Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Malinas, si eu am luat in sarcina si i-am dat si Anei o perioada mare, dar pentru Elisa mi se pare prea repede.
Vrabiuta, nu cred sa fie o problema ca-s asa batoase din nastere. Elisa cand e nervoasa sta si picioare daca-i tinuta la subrat si i se da putin drumul. Pediatram nu are. A vazut-o o asistenta de 2 ori, un doctor la spital si un doctor inainte de vaccin. Asistenta a vazut-o ca isi tinea capul la cateva zile si a zis ca-i bine si frumos. Pe doctorita de acum am intrebat-o ce zice de solduri, de labute, iar ea ma intreaba pe mine daca mi se pare ceva suspect, de ce-i pun astfel de intrebari

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata_myky spune:

fetelor da infacol asta nu se gaseste si in farmacii in romania?
as vrea sa stiu sa ii pun sa cumpere pe ai mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Cata, nu se gaseste la noi in farmacii...eu am cumparat de la un tip cara a dat anunt...am dat pe o sticluta 40 Ron...mai mult decat dublu pretului din Anglia.
Eu am terminat sticluta si n-am mai luat alta...am primit din Austria Lefaxin, facut de Bayer, are aceeasi substanta activa ca si Infacolul, chiar in cantitate mai mare...nu-i dau la fiecare masa ca mai uit
, ii mai dau si Debridat...vad ca e ok, trage parturi la greu...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vrabiuta, sa stii ca si Ioana si-a tinut capul f devreme. Acum, cand o tin in brate, nu-si odihneste capul pe umar decat daca ii e somn, altfel, sta cu el ca un perisocop si analizeaza imprejurimile. In schimb, nu-i place sa stea pe burta, protesteaza cand o intorc, spre deosebire de frate-su care nu mai putea de drag cand il intorceam pe burtica. Si Darius se ridica direct in picioare, era tare batos si tantos. Toata lumea credea ca o sa mearga f devreme in picioare, dar a fost absolut normal, a facut primii pasi la 11 luni.

Zi de zi imi dau seama cat de diferiti sunt in anumite privinte si cat de asemanatori in altele.

Fetelor, apropos de ispravile fratilor mai mari: la topicul copiilor de varsta lui Darius a povestit o mamica despre fetita cea mare (4 ani jumate) care i-a turnat pe gat celei mici (4 luni) mare parte din continutul unei sticlute de Vigantol. Au fugit la urgenta si i s-a explicat ca nu trebuie sa faca nimic, doar sa nu-i mai dea Vigantol o perioada.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

ramo merci
asta cred ca il gasesc si aici daca tu l-ai primit din austria.daca nu, ma duc si il iau de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Am dat cu aspiratorul si am spalat pe jos pfiu ce bine ma simt acum.

Brie ma bucur ca totul a fost bine la eco sold. Daca era sa aiba displazie sold la eco s-ar fi vazut imediat.
Cata_miky imi pare rau sa aud ca inca va chinuiti cu colicii. Bebicu meu are dermatita si tot asa are pielea foarte uscata. Dar eu ii fac baie zilnic si in apica ii pun 2 capacele de ulei Eucerin.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas (23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Multa sanatate si nervi de otel !
Sper sa treceti cit mai repede si bine peste aceasta perioada. Ti s-a sugerat cumva cum sa procedezi la capitolul alimentatie daca observi ca nu ia in greutate rezonabil ?

din punctul lor de vedere nu e inca ingrijorator - a luat cam 700g prima luna dupa scadere, acu nu a mai luat cu boala deci explicabil.
cica daca chiar nu ia o sa ii dea o pastila care i-ar intarzia lichidele in corp - nu am priceput prea bine. oricum ea nu are probleme in a manca: sa respire greu, sa transpire, sa se invineteasca, doar lipsa de pofta de mancare.
pt moment isi urmeaza curba insa e o curba foarte mica P10. cu lungimea insa e pe P75 - asta iara e aiurea ca in general copiii se tin cu inaltimea si greutatea pe curbe apropiate.

am facut ce nu am facut la laura: am citit despre gauri. gaura nu e tot una cu suflu sistolic, un suflu sistolic e un murmur care poate sa nu reprezinte nici un defect la inima.
cele 2 gauri pe care le are ea pot cauza intr-adevar lipsa apetitului.

ale laurei s-au inchis la 3 luni, sper sa fie la fel. laura insa manca ma, manca toata ziua la varsta asta - ca la 6 saptamani am inceput sa suplimentez cu lapte praf. seara manca 150ml lapte praf, asta mai mult de 90ml nu a mancat niciodata.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Observ ca majoritatea mamicilor aflate la al doilea bb ati procedat la hranirea cu lingurita indiferent dupa cum alimentul era supa ori produs pasat.
Eh , eh......o sa cam avem de furca. Nu pentru ca nu accepta lingurita ci pentru ca am observat ca ii place sa se joace cu ea. O molfaie , o prinde cu buzele ba de curind a inceput sa puna mina pe obiecte si sa le duca la gura.
Cu suzeta inca avem de furca : in loc sa o suga o duce prin dreptul maxilarelor si o..."roade".

Citat:
citat din mesajul lui alexutza_26

Exact asa am inceput si eu la baiat, asta dupa sfatul pediatrei in care am mare incredere - fiind tanara si open minded

Zeama asta de supa i-am servit-o numai cu lingurita - cica sa nu confuzez copilul cu biberonul - sa stie ca biberonul e numai pt laptic - eu oricum pe baiat nu l-am alaptat deloc...asa ca ma astept oarecum acum la fata sa dau de greu, in conditiile in care ea pana acum e alaptata exclusiv.

Citat:
citat din mesajul lui Mirtha

Pai ...te intreaba de mar pt. ca odata , pe timpul ei si sigur pe timpul maica-mii divesificatul incepea cu mar ras si biscuiti pasati !
Eu voi incepe cu legume (radacinoasele primele) , mai intai supa apoi pasate. Mai tirziu fructe pasate.Inca sunt in cercetari.Mai studiez problema supa versus pasat.

Citat:
citat din mesajul lui bebecris

si eu am tot auzit variante si variante...si soacra mea ma intreaba cand incep sa-i dau mar?

nu vreau sa-i dau asa repede, mai ales ca eu am lapte si este inca multumit de el...astept cu nerabdare momentulk in care o sa stam la masa in scaunel...dar...mai este...abia am facut 3 luni

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

http://community.webshots.com/album/569372429jGkhSz

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si Diana Gabriela
PRINTZUL
PRINTZESA

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Multa bafta ! Sa ne spui dca are efect .La mine a avut super - efect.

Citat:
citat din mesajul lui Sorvint

Buna dimineata fetelor,

Anca27, Mirtha, multumesc pentru sfaturi.Astazi ma duc la plafar si cumpar tarate si o sa urmez si eu ca si voi. Sper sa ii treaca nenorocitele astea de bubite ca tare rau ma streseaza.
Mamica fericita de Radu

pozele mele

Mergi la inceput

babyzapi-aici nu gasesc nici sapun cu glicerina pt copii,sunt numai pe baza de ulei de masline si ulei de mgdale,asa ca ce sa mai zic de produse eucerin.si in orice caz ,aici ei pun foarte mare accent pe produse pe baza de plante cind e v de copii ,mi-a dat niste supozitoare pe baza din plante ca cica il ajuta la burtica,poate pe ei ca al meu azinoapte a dormit 2 ore.deci iti dai seama ca sunt efectiv disperata.cind i-am zis dr-lui ca stiu ca sunt niste picaturi mai puternice si le vreau,s-a facut ca el nu stie despre ce vorbesc si vroia sa imi dea espumisan.pai mama masii daca nu i-am dat de toate si am incercat tot ce se putea,si nu au trecut.
sosu...ce sa mai zic,ca el e genul daca zoce dr asa e.ca ce vreau sa ii dau chimicale la copil,pina si glicerina pt el e chimic si nu se foloseste la copii.i-am zis eu ca pe vremea lu mama ,o spala bunica cu sapun de casa,ce sa mai.
o sa o iau razna de tot.nu am cui sa spun,el nu ma intelege ca eu no mai pot,dar in schimb imi zice ca am slabit rau si ca ii e frica sa nu ma imbolnavesc.pai de la atita stres,nopti nedormite ce ar vrea sa arat a misshai ca m-am plins destul

Mergi la inceput