LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Razvi facut un pic de febra azi pe la 20, 38,5.I-am dat 3 ml de nurofen si vad ca nu mai are.Acu ma mai invart un pic pe aici sa-l mai verific sa nu creasca cumva.
Alte simtom nu are infara de o maraiala care e foarte rara la el.De mancat manaca, nu am treaba.Daca ma iau cu el la joaca uita de maraiala si rade si se distreaza cu mine, cum ma duc de langa el cum incepe iar maraitul.
Deocamdata doarme de pe la 21.Cred ca e mai bine.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Poate va face si voua SURPRIZA si ii va iesi un dintisor..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gataaa, avem iar net!

Am venit si noi, ratacitii, inapoi. de azi avem din nou net si sunt super incantata ce repede merge fata de cel vechi pe care il aveam.

Despre noi... nu ne.a fost tocmai bine zilele astea, ii ies 4 masele odata - premolarii si de joi au urmat 3 zile groaznice, in care n-a mancat nimci altceva decat titi, cu febra si dureri ceva desperiat, ce era el mamos inainte a devenit si mai si, numai si numai cu mine si numai si numai in brate lipit de mine, urla ca din gura de sarpe la oricine altcineva si totul a culminat sambata pe la ora 5 cand mi-a adormit in brate si deodata a inceput sa tremure din tot trupusorul si gurita toata ii tremura si cand i-am luat temperatura avea 40 grade. Am vb la tel cu dr si mi-a spus ca probabil are si un virus ceva ca de la dinti nu avea cum sa faca 40 febra, din fericire dupa 3 transe de antitermice date la 4 ore a cedat febra si nu a mai facut alta. ieri, insa avea tot spatele, pieptul si burtica acoperite de bubite mici, mici, ca spuzit si ma gandeam sa vezi ca am pus-o cu vreo boala a copilariei dar azi au disparut si dr a spus ca au aparut de la febra ff mare pe care a avut-o.

Povestea de la mot si poze am pus pe blogul de la semnatura.

In paralel am citit ca iar s-au purtat discutii aiurea-n tramvai pe-aici dar pentru asta mesaj separat ca nu vreau sa stric mesajul meu de bun regasit

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ma ingrijoreaza Ellenuta & Eva, nu a mai zis ce e cu febra aia mare...sau a zis si am sarit eu mesajul?

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

noi nu am mai ajuns la spital.febra nu a mai avut deloc.kk a mai facut de 2 ori.nu mai e asa apos dar inca pute a acru.acu problema cea mai grava e cu iritatia de la fundulet/pasa.
e iritata foarte rau are bubite deja pe toata suprafata.nu suporta schimbarea pampersului.nu mai zic de spalat,imbracat.mie si groaza sa ma duc cu ea la dr.mie groaza ca o chinui cu imbracatu/dezbracatu si sa nu puna mana dr ca selasa cu tipete.
de mancat manaca orezul fiert cu o pofta de zici ca e friptura
dar nu mai pot sa o aud plangand
mi s-a rupt sufletu azi la fiecare pampers.si au fost vreo 10!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

noi nu am mai ajuns la spital.febra nu a mai avut deloc.kk a mai facut de 2 ori.nu mai e asa apos dar inca pute a acru.acu problema cea mai grava e cu iritatia de la fundulet/pasa.
e iritata foarte rau are bubite deja pe toata suprafata.nu suporta schimbarea pampersului.nu mai zic de spalat,imbracat.mie si groaza sa ma duc cu ea la dr.mie groaza ca o chinui cu imbracatu/dezbracatu si sa nu puna mana dr ca selasa cu tipete.
de mancat manaca orezul fiert cu o pofta de zici ca e friptura
dar nu mai pot sa o aud plangand
mi s-a rupt sufletu azi la fiecare pampers.si au fost vreo 10!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Cu violet de gentiana sau albastru de metil ai incercat?
De preferat violetul dar amandoua au antiseptic in ele si desi murdaresc infiorator in 24 de ore usuca bubitele si omoara microbul ce le intretine .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Angelique bine ai revenit. Dupa ce povestesti tu acolo mie imi arata ca tocmai a avut o mica roseola...nu am auzit pana acum de bubite de la febra.

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Gata pe ziua de azi, ma retrag la TV la Badea sa ma distrez un pic.
Noapte buna!

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Ma ingrijoreaza Ellenuta & Eva, nu a mai zis ce e cu febra aia mare...sau a zis si am sarit eu mesajul?

BAIETII MEI IUBITI

pana in pranz Eva nu mai facuse febra, Eu sper ca sunt ok .

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADRIANKA spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicaa
Adrianka ce poze frumoase! Mai si tortul ala e fantastic de vesel! Mi s-a facut asa brusc un chef de mare si soare cand l-am vazut. Tare tare reusit!

Multumesc frumos, Monica...A fost un tort reusit, dar imens....am tinut o saptamana din el

O pup pe frumoasa Clara si pe mamica ei!

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)

www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS

Gataaa, avem iar net!

Am venit si noi, ratacitii, inapoi. de azi avem din nou net si sunt super incantata ce repede merge fata de cel vechi pe care il aveam.

Despre noi... nu ne.a fost tocmai bine zilele astea, ii ies 4 masele odata - premolarii si de joi au urmat 3 zile groaznice, in care n-a mancat nimci altceva decat titi, cu febra si dureri ceva desperiat, ce era el mamos inainte a devenit si mai si, numai si numai cu mine si numai si numai in brate lipit de mine, urla ca din gura de sarpe la oricine altcineva si totul a culminat sambata pe la ora 5 cand mi-a adormit in brate si deodata a inceput sa tremure din tot trupusorul si gurita toata ii tremura si cand i-am luat temperatura avea 40 grade. Am vb la tel cu dr si mi-a spus ca probabil are si un virus ceva ca de la dinti nu avea cum sa faca 40 febra, din fericire dupa 3 transe de antitermice date la 4 ore a cedat febra si nu a mai facut alta. ieri, insa avea tot spatele, pieptul si burtica acoperite de bubite mici, mici, ca spuzit si ma gandeam sa vezi ca am pus-o cu vreo boala a copilariei dar azi au disparut si dr a spus ca au aparut de la febra ff mare pe care a avut-o.

Povestea de la mot si poze am pus pe blogul de la semnatura.

In paralel am citit ca iar s-au purtat discutii aiurea-n tramvai pe-aici dar pentru asta mesaj separat ca nu vreau sa stric mesajul meu de bun regasit

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Bine ai revenit
Se poate sa fi fost o febra eruptiva dar se poate si un pui de roseola infantum.Si Andrei tot aproape de 40 a facut febra dar pe el l-a tinut doar 24 de ore apoi a erupt iar pana seara a fost ok.
Wow cate maselute ii ies puiului.
Pupam frumosul mic.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput