca vrei detalii...hai pe mess, ca oricum ma chinui de o ora sa-ti raspund la pm si nu reusesc:)) are teo grija de mine:))
mimooooooo, lasa mai vaca si calul! esti durere!!
si
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
ariel_7000 spune:
marina, scuze!!! bine ai revenit!!! chiar ma intrebam ce-i cu tine si cu inca alte fete! tare dule pustiul si .... mareeee! iar mami draguta si cu niste ochi superbi!
mussara o fi ok? stiu ca avea probleme mari....nu a mai scris nimic!
votez si eu pt scutecele happy! insa dragostea mea e tot pt libero! cat despre pampers....hrrrrr. mai ales ca nici macar nu au avut bunul simt sa-mi raspunda la cererea de colaborare (p&g)....bine, nici aia de la bella nu au facut-o....
si
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ariel_7000 mimooooo, iar incepi???? cum sa-ti arate ca-l doare dintele, daca nu-l doare? zi mersi si fa plecaciuni! vrei sa-ti zica cineva ca-l doare ceva??? ti-l dau pe teo! retur garantat dupa 3 ore si de zis, o sa zica!!! multe chiar. abia astept sa ti-o tranteasca "dar mai lasa-ma femeie in pace!!!" de facut, o sa faca!!! atunci sa te vad:)) |

Maaai, acu ma prind...Vladutu e Varsator de-al meu...ma rog, Tuchi s-ar putea sa ma contrazica dar regula e ca noi astia nu le avem foarte tare cu vorbitul sa stii. Majoritatea exemplarelor pe care le cunosc respecta regula asta. Asa incat Vladut va mai cujeta muult in sinea lui si cand va grai va fi adaaaanc si esential!
Ariel, daca obtii colaborare cu Libero eu ma bag, imi plac de asemenea mult dar, pe langa ca sunt cele mai scumpe, se gasesc fff greu...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
elara spune:
multumesc de raspunsuri.
nici eu nu ii dau fi-mii fluor, ca tot pe voi stiu ca v-am intrebat and avea fi-mea 2 luni si m-ati speriat dar ma gandeam ca s-a schimbat ceva.
stiu ca am intrebat si stomatoloaga mea atunci si ea zicea sa ii dau de la 6 luni vigantol cu fluor...dar nu am facut-o...
ariel, in gura nu te cauta? pe mien si in gura vrea sa ma scobeasca dar nu o las eu..ma feresc mereu..dar tot prinde ea o buza putin si se distreaza...![]()
multumesc de invitatia pe mess dar o sa o declin ca tocmai am culcat picea si am un prost obicei sa tastez cu zgomot.....si daca prind sa intru pe mess facmai rau ca David al Ioanei...
asa..aici ma mai controlez..cat de cat...
...de cand zicsa-mi iau o tastatura mai silentioasa... si lunar s-au gatat banii pana sa iau
..da' pan la urma tot imi iau..
dar cica nu trebuie sa nu se auda chiar nimic ca e periculos...creierul cica e dependent de acel clic si dac nu-l aude va forta degetele sa apese tot mai tare....si cica poti face nush ce probleme la articulatii, la degete...am citit pe un forum ed specialitate...
cica in SUA nu s-au incheiat procesele intentate ed secretare angajatorilor lor pt ceva legat ed masinile da batut...de pri anii 70 parca...
elara spune:
eu folosesc doar pampers...adik..nu eu..intelegeti
...fi-mea...
si nu are probleme
am folosit vreo cateva happy primite cadou si altadata un pachet mic ca nu gasisem pampers. nu m-au impresionat. cum zice si naty..cam groase. dar cica asta s-ar fi remediat.
insa nu mi-a pacut ca au gaurelele alea parca prea mari...parca sta tot cu kk pe fund...