LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (176)
Raspunsuri - Pagina 13
honey79 spune:
Ziua buna,zuzulici.
Primo :

LA MULTI ,MULTI ANISORI !!!! FRUMOSI SI FERICITI, ALATURI DE FAMILII CLOPOTEILOR CARE ASTAZI IMPLINESC PRIMUL ANISOR DIN VIATA : SOFIA,VANESSA SI CALIN !!!

LA MULTE LUNITE SI IN CURAND ANISORI SI PUIULUI MEU SCUMP SI DRAG, AJ !! (fa-te bine, dragul mamii, ca sa ne putem alerga iarasi prin casuta si sa radem cu gurita pana la urechi).

Secundo :
Multumim tuturor zuzicilor care s-au gandit la noi si ne-au trimis ganduri si urari de insanatosire.
Ieri tati a stat cu puiul acasa.S-a simtit putin mai bine, nu a mai facut febra, iar pana spre seara, kkuta parca incepuse sa arate mai normal.
N-am ajuns la doctor. N-ar avea rost aici, caci ne-ar spune sa facem exact ce am facut.Ba chiar mai putin.Deh, ei nu cred in.. chestiile babesti gen... frectii sau treburi cu otet (chiar sotul se uita ciudat la mine, dar cand a fost si el bolnav, racit,etc si l-am tratat asa, i-a prins bine, desi..mereu comenta).
Am invatat mai multe chestii de la voi, decat de la astia de-aici.
Terto:
Stiu, stiu... n-ar trebui..dar ete, ca ma mananca limba: Alina de CT: mie imi pari o fire foarte insensibila.Cum poti sa faci o asa afirmatie? Nu conteaza numai emoticonul.Conteaza si afirmatia.Iar a ta a fost trantita exact ca o balega,scuza-mi franceza.
Multumeste-i lui Dumnezeu ca esti sanatoasa si ca pitica ta e si ea sanatoasa si, roaga-l sa va tina asa. In asa momente,numai de afirmatii ca ale tale, reci si fara compasiune, au nevoie parintii sa auda. Cat despre scuze, pffff....nu prea le cred.Parerea mea,hac!
Pup si..revin. 
[Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
danonique spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza DARIA NU E BINE.urla intr-una,iritatia de la fundulet arata foarte urat.nu suporta sa o ating.si la ultimul pampers mi sa parut ca sunt si niste firicele mici de sange.sunt si singura acasa cu ea si nu pot face nimic![]() ![]() innebunesc ![]() ![]() ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
si sper sa treaca cat mai repede.Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert
gabrittza spune:
roxana nu mai are febra deloc.dar ma limitez la masuraraea cu mana care pana acu nu a dat gres.este imposibil sa iau cu termomertul intrarectal pt ca ea urla numai cand o dezbrac/imbrac nu mai zic de atins pielea sau bagat termometru.
acu imi face bau-bau 
zau ca innebunesc
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
danonique spune:
HONEY ma bucur ca AJ e mai bine si imi pare tare rau sa aud ca sistemul medical de acolo te nemultumeste.Si ptr ca azi puiutul implineste 11 luni ii dorim
.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
29+
http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
honey79 spune:
Eu imi fac tema la engleza, caci in 2 ore am ..curs... dar mai citesc si pe aici.
Gabrittza... vroiam sa iti spun ca, zilele astea, cat AJ a fost si el bolnavior, cu kk acid, s-a iritat si el la fundulet, iar... "punguta cu 2 bani" era rosie rosie, de nu suporta nici pudra de talc.Ce-am facut: dupa nspe feluri de creme, de toate natiile.... am recurs la... scutecele de bumbac.Ma rog, aici sunt niste fasii dreptunghiulare de bumbac,nu-s ca scutecele pe care le stiu eu de pe vremuri de demult, din Romania.
Anyhow... puneam pampersul, apoi impachetam in 4 "scutecul " de bumbac (peste pampers) si, abia apoi puneam copilul. Astfel, pielea lui nu mai intra in contact cu materialul pampersului.Si..pudra la greu.
Ce ne-a mai invatat o asistenta: baita la fundulet cu, o cana de otet in ea (in cadita).
Intr-o zi, si-a revenit.
Edit, caci am trimis prea repede:
Vroiam sa mai spun ca, febra si diareea POATE fi si de la dinti.Nu e o regula general valabila,dar se poate intampla.Ni s-a intamplat noua, cu primul dintisor,daca va amintiti,cand a avut peste 39.
Si atunci stiu clar ca a fost dintele de vina, caci a durat doar o zi , iar a doua avea deja dintisorul.
Anyway... doresc sanatate tuturor,insanatosiri grabnice si..numai bine.
PS: Multumim si tuturor zuzicilor care ne-au zis "la multe lunite".Pupam pe fiecare in parte si imbratisam cu drag.
[Cum crestem
Vali
gabrittza spune:
o sa incerc cu scutece si eu si cu otet in cadita.
otet otet?nu de mere,nu?
multumesc
| citat din mesajul lui honey79 Eu imi fac tema la engleza, caci in 2 ore am ..curs... dar mai citesc si pe aici. Gabrittza... vroiam sa iti spun ca, zilele astea, cat AJ a fost si el bolnavior, cu kk acid, s-a iritat si el la fundulet, iar... "punguta cu 2 bani" era rosie rosie, de nu suporta nici pudra de talc.Ce-am facut: dupa nspe feluri de creme, de toate natiile.... am recurs la... scutecele de bumbac.Ma rog, aici sunt niste fasii dreptunghiulare de bumbac,nu-s ca scutecele pe care le stiu eu de pe vremuri de demult, din Romania. Anyhow... puneam pampersul, apoi impachetam in 4 "scutecul " de bumbac (peste pampers si, abia apoi puneam copilul. Astfel, pielea lui nu mai intra in contact cu materialul pampersului.Si..pudra la greu. Ce ne-a mai invatat o sistenta: baita la fundulet cu, o cana de otet in ea (in cadita). Intr-o zi, si-a revenit. [Cum crestem Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali |
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! 
Gabby
si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
ginnette spune:
| citat din mesajul lui danonique Mi-am facut cateva poze in oglinda cu burtica si le-am pus in albumul "bebe 3". Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 29+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.pngpoze albert |
Arati tare bine

Si nu esti grasa, cum ziceai, zilele trecute!
Sa ne zici de rezultate!

Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
| citat din mesajul lui gabrittza roxana nu mai are febra deloc.dar ma limitez la masuraraea cu mana care pana acu nu a dat gres.este imposibil sa iau cu termomertul intrarectal pt ca ea urla numai cand o dezbrac/imbrac nu mai zic de atins pielea sau bagat termometru. acu imi face bau-bau ![]() zau ca innebunesc ![]() LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Dak nu mai are febra e bine - urmareste-o, ca febra creste seara.
Si, fetele ti-au spus si 'leacuri babesti' - parca era si violetul de gentiana?! nu stiu sigur, poate e vre-o fata on-line, care l-a folosit.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
honey79 spune:
Gabi - eu am pus otet otet.Nu l-am tinut mult in baita, doar cat..sa se inmoaie pielicica.
Iar, la fiecare schimbat de scutec, in loc sa folosesc , ca de obicei, servetelele umede, luam un prosopel si, la chiuveta, il...spalam cu apa calduta.Apoi il lasam asa, liber sa se usuce... eventual... prin presare, cu un alt prosop moale, ajutam la uscarea funduletului si-a "pungutei cu 2 bani".
Va pupic.
Merg la scoala si apoi, la cumparaturi (sa-mi gasesc o bluza/camasa office si o pereche de pantofi maro.
[Cum crestem
Vali
alina023 spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui gabrittza m-a amuzat de cand am citit data trecuta si am vrut sa iti zic ca sunt sigura ca te-a topit!sa tin minte sa ii spun si dariei cine e mama focului. pt Luca
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! ![]() Gabby si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
Mesajul asta l-am scris aici din greseala. Vroiam sa-l scriu la "Perlute"
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei

DARIA NU E BINE.urla intr-una,iritatia de la fundulet arata foarte urat.nu suporta sa o ating.si la ultimul pampers mi sa parut ca sunt si niste firicele mici de sange.sunt si singura acasa cu ea si nu pot face nimic