Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brie spune:

Neata mamici,

am fost la dr la echo sold, totul e in parametrii si in limite normale. Din punctul lui de vedere copilul este absolut normal, dar tinand cont de faptul ca eu am avut displazie de sod cand eram mica, ne-a recomandat sa consultam si un dr ortoped.

ce frumos e afara....cred ca iesim la o plimbare !

http://good-times.webshots.com/album/568609067qLFmHR

Mama a doua minuni Androniki (22.11.2008) si Brianna (03.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

buna fetelor.am lipsit o perioada,dar am avut calculatorul stricat.
stiti ca va spuneam ca BB al meu face kk cu singe ,la analize nu a iesit nimic.mai rau este ca are pielea uscata si dr a spus sa nu ii mai fac baie zilnic.nu vad legatura,dar nu i-am mai facut.e la fel.si ce ma deranjeaza mai mult e ca mi-a luat numai 2 cm in inaltime luna astaiar eu cred ca e din cauza ca nu ii mai fac baita zilnic.i-am facut si testul de alergii ,iar acum asteptam rezultatul.
noi inca ne luptam cu crampele,nu stiu ce sa mai fac,va rog daca stiti un site de unde pot comanda INFACOL ca nu sunt sigura ca aici se gaseste.se chinuie atit de tare sa traga basinele de urla mereu.nu mai tin minte de cind nu am dormit si eu 4 ore legate noaptea.credeam ca tin colicii pina la 3 luni dar se pare ca noi facem parte din acel procent in care colicii tin pina la 6 luninu stiu ce sa ii mai fac.o sa incerc si eu sa recuperez sa fiu la curent cu ce s-a mai discutat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Otiliav, eu am luat in sarcina omega 3 si am continuat si dupa ce am nascut, astfel incat sa-i dau si lui bebe prin laptic. Am luat omega 3 in sarcina la indicatia medicului ginecolog, si dupa ce am nascut am luat de capul meu.

vrabiuta, e o dulce lia in poza cu pisicile, iar poza in sine este foarte frumos realizata.Cine e pasionatul de fotografie si grafica pe calculator din familie?

_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand

Alina, mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Neatza scumpelor sa avem cu toate o zi buna si frumoasa!

Criss si Otilia fericitelooor! Imi imaginez ce bine a fost la picina
Amalia fatzuca lui bebe e aproape bine, este foarte uscata acum se vede ca are pileicica stransa si mai are doar 2-3 cojite pe alocuri. Pe burta, cap si gusa inca sunt rosii bubitele, iar pe brate este o mica ameliorare. I-am dat aseara sms lui Wendy inca nu mi-a raspuns...am si informat-o ca suntem la scutece acum, poate s-a ratacit
BraveGirl ce te mai chiunui tu noaptea cu bebelina sper sa ajungeti la un program mai usor noaptea.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Malinas ce norocoasa esti cu un baietel asa organizat. Te invidiez. Sa o tineti tot asa.
Ihotu bafta multa la vaccin.
Oceanborn multumesc ca m-ai mai linistit. Citisem si eu pe net de acneea asta neonatala. La voi in cat timp a disparut?La noi a aparut cam in a cincea zi de viata si acum avem o luna si cateva zile si nu a disparut. Oricum o sa merg si pe infuzie de tarate in apa de baita ca rau nu are cum sa faca.
Noi suntem la masa acum. Cum terminam ne imbracam si plecam la plimbare sa beneficiem de vremea asta superba de afara.

Mamica fericita de Radu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cata, pentru comanda Infacol, direct in Anglia http://www.chemistdirect.co.uk/search_results.php?q=infacol
Fetelor, bubulina a dormit ieri de la 16 la 21:30, a papat si s-a culcat la loc pana la 3:30 cand i-am dat din nou sa pape...si tot asa la 7 si la 10.Ieri a papat putin, doar 600 ml, dar cred ca va recupera astazi.
Tot are mucisori si stranuta si tuseste, de ce naiba nu-i trece cu tratament?O s-o sun pe dr. sa vina maine neaparat s-o vada.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

BEBECRIS CAT BONISAN ii dai tu lui DAVID? SI CU CE? Ce fel de ceiutz ii dai? Cam cati ml bea pe zi?
Si eu tot bonisan ii dadeam cu lingurita, dar acum nu mai vrea sa inghita, icneste si daca inghite vomita in jet dupa...cred ca e de la lingurita, ii e scarba cand o simte.

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

http://community.webshots.com/album/567350525Ddyhxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

malinas - e un pic mai mult decat o pasiune. eu sunt fotograf, am studio foto profesional, fac shootinguri, packshoting... si ma ocup si cu fotografiatul fetelor foarte des . montajul cu aristocratele (si inca cateva) l-am facut pentru niste rame colorate in camera fetelor. acum lucrez la unul cu teodora in costumasul de leopard

cata - eu nu i-am facut liei baie zilnic, ci o data la doua zile, uneori chiar la trei. acum are 107 cm, iar media pentru varsta ei este 104. si teodorei ii fac la fel baita, la doua zile, cu apa simpla (doar pe cap o spal cu un strop de sampon de bebei de la nivea).

isabela - ma bucur mult ca v-au trecut bubitele aproape de tot! sanatate multa!

otilia - parca citisem undeva ca si elisa isi tine capul din prima zi si se intoarce pe o parte. asa face si teodora, de am inceput sa ma intreb daca e normal sa aiba atata forta la o varsta atat de mica daca o tin pe umar un sfert de ora, nu lasa capul jos o secunda... pediatra ta ce zice? oi fi mama nebuna, daca n-ar fi tinut capul, de ce nu-l tine... ca-l tine, de ce-l tine...

mami de 2 x

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

Ramo2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa sanatate si nervi de otel !
Sper sa treceti cit mai repede si bine peste aceasta perioada. Ti s-a sugerat cumva cum sa procedezi la capitolul alimentatie daca observi ca nu ia in greutate rezonabil ?

Citat:
citat din mesajul lui alra

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Alra ma bucur ca sunteti mai bine, si noi avem suflu sistolic descoperit la nastere, la 3 luni mergem la un alt eco...sper sa fie bine.

nu stiu daca suflu sistolic e tot una cu gauri propriu zise. ca la laura inca se mai aude un murmur insa gauri nu mai are cu siguranta.
din nefericire de data asta o afecteaza cu greutatea. pe laura nu au afectat-o in nici un fel. acuma la 6 saptamani are exact greutatea care o avea laura la 6 saptamani in conditiile in care a fost diferenta de jumatate de kil intre ele la nastere si in care laura a fost grav bolnava imediat dupa nastere.
nu mi-s in apele mele. mai ales acuma cu raceala nu mananca foarte mult si arata ca un iepure jupuit. creste in lungime si in greutate ioc. nu are nici macar 3700.

cu febra e mult mai bine, sub 37 ieri, maxim 37.5 aseara. are insa multi mucisori, trebuie sa ii curat nasul des si nu ii place

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput