LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 14
beinazutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ginnette
Super! Si i-ai luat si rochita? Roxana si Adela - 09.12.2007 !Buburuza de 1 an Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
draga mea costumatia cu absolut tot o aduce nasa ca rupem si turta fetei. pai...
Lala_D spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui alina023
Mesajul asta l-am scris aici din greseala. Vroiam sa-l scriu la "Perlute" Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008 poze Luca nazdravan ![]() poze Ana mica ![]() Povestea nasterii Anei ![]() |
Atunci sa gresesti mai des

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
aurel_cris spune:
CALIN ALEXANDRU
SOFIA ELENA 
VENESSA MARIA
Sa cresteti mari si sa fiti fericiti puiuti frumosi.
CREATA ma bucur ca Dani a avut asa succes.
Beinazutza felicitarii pt primii pasi![]()
ANDREEA urata patanie,cum am citit am si cautat ce trebuie sa faci daca se intampla asa ceva Doamne fereste.Oricum am vazut ca a postat si scumpa noastraLALA_D ce trebuie facut.Am vazut pozicile vostre,sunteti niste scumpi.
Multa sanatate DARIEI,SOFIEI SI TUTUROR CLOPOTEILOR BOLNAVI.
HONEY ma bucur ca AJ este mai bine,spor la invatat.
GINNETTE te rog eu ca imi esti draga nu iti mai face atata rau singura gandind asa,ai o fetita superba.Eu nu imi pun niciodata probema de ce fetita mea nu face asta sau asta,o va face sunt sigura in ritmul ei.
DOCDECAPimi place cum spui lucrurilor pe nume
ALINA scuze,La multi ani scumpei nostre Ana Antonia pt Sf. Anton.
DANONIQUE arati super ,o sa ai un bebe sanatos si frumos ca voi,sa dea DD ca analizele sa fie ok.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Primul
18.11.08 Al doilea
5.12.08
roli25 spune:
Ne-a alungat ploaia in casa
si acum doarme ca ultimul om in carucior pe hol, imbracat, am deschis geamul si am inchis caldura sa nu transpire. Ca nu pot sa-l iau din carucior ca imediat face ochi
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
creata2008 spune:
Avem 3 sarbatoriti astazi!
"LA MULTI ANI!" DRAGII MEI SOFIA, CALIN SI VANESSA! De Sofia am aflat de la Irina si nasterea ei ne-a prilejuit o mare sarbatoare. Alturi de Diana am facut sport si asteptam ca micul Calin sa se nasca, apoi am vorbit in maternitate. Trei clopotei asteptati si doriti, care si-au bucurat parintii inca din primele minute de viata. Sa aveti parte de o aniversare frumoasa, sa alegeti ce va "sufla" ursitoarele la urechiuse si sa fiti fericiti!
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
honey79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui creata2008 Avem 3 sarbatoriti astazi! Creata 1 cu Creata 2 |
4 Cretzulinule !!

[Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
ramonab spune:
Dana, da nu mie se pare ca esti grasa chiar deloc?Cum de ti s-a spus ca ai luat prea mult in greutate.Nu se vede deloc.Esti foarte faina chiar.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
creata2008 spune:
Evident, Bea si Mariuca, surori din prima zi, surori la veselie, la mofturi si acum surori la mers! Pupam fetele si asteptam filmari cu multi-multi pasi! 
Am vazut ca sunt multi clopotei bolnavi, e groaznic ce se intampla... Sper sa se refaca repede si usor!
Am vazut o burtica mare si frumoasa si o mamica absolut superba!!! Dana, esti foarte frumoasa, sincer iti spun!
Monica, am mai incercat sa las un mesaj pe blog si tot nu mergea. Poate te uiti in setari, ca nu stiu de la ce ar putea fi.
Si noi vom avea petrecerea sambata, maine ma duc cu mama mea la shopping, azi comanda Dani tortul, iar sambata pe la 12 e adunarea. Vineri, de ziua Mariucai, vrem sa iesim toti 3 in oras sau in parc, sa ne plimbam si sa ne bucuram ca avem fetita mare.
Creata 1 cu Creata 2
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
alina023 spune:
Cristina, Lala, Gabby 
Pentru cine are timp si chef de perlute: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59032&whichpage=1
Plec acasica...m-a secat iar sefa azi 

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
ginnette spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris GINNETTE te rog eu ca imi esti draga nu iti mai face atata rau singura gandind asa,ai o fetita superba.Eu nu imi pun niciodata probema de ce fetita mea nu face asta sau asta,o va face sunt sigura in ritmul ei. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaPrimul 18.11.08 Al doilea 5.12.08 |
ici la printesa.Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela