LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

fetelor, dau copy/paste unui mesaj pe care l-am scris ieri dar n-am mai apucat sa-l postez...

Laura, am vazut poze cu Eleni care exploreaza casa nanutei, cu Dimi clovn, cu Dimi pompier atat de serios de cred ca ati murit de ras pana sa-i faceti pozele, cu cei doi fratiori care dorm impreuna asa frumos de cred ca-ti vine sa stai sa-i privesti si sa te minunezi... »oare ai nostri sunt ?! »... nu ? // super faza cu oja si cu mama telenovelista hihi...buna de povestit si copiilor si nepotilor

Miha74, felicitari pt sarcina ! sa fie un bebe sanatos si tu sa ai sarcina usoara ! iar Matei sigur va recupera in scurt timp si va fi un copil minunat ! pt ca e al vostru ! si e tare norocos sa aiba parinti asa grijulii si implicati !

Lala, am vazut si eu pozele, ai doi baieti superbi ! si ce frumos se joaca ei impreuna mai-mai... iar Andrei are o pleata... sa-ti traiasca amandoi !

Ema, oricum nu prea avem petitori asa ca...e loc

Nour, felicitari pt sarcina! Sa fie ce-ti doresti tu si mai ales sanatos si norocos!

Pupam pe Mateias bolnavior sa se faca bine ca are multa treaba ! o pupam si pe Ereena sa fie tare !

Dana, fii tare si mai ales optimista, bebe e ff bine si tu trebuie sa fii linistita sa iasa rezultatelel bine tinem pumnii sa nu se lase cu insulina !!!!!!!

Am citit si eu despre tragedia de la ian-feb 2009 si m-am intristat si eu ca si voi... nu pot decat sa-mi imaginez ce e in sufletul acelei femei atat de incercate acum...si tot n-as reusi sa ma apropii macar de realitate.

Creata, felicitari pt primii 3 pasi ai Mariucai ! la mai mare ! si poate te prinde pe faza sa-i imortalizezi pe urmatorii, mai stii ?!

Alina (Ioanact), am vazut poze cu Ioana printesa cu rochitele de tot felul, cocheta foc! E frumoasa si haioasa cu mutritele ei! Aaa, da, si parul parca ii e dat cu gel hihi ii faci freza ? superb tortul !

iar pt azi:

La multi ani!!! Calin Alexandru, Sofia Elena, Vanessa Maria

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

gabritza, am patit-o si noi, am zis ca de la spanac, da' dupa doua zile dandu-i cu gel prin gura ca nu stiam ce are de plange si nu doarme am dat de un coltisor.

nu pot sa te ajut cu remediul, i-am dat cu eozina, un fel de violet de gentiana, zicea si Dana de el, pe la noi nu se gaseste. iar eu sunt in constanta. si peste bepanthene. doar asa i-a trecut.
incearca si asa, pupam fetele.

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
viata e complexa
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA mie aici mi s-au masurat IR-urile doar in trimestrele 2 si 3.Cred ca nu are sens sa iti faci probleme mai ales ca si fetele ti-au spus ca nici la noi majoritatea dr nu dau importanta acestor valori in primul trimestru.RAMONA sper sa-i treaca repede febra puiutului.VEN ma bucur ca ai revenit.Mi-am comandat si eu suzeta monobloc de la Chicco pe care o avea MATHIAS si sper ca bebe sa o accepte.MONICA,SHOSE multumesc ptr raspunsurile in legatura cu uscatorul.Un pupic si o floare tuturor celor care mi-au admirat burtica Madalina,Monica,Ramona,Eliza,Ven,Lala,Nemary.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Alina din Constanta

Chiar inainte sa dispar eu de-aici din motive ca am ramas fara net, tot tu ai provocat o intreaga discutie pe seama unei glume nevinovate de-a Cretei (sau de-a CREATEI, cum ii spui tu)

Si atunci toata lumea iti batea apropo-uri mai mult sau mai putin subtile prin care sa te faca sa te potolesti si tu nu si nu, trebuia sa ai ultimul cuvant
Ma intorc acum dupa mai mult de o luna si pic in mijlocul unei discutii care m-a lasat cu gura cascata.

Fata mea, ceea ce ai spus tu este de o stupizenie si de o lipsa de sensibilitate crasa si stau sa ma intreb daca o faci fiindca esti mult prea naiva/stupida sau esti de o rautate iesita din comun ori esti atat de habotnica incat nu mai stai sa te gandesti la sentimentele unor femei care si-au pierdut copiii si a caror unica mangaiere este ca ei ii privesc de sus unde le este mai bine fiind ingerasi.

Pe un forum de mamici unde aproape toate femeile au avut cate o problema, fie sau luptat cu infertilitatea, fie au avut sarcini grele si s-au luptat cu disperare sa isi salveze pruncii nenascuti, fie au pierdut sarcini, fie le-au murit ingerasii (DA, ingerasii, orice ai spune tu in habotnicia ta) tu vii si atragi atentia ca nu, acei copilasi nu au cum sa ajunga vreodata in rai, etc.

te-ai pus vreodata in locul acelor mame? Cum te-ai fi simtit tu atunci? Poti macar sa iti imaginezi cum resimte o astfel de femeie vorbele tale? Sau atat de mult iti doresti sa fii in centrul atentiei si sa ai ceva de spus in afara de sufocantul laitmotiv : "am pus poze cu ioana, iata un filmulet cu ioana" cu care ne-ai intoxicat pe toate? Si fiindca fetele de-aici sunt niste adevarate doamne, finute si delicate, fiindca e cunosc de doi ani de zile si stiu cum sunt, si-au inghitit orice comentarii ar fi avut ca sa fie bine. Dar nu se mai poate, draga mea. Pe subiectul acesta al mamicilor de ian feb 2008 nu a fost niciodata cearta si scandal pana sa apari tu, cu exceptia unuia singur pe care nu-l mai pomenesc acum si care a fost repede stins tocmai din motivele de mai sus, ca suntem o mana de fete sensibile si care vrem sa ne intelegem.

Dar cu tine nu se mai poate, esti de o stupizenie rar intalnita care nici macar nu-si da seama cand e cazul sa taca. Si spun asta cu riscul sa primesc avertisment de la moderator, in conditiile in care sunt membra a acestui forum din 2005 si in afara de tine nu m-am mai contrazis cu nimeni.

In incheiere vreau sa te avertizez sa nu cumva sa incepi sa ma bombardezi cu PM cum ai facut cu Doc pentru ca daca ea a fost suficient de doamna cat sa nu-ti ridice poalele in cap, crede-ma ca eu las domnia la o parte si postez pe forum orice mi-ai trimite pe PM.

Roli , te rog sa ma scuzi ca am reluat discutia in ciuda rugamintilor tale repetate dar chiar nu ma puteam stapani, mi-a ajuns pana peste cap. Pot accepta prostia nevinovata dar prostia combinata cu trufia e dinamita curata!

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Angelique bine ai revenit. Dupa ce povestesti tu acolo mie imi arata ca tocmai a avut o mica roseola...nu am auzit pana acum de bubite de la febra.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, Lala, la roseola m-am gandit si eu dar e posibil sa nu tina bubitele decat o singura zi?

Inimioara mea
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Angelique, bine-ai revenit!
si Maya a patit la fel, febra ff mare 4 zile apoi eruptie pe cap, burta si spate care a disparut dupa 1 zi. ganglionii nu erau inflamati ca la pojarel asa ca eu m-am gandit tot la roseola. dr a zis ca n-a vazut niciodata diagnostic de roseola pus de cineva asa ca...a ramas un mister. cert e ca i-a trecut si n-a mai avut nimic. pupam pe Pupi cel mamos si delicios

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra 0-6 luni
Maya 6-12 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Angelique bine ai revenit. Dupa ce povestesti tu acolo mie imi arata ca tocmai a avut o mica roseola...nu am auzit pana acum de bubite de la febra.

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Roli, Lala, la roseola m-am gandit si eu dar e posibil sa nu tina bubitele decat o singura zi?

Inimioara mea
zicolorata

ANGELIQUE ma bucur ca aveti din nou internet.Si Vanessa a facut febra 40 dupa care i-au iesit niste bubite mici si rosiatice pe tot corpul.Bubitele i-au tinut doar o zi si initial m-am gandit la o iritatie de la gelul de dus pe care i-l schimbasem dar pt ca facuse febra am mers cu ea de urgenta la dr si mi-a confirmat ca e roseola.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

noi nu am mai ajuns la spital.febra nu a mai avut deloc.kk a mai facut de 2 ori.nu mai e asa apos dar inca pute a acru.acu problema cea mai grava e cu iritatia de la fundulet/pasa.
e iritata foarte rau are bubite deja pe toata suprafata.nu suporta schimbarea pampersului.nu mai zic de spalat,imbracat.mie si groaza sa ma duc cu ea la dr.mie groaza ca o chinui cu imbracatu/dezbracatu si sa nu puna mana dr ca selasa cu tipete.
de mancat manaca orezul fiert cu o pofta de zici ca e friptura
dar nu mai pot sa o aud plangand
mi s-a rupt sufletu azi la fiecare pampers.si au fost vreo 10!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Ma bucur ca Daria nu a mai facut febra si sper sa ii treaca repede iritatia.Incearca totusi cu violetul de gentiana si cu crema Cicalfate de la Avene.Eu peste stratul de crema am pus si putina pudra si la noi a trecut destul de repede.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Buna seara zuzelor!

Ange - uelcom back! Ai un pupik scumpik foc!

Doculetz - mama sa ne fii pe aproape si la adolescenta clopoteilor, ca atunci nu ne vei spune doar de prin carti citite, ci si din viatza traite

Dana - ti-am vazut burtica si m-a apucat nostalgia, dar pe-al 3-lea nu cred ca-l mai fac Oricum - esti frumoasa foc!si grasa deloc...nah c-am facut si rima

Ema - felicitari pentru bebe mic din burtik! sa fie sanatos!

Adrianka - vazut poze de flacau frumos si tort yummmmi

Laurici - sa o pape mama pe ea de harnicutza...ce m-a distrat poza in care sta in cutie ca-n barca

Gabritza - rezonez cu tine referitor la ingrijorarea pentru pruna feteicaci si a Stefaniei e la fel...ba pardon, din seara asta de cand am dat-o cu violet de gentiana e o pruna autentica ...adica violet Lasand gluma la o parte, daca nici cu asta nu trece...numai medicul ne poate lamuri ce-i acolo, daca mai vede ce-i acolo

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Dana, multumesc mult. Sa stii ca exact asa a fost, inseamna ca banuiala mea initiala a fost cea corecta. Ma bucur ca esti bine, nu am apucat sa citesc decat capitolul acesta si chiar ma intrebam cum esti. Nu-mi vine sa cred ce putin mai ai.

Am aflat ca si Emabucuresti e gravi si ii doresc din tot sufletul sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.

Mai e cineva gravi si nu stiu eu?? Va rog puneti-ma la curent cu noutatile!

Inimioara mea
zicolorata

Mergi la inceput